Arama sonuçları: *

1. I

HAZIR SISTEMDE PSU SORUNU

hazır sistemlerin birçoğu ücretten kısmak adına ne idüğü belirsiz powersupplylar kullanıyor bu durum karşısında ne yapmak lazım? bu olayı gözardı edersek 3 ila 5k arası fiyat farkı oluyor tek toplamada.
  2. I

Ekran Kartı Takılı Değilken İşlemcim Çok Isınıyor

ekran kartını siparis ettim son durumu yazarım gelecekteki arkadaslara da bilgi olur
  3. I

Dahili Grafikten Görüntüyü 65Hertz Alıyorum

cooler master 1739991911 MasterLiquid ML240L V2
  4. I

Ekran Kartı Takılı Değilken İşlemcim Çok Isınıyor

AMD Ryzen 7600 işlemcim var, ekran kartım takılı değil ve dahili grafikten görüntü alıyorum. Chrome açıkken 55-60 derece arası görüyor bu normal mi? sıvı soğutma var.
  5. I

Teşekkürler, cpu şuan chrome açıkken 55 derece oluyor sıvı soğutmayla. bi hata mı var yoksa normal mi?
  6. I

AMD Ryzen 7600 var, ekran kartı hala kargoda olduğu için önden bilgisayarın kurulumunu yaptım ancak dahili grafikte pc'yi çalıştırınca 180hertz monitörde 65hz görüntü veriyor ve değiştiremiyorum bu böyle mi oluyor?
  7. I

Gaming laptop adaptör sorunu

elimde 19v 120w vardı bozuldu şimdi almak istediğim 19.5v 120w sıkıntı olur mu
  8. I

Asgari Ücretli Sistemi için kalite kontrol yapar mısınız?

Giriş segmentteki kartla ne gibi problemler oluşturabilir?
  9. I

Anakart B650 ile değiştirirsem ilerleyen aylarda işlemcimi yeni üretilen ryzen 9 ailesiyle değiştirmemde problem olur mu yoksa anakart yine değiştirmem gerekir mi? PSU alırken neye dikkat etmem gerekiyor? İşlemciyi bu pozisyondayken bir alt segmente düşüreceğim. Ekran kartını ise 4070...
  10. I

AMD Ryzen 5 7600 7500TL GIGABYTE A620M H 6400MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP mATX Anakart 3300TL GOODRAM 8GB IRDM 5600MHz CL36 DDR5 x2 1000tl(ikinci el) POWER BOOST 750W 80+ 120mm Fanlı PSU 2000TL M2 SSD(önceki pcden) 0TL Ekran Kartı : RX6600 2.El 5000TL Ekran Kartı konusunda bir sonraki...
Top Bottom