Arama sonuçları: *

1. H

700-1100 ₺ arası %60-75 mekanik rgb klavye önerisi

rgbli bulamazsın muhtemelen https://www.hepsiburada.com/leaven-k550-kablolu-hot-swap-rainbow-rgb-blue-switch-mekanik-klavye-87-tus-p-HBCV00005G3NR5 ben bunu kullanıyorum kuponla beraber 795tlye denk geliyor memnunum fiyatına göre iyi red switch kullanıyorum
  2. H

CS2'de Nasıl Gelişebilirim?

Olay defalarca oynamaktan geçiyor rekabetçide aynı haritayı tekrar tekrar oynamanı tavsiye ederim haritayı artık ezberleyene kadar. o haritadaki smoke flash molotof nade işine yarayacak olan hepsini öğren defalarca kullan. Oyuna girmeden önce biraz aim botz haritasında bot vurabilirsin aimini...
  3. H

1000TL kule tipi soğutucu lazım

İşlemcim : 12400F Bütçem tam 1000tl en fazla 200 300tl daha çıkabilirim Bilgisayar palworldde max grafikte 90-99 arası cpu sıcaklığı alıyor. Yaz gelmeden değiştirmek istiyorum.
  4. H

Çözüldü✓ Hangi kulaklığı almalıyım?

kodu kullandım tam satın alırken tükendi reis yetişemedik
  5. H

eyw kral sipariş veriyorum birazdan.
  6. H

xboxum yok sadece pc için alıcam 750tl fark var. Zar zor 750tl daha çıkartabilirim gerek var mı normali için
  7. H

xbox ve pc için yazıyor yorumlarında da insanlar pc için kullanıyorum güzel demiş 1739642360 kozmetikten ziyade kulaklığı çok uzun süreler takıcağım için muhtemelen deli gibi terletir ayrıca üst kafa bandı kısmıda bi süre sonra ağrıtır gibi duruyor.
  8. H

cloud 3 ü deri pedlerinden ve üstteki kafa bandı kısmından dolayı tercih etmek istemiyorum kolay yıpranır ve derisi soyulur muhtemelen rahat bi kulaklık olsun istiyorum
  9. H

Bu 3 kulaklık arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim ? https://www.trendyol.com/steelseries/arctis-7x-plus-wireless-kablosuz-xbox-ve-pc-oyuncu-kulakligi-p-654447811?boutiqueId=678229&merchantId=968...
Top Bottom