Arama sonuçları: *

1. E

Sistemim de ne gibi değişiklikler yaparsam daha iyi olur?

galiba öyle olucak, öncelik kasayı satıp üstüne 10-15bin ekleyip sağlam bir şey almak
  2. E

çok mantıklı galiba satıp yukseltcem :)
  3. E

aslinda komple satmak istiyorum sizce bu sistem ne kadar eder, dış kasa çelik ve çok büyük, donanımların da iyi olduğunu düşünüyorum satıp üstüne bütçe ekleyip alabilirim herhalde bitane 1739716051 ya komple sistemi satip gecicem ya da parçaları degistircem
  4. E

bütçeyi 10-15 civari düşünüyorum 1739715565 yani anakart, işlemci ve rami satıp sadece bu üçünü mü değiştireyim
  5. E

10-15bin ₺ bandında bir bütçe ayırmayı denicem
  6. E

anakartıma uyumlu dediğiniz işlemcinin daha yükseği takılabilir mi? darboğaz vs herhangi bir problem yapmayacak, oyunda daha iyi fps almamı sağlayacak bir işlemci
  7. E

7000TL Monitör Önerisi

bende şu an çok acil monitör arıyorum bugün kırıldı, fiyata göre hiç şüpheye düşmeden fps oyunları için en iyi verimi alabileceğim bir monitör arıyorum daha bulamadım
  8. E

PC HOCASI-GG30 / AMD Ryzen 5 3600 / ASUS TUF RTX 3060 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar × İŞLEMCİ: AMD RYZEN 5 3600 MPK 3.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci × 1 ANAKART: ASUS PRIME B450M-K II AMD AM4 4400MHz (OC) DDR4 VGA DVI-D HDMI M.2 mATX Anakart × 1 EKRAN...
Top Bottom