Arama sonuçları: *

1. E

i7 14700K & 4060 Ti oyun açınca kapanıyor

Aynı sorun bende de var 1 aylık sistem kafayı yedim yicem sorun ne çıktı acaba
  2. E

PC Oyun Oynarken Aniden Kapanıyor Sonra Açılıyor

Aynı sorunu ben yaşıyorum daha 1 aylık cihaz garantiye göndericem ilk götürdüm sistemi yüke soktular hiç bir sorun çıkmadı seninki neymiş hatırlıyor musun 😂
  3. E

UPS önerisi en az 1000watt

Merhaba sorunun çözüldümü acaba aynıdını ben yaşıyorum dalgalanmalar yüzünden pc kapanıyordu düşük veya yüksek voltaj yüzünden bazen elektrik gittiği bile oluyordu garantye göndericem şimdi sistemi oyun oynarken kapanıyor zarar gördü galiba sistem ben bir daha bu sorunu yaşamıyım diye APC...
  4. E

UPS önerisi en az 1000watt

5. E

Yardım UPS Güç Kaynağı Hakkında

Önerim APC Back-UPS Pro 2200 VA Gaming bu cihaz işini fazlasıyla görür yarı fiyatına muadilleri var ben bunu tercih ettim diğerleri çok çirkindi 😂 çok sessiz çalışıyor elektirik gittiği gibi devreye giriyor bağlı olan cihazları koruyor hiç bir şekilde cihazların etkilenmez bu elektirik...
  6. E

Pc oyun oynarken kapanıyor

Merhaba aynı sorun bende de olmaya başladı cs de sorun yok ama pumg fifa oynarken ya kendini resetli yor yada kendini kapatıyor Battlefield 2042 hiç girmiyor garantiye göndericem 1 ay sistem daha senin sorunun ne çıktı acaba
Geri