Arama sonuçları: *

1. K

❌İndirim Bitti! DAREU A950GM Black PixArt 3395 Sensör Kablosuz Gaming Mouse 1285TL

Evett döndük dolaştık geldik yine buna, ürünü iade talebi oluşturdum satıcıya ürünü olduğu gibi gönderdim. İadeyi reddetmiş ve değişim yaptığını söylemiş. Orası da muamma ürünü tekrar bana kargolamışlar gelsin pazartesi tekrar bakarım ancak çarşamba günü de farklı bir mouse satın aldım bunu iade...
  2. K

Claw's Crossfire Air V1 Kablosuz 10000 Dpi Pixart PMW3325 Sensör 574TL

evet beyler urun elime ulasti, cok cok begendim sensor kaliteisni felan es gecersek, tutusu hissiyati boyutu, tipi felan mukemmel, urunden cok memnun kaldim
  3. K

Claw's Crossfire Air V1 Kablosuz 10000 Dpi Pixart PMW3325 Sensör 574TL

Dareu a950gm iade edip bunu alıyorum, iade sebebim farenin takılması. Artık hicbir marka güven vermiyor fiyatı uygun alıp bir sene kullanıp atarız
  4. K

❌İndirim Bitti! DAREU A950GM Black PixArt 3395 Sensör Kablosuz Gaming Mouse 1285TL

neredeyse 20 sn de 1 tam haraket halindeyken
  5. K

Beyler mouse bugun elıme ulastı da bazen takılma oluyor şansıma bozuk ürün satmıslar. Bu tarz şikayeti olan baska arkadaşlar da varsa yazsınlar en azından kronik bir sorun mu onu öğrenmiş oluruz
  6. K

Servise gönderdiğim kulaklığa iadeye uygundur dediler ama trendyol iade yapmadı

A Anc modunun kendi kendine degisme sıklığı nedir benzer bir problem yaşıyorum servise göndersem değişim gelir mi acaba diye düşünüyordum
  7. K

❌İndirim Bitti! QCY HT08 Melobuds Pro - 899 TL

Abi çok istiyordum da işten dolayı iftardan sonra uykuya dalınca kaçmıs, nasip kısmet alanlara h.o güzel kulaklık
  8. K

❌İndirim Bitti! 3169 LİRA .Patriot P400 V4 1TB M2 SSD 6000mbs/5000mbs 3

Ben almadım ama merakla takip ediyorum, gönderecekler mi acaba, her mesaj geldiğinde dizimin yeni bölümü yayınlanmış gibi okuyorum
  9. K

🔥İndirim Çift Kollu Monitör Tutucu - Dark VM200 - 1598TL

İkinci monitörum yok ama alıcam galiba
  10. K

Yardım Türknet Gigafiber kutusu binama geldi,AMA(?)

Siyah kabloyu getirdikten sonra kutuyu takmalari ne kadar sürdü. Yandaki binaya kutuyu takmışlar bizim binada yok acaba evde kimse mi yoktu hocam tahminin nedir
  11. K

❌İndirim Bitti! 1100 TL Üzeri 1000 TL İndirim Kuponu 600 TL Üzeri 500 TL İndirim Kuponu

Öncekinde alt limitsiz 50 tl tanımlamıslardı bekleyip göreceğiz
  12. K

❌İndirim Bitti! 1100 TL Üzeri 1000 TL İndirim Kuponu 600 TL Üzeri 500 TL İndirim Kuponu

Kargolar iptal olmus, bu fiyata vermeleri imkansızdı zaten. Sonraki maçlara bakacağız
  13. K

🔥İndirim Stanley Classic Legendary 1.9LT (AMAZONDA 1755TL)

kayit oluyor zaten. garantisi yok yani kaydin da bir onemi yok
  14. K

2500 TL'ye 500 gb ssd önerisi

Vay be daha 2 ay önce amazodnan 2 tb cektik 3500 e. Fiyatların geldiği duruma bak yazık
  15. K

❌İndirim Bitti! Trendyol 1400/700 İndirim Method

Ne zaman siparis verdin kanka ben de havit den bir model eklemistim kablosuz mouse lazım diye iptal etmisler Hatta modeli ms966wb
  16. K

❌İndirim Bitti! TRENDYOL İNDİRİM NASIL KULLANILIR (700₺ İNDİRİM!)

Su an iki iptal geldi bana siz şanslıymıssınız dün gece vermiştim siparisi
  17. K

Siparislere iptal geliyor. Bosa ugrasmayın
  18. K

Hocam uption da sanal kart oluştururken neye dikkat ettiniz
  19. K

Öneri 🔴Amazon'dan Alınan Stanley Termos Ömür Boyu Garantili Değil!🔴

Ya parası önemli değil uygun fiyata termos aldık da ben kazıklanmayı sevmiyorum. Tüketici hakem heyetine başvuramıyor muyuz ömür boyu garantili diye aldık sonucta
Geri