Arama sonuçları: *

1. M

Bu bilgisayar alınır mı

Siz bilirsiniz hocam.
  2. M

Bu bilgisayar alınır mı

Hocam herşeyin fiyatı uçmuş şimdi baktımda. Dandik 32 GB RAM'ler 20k dan başlıyor
  3. M

Bu bilgisayar alınır mı

Bence Asus tabanlı bir sistem al.
  4. M

MSI MPG X870E EDGE TI Alınır mı?

MEG>MPG>MAG Bence MPG serisini bi araştır.
  5. M

❌İndirim Bitti! ASUS ROG Astral 5090 BTF OC 180.465 (Amazon)

O parçalar için bu ekran kartı aşırı saçma kalıyor.
  6. M

GIGABYTE X870E AORUS PRO alınır mı?

17k ya amazonda şuan satılıyor bu kart.
  7. M

Şuanda en mantıklı satın alınacak 5080 modeli hangisi?

bozuk kartı değiştirip birde 2 kat pahalı kartı verecekler öyle mi? ben mi yanlış anladım?
  8. M

Çözüldü✓ RAT yedim hesaplarımı boşalttılar nasıl tamamen temizlerim?

Öncelikle geçmiş olsun. Kardeşim 2008 yılından beri Eset kullanıyorum. Bir kere bile zararlı yazılım ile karşılaşmadım. Başıma bir iş gelmedi çok şükür. Diğer Antivirüslerde bunu çok yaşadım. Virüslü dosyaya ya tepki vermiyor yada Packed.XX gibisinden uyarı veriyor. Packed dediği ise EXE veya...
  9. M

❌İndirim Bitti! Sapphire Pulse RX 9070 Xt Amazon 6 Taksit 34.974 TL

Anladım hocam ama bende çok fazlaydı.
  10. M

Bazen insan hissediyor sanki bişeylerin olacağını. Bende bir an kararla IPhone 17 Pro almıştım. Aldığım hiçbir şeyden pişman değilim. Hayırlı olsun güle güle kullan :) 9070 XT Nitro almıştım bende Coil Whine yüzünden iade etmiştim. Şuan ki kartımda da var ama kulaklıkla kullanırken veya fan sesi...
  11. M

Apple vs Samsung ekosistemi

Apple
  12. M

Öneri Kaliteli 850w PSU önerisi

[H3 id='MSI+MPG+A850GS+PCIE5+850W+80+GOLD+ATX+3.1+PCIE+5.1+2X+12V-2X6+POWER+SUPPLY']MSI MPG A850GS PCIE5 850W 80+ GOLD ATX 3.1 PCIE 5.1 2X 12V-2X6 POWER SUPPLY[/H3] https://www.amazon.com.tr/MSI-MPG-A850GS-PCIE5-12V-2X6/dp/B0DQ9PDT22...
  13. M

Zamanında sistemi aldığım için biraz kendimi sorguladım ama şuan doğru karar verdiğimi çok iyi anlıyorum. Ramleri 9 Bin liraya almıştım şuan ki fiyat 40k-50k gibi absürt fiyatlar.
  14. M

Güzel bir güç kaynağı ile sorun olacağını düşünmüyorum. Yalnız kabloyu düzgün takmayı özen gösterin. 16 pin kablosu takmak abartıldığı kadar zor değil.
  15. M

EasyCep - Telefon Ücretinin Ödenmemesi

Aptallık yaptığımı 2-3 gün geçtikten sonra anladım bu kadar bekleyeceğimi hiç düşünmemiştim. İnsanlar görsün diye konu açtım zaten.
  16. M

Öneri Yenilenmiş 14 Pro TR veya Yenilenmiş 15 Pro YD alınır mı?

Yenilenmiş telefon kesinlikle almayın. Yurtdışı da almayın kendinizi rezil etmeyin.
  17. M

EasyCep - Telefon Ücretinin Ödenmemesi

Merhaba Arkadaşlar. Bu şirkete Gebze şubesine elden Samsung S23 256GB cihaz sattım. Aradan 12 Gün geçmesine rağmen hala cihazın ücreti hesabıma yatırılmadı. Şikayetvar sitesine bakmayı akıl edemedim. Orada da çok fazla şikayet var. Cihaz satarken bir daha düşünün derim. EasyCep 1 Günde Hızlı...
  18. M

❌İndirim Bitti! MSI MPG B850 EDGE TI WIFI AM5 DDR5 8400MHZ 14.199 TL

Bende yazın toplamıştım. Maddi olarak sıkıntıya girmeme rağmen iyi ki almışım diyorum.
  19. M

Hepsiburada Core Bilgisayar SSD dolandırıcılığı yardım

Bilindik firmalardan alın bundan sonra.
  20. M

Samsung harici telefon alternatifleri

Apple dışında telefon almanı önermiyorum. Değer kaybı çok fazla oluyor, bataryası bir süre sonra hepsinin cortluyor, yazılımları iyi değil. Samsung için söylüyorum. Batarya değiştirmek için bile telefonu sıfırlıyorlar. S20 Plus telefonum vardı. Batarya değişimi sonrası telefon sıvı almıştı ve...
Geri