Arama sonuçları: *

1. F

Eczane için toplanan R7 8700G APU sistem nasıldır?

DDR 4 ekran kartlı ortalama bir sistem alın 20 bine yeterli rx6600 veya rtx 3060 lı sistem bulursunuz
  2. F

Yardım Ehliyet sürüş sınavını geçtikten sonra süreç hakkında

anladım teşekkür ederim hocam.
  3. F

teşekkürler sağolun hocam nüfus müdürlüğüne gitmeden de ödeyebilirmiyim yoksa gidince orada mı ödeyeceğiz. 1766832336 teşekkür ederim hocam sağolun bu akşam soracağım.
  4. F

Ehliyet sınav sonrası işlemler ve konum bilgisi

haklısınız hocam
  5. F

hocam ben bugün geçtim yani 2-3 saatir geçtim ama e devletim de gözükmüyor dediğiniz sertifika.
  6. F

hocam çok teşekkür ederim aklıma takılan bi soru var biz kursa mı veriyoruz devlete harç olarak vereceğimiz parayı yoksa kendimiz mi Ziraat Bankası üzerinden falan ödüyoruz
  7. F

öncelikle hocam kursa sağlık raporu belgelerini falan verdim bide kursun sahibi biz sınavdan çıkarken alandaydı hala bana kendisi dedi hemen randevu al pazartesiye pazartesi yoktu bende salıya aldım o yüzden böyle dediğine göre belgelerimi dosyamı hemen teslim ederler sanırım teşekkür ederim...
  8. F

Manuel ehliyet alacam önerileriniz.

teşekkür ederim çok sağolun gerçekten bugün cumartesi salı gününe nüfus müdürlüğünden randevu aldım pazartesi de kursa uğrar eksik bişey varsa hallederim.
  9. F

teşekkür ederim sağolun ben bu akşam veya yarın kurstan kesin net bi bilgi alırım ona göre sağlık raporu falan tekrar çıkarmam gerekirse gidip çıkarırım gidip çıkarırken tekrar test oluyor mu yoksa çıkardığımız sağlık raporunun bi geçerlilik süresi var mı?
  10. F

hocam aldınız mı siz kan grubu belgesi falan bide sağlık raporu kursa kaydolurken çıkardığımız yeter mi?
  11. F

hocam soracaktım da şuan büyük ihtimalle hala sınav alanındalar rahatsızlık vermemek için sormadım sizden bi ön bilgilendirme almak istedim bilen arkadaşlar vardır belki diye bide ayın 30 unda harcı yatırmak belgeleri vermek için randevu aldım zamdan etkilenmem sanırım dimi.
  12. F

ehliyet sınavını geçtim bundan sonra olan süreç hakkında bilgilendirme yapabilirmisiniz aklıma takılan bi kaç soru var kursa kayıt olurken aldığım sağlık belgesi geçerli mi ve kimlik kartımda kan grubum yazmıyor ama biliyorum kan grubumu ve kursa verdiğim vesikalık fotoğraf nüfus müdürlüğünde...
  13. F

şimdi ehliyet sınavını geçtim bundan sonra olan süreç hakkında bilgilendirme yapabilirmisiniz aklıma takılan bi kaç soru var kursa kayıt olurken aldığım sağlık belgesi geçerli mi ve kimlik kartımda kan grubum yazmıyor ama biliyorum kan grubumu ve kursa verdiğim vesikalık fotoğraf nüfus...
  14. F

teşekkür ederim.
  15. F

Son güncelleme konuyu takip eden arkadaşlara teşekkürler sınavı geçtim salı günü yeni yıla girmeden harcımı yatıracam.
  16. F

yarın sınavım var başka girecek arkadaşlar varsa başarılar.
  17. F

Çözüldü✓ F/p kasa - anakart 10k önerir misiniz ?

psu kalitesi tier listten bakabilirsiniz iyidir bence marka iyi çünkü 750w olduğu için yükseltme imkanına da sahipsiniz
  18. F

Çözüldü✓ F/p kasa - anakart 10k önerir misiniz ?

https://amzn.eu/d/4qaU0dl kasa böyle bişey olabilir geri kalan bütçede ddr4 anakart kesin alınır şık bi akvaryum kasa alın bence.
  19. F

arkadaşlar bugünde dersim iyi geçti genel olarak parkur çok zor değil sürücü kursu arabası Renault clio 1.5 motor ve genel itibariyle hocam çok iyi sürdüğümü sadece sinyalleri geç verdiğimi söylüyor bugün tüm parkuru 2 kez tamamladım 2 derste ve sadece bi kere aracı 2 de kaldırmaya çalışırken...
  20. F

Monitör kolu ile ilgili soru ve 2. monitör tavsiyesi

ezmemesi için masaya ek bi tahta benzeri bişey takarsan olabilir gibi.
Geri