Arama sonuçları: *

1. kuzeykore

YOUTUBE'DA 1080P VİDEO İNDİRME ÜCRETSİZ

Beyler iphonedayım nerden indirebilirim
  2. kuzeykore

Youtube video indirme

galerime nerden youtube videosu indirebilirim ? İphone kullanıyorum kalitesi yüksek nerden indirebilirim
  3. kuzeykore

Yardım Razer deathadder 3 tavsiye

Kablolu niye alınmazki reis takılma falanmı yapıyor veya hissiyat falanmı sıkıntı ben 5 yıldır kablolu kullanıyom
  4. kuzeykore

Forumda baktım yazılanlara iyi diyolar valla aldım gitti
  5. kuzeykore

Kablolu olunca noluyoki daha iyi bidaha pille uğraşmazsın işte
  6. kuzeykore

https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-razer-deathadder-v3-kablolu-optik-oyuncu-fiyati,509095328.html uzun süre sonra fiyatı düşmüş sizce alınır mı? çok ucuz
  7. kuzeykore

Yardım Akko MonsGeek M1W V3-SP-VIA RGB %75 TKL V3 Creamy Purple Pro Switch

Zaten kablolu da değilmi
  8. kuzeykore

Fps oyunu oynamıyorum çok fazla 1740939892 Tank gibi baya övmüşlerdi hocam bunu alıcaktm siyah bide siyah seviyorum
  9. kuzeykore

3000tl civarı gaming kulaklık önerisi

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-hyperx-cloud-iii-kablolu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,878422363.html Yapıştır gec bence kablosuzu en popüler 2. Kablolu tercih ederdim ben beyine yakın radyasyon yapmaz kabloyla
  10. kuzeykore

Yazılım falan ne işe yarıyor klavyede hocam
  11. kuzeykore

TOGG T10X V2 alınır mı?

Hocam pek anlamam ama kullanan birini görmüştüm sürekli şarjı bitiyor uzun yola çıkamıyorsun eğer şehir içi için alıcaksan mantıklı olabilir ama kesinlikle uzun mesafe aracı değilmiş
  12. kuzeykore

Akko MonsGeek M1W V3-SP-VIA RGB %75 TKL V3 Creamy Purple Pro Switch Kablolu/Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi Bu klavyeyi alan arkadaşlar yanıt verirse sevinirim , tank gibi diyodunuz bunu almayı düşünüyorum ne gibi özelliği var ve değermi kullanan arkadaşlara sorumdur
  13. kuzeykore

Allahın yaptığı tuhaf şeyler.

Adam ilkokul soruları soruyosa sende cevap verirsin istersen o zaman ne diye boş boş yorumlar yapıyosunki mesela basit se cevaplasaydın adamı aşağılamaya çalışmak yerine kankam
  14. kuzeykore

insta yorumlarını buraya yazan reaksiyon almaya calısan bi cocukmusun
  15. kuzeykore

Adamın kendi dini nedir senmi karar veriyosun buna
  16. kuzeykore

Benım çözemediğim tek konu allaha kurana küfür eden birisinin öldürülmesini savunmaları , allah zaten cezasını cehennemde vermiyecekmi sen kim oluyosunda can alıyosun allahın verdigi canı ondan baskası alamaz diyolar oruc tutmayana .. muamelesi yapıyolar namazlarını bile kılmayıp üstüne...
  17. kuzeykore

Konu dışı açmış adam yasaklanmıyosa demekki konuşulabilir böyle konular sanane dost
  18. kuzeykore

🔥İndirim 4 ADET (S) BOY TAVUK DÖNER DÜRÜM 225tl

En küççüüğü
  19. kuzeykore

Hazır Sistemler Neden Daha Pahalı ve Daha Kötü?

Serbest piyasa nedeniyle pahalı bence isteyen istediği fiyata satıyor hocam nvdia nın önerdiğiyle tr de satılan arasında uçurum fark var , e zaten maddi gücü (halk) cok ferah olmayan bir devirdeyiz şuan da birde bunlar fiyat artırınca alım imkansız oluyor
Geri