Arama sonuçları: *

1. M

EasyCep - Telefon Ücretinin Ödenmemesi

Merhaba Arkadaşlar. Bu şirkete Gebze şubesine elden Samsung S23 256GB cihaz sattım. Aradan 12 Gün geçmesine rağmen hala cihazın ücreti hesabıma yatırılmadı. Şikayetvar sitesine bakmayı akıl edemedim. Orada da çok fazla şikayet var. Cihaz satarken bir daha düşünün derim. EasyCep 1 Günde Hızlı...
  2. M

❌İndirim Bitti! MSI MPG B850 EDGE TI WIFI AM5 DDR5 8400MHZ 14.199 TL

Bende yazın toplamıştım. Maddi olarak sıkıntıya girmeme rağmen iyi ki almışım diyorum.
  3. M

Hepsiburada Core Bilgisayar SSD dolandırıcılığı yardım

Bilindik firmalardan alın bundan sonra.
  4. M

Samsung harici telefon alternatifleri

Apple dışında telefon almanı önermiyorum. Değer kaybı çok fazla oluyor, bataryası bir süre sonra hepsinin cortluyor, yazılımları iyi değil. Samsung için söylüyorum. Batarya değiştirmek için bile telefonu sıfırlıyorlar. S20 Plus telefonum vardı. Batarya değişimi sonrası telefon sıvı almıştı ve...
  5. M

İphone Serisine Büyük zam gelebilir ?

her şey olabilir bence.
  6. M

%20 KDV - 19.258,33TL Hayırlısı olsun hocam çabuk doluyor diye demiştim.
  7. M

Keşke 256 GB alsaydınız. Güle güle kullanın :) :)
  8. M

17 PRO 512GB - Turuncu, siz hangisini aldınız?
  9. M

Bende aldım, @applebilgi1 hayırlı olsun.
  10. M

G6 OLED'imin Paneli Kırıldı :/

Bende de oled var çok nazik ürünler bir gün zarar görecek diye çok korkuyorum. Ama kalitesi çok iyi. Alışınca diğer monitörler kötü geliyor
  11. M

Şu anki sistemimde neleri upgrade edebilirim?

İşlemci ve Soğutucu. 3D işlemciler pahalı ona göre bütçen nedir yazar mısın?
  12. M

135.000 tl ye topladığım sistem sizce. Nasıl

hiç dikkat etmedim, farketmedim de
  13. M

12 Temmuz'da almışım hocam. 13.464,00 TL
  14. M

Çok şık duruyor kasanız, Ben 13k ya 6 taksit ile bulunca hemen almıştım.
  15. M

5700x için en iyi ekran kartı?

@Only06 'nın önerdiği karta göre 2080 Super : 250W 4070TI Super : 285W arasında pek fark yok gibi ama karttan karta overclock performansı değişiklik gösterebileceğinden dolayı PSU önemli. PSU 'yu ne zaman aldığını bilemediğimiz için 12v hatlarının ne kadar stabil olduğunu (hwinfo veya occt)...
  16. M

Anlık işlemci ve grafik kartı sıcaklığını görmek güzel oluyor. Özellikle oyunlarda ne kadar ısındığını hemen görüyorsun. Ek bir yazılım açmaya gerek kalmıyor.
  17. M

Daha iyisi sizin olsun hocam. Hikaye ilk RTX 5080 almakla başladı sonra gerisi geldi :)
  18. M

Görsellik olarak gerçekten çok güzel güle güle kullan. Ben artık görselliğe önem vermiyorum ama gerçekten beğendim. İşlemci olarak biraz zayıf gibi yükseltme yapmanı tavsiye ederim. SignalRGB yazılımı ile farklı efektlerle kullanıp bir inceleme yapabilir misin çok merak ediyorum.
  19. M

Bilgisayar upgradeinde nasıl bir yol izlememi önerirsiniz

İlanlarda 1-2 bin farkla 5800x3d bulunuyor.
Geri