Arama sonuçları: *

1. S

Yeni klavye alıcam öneri

Merhaba yeni bir klavye alıcam aklımda Razer Ornata V3 / Claw's Spectrum K1 modelleri var claw's görünüşü güzel razer da hissiyatı güzel karar veremedim hangisi daha mantıklı olur
  2. S

Monitörümde renkler soluk gösteriyor

laptop kullanıyorum kabloları hdmı kablosunu çıkarttım laptopun kendi ekranındaki aynı sorun sorun var
  3. S

Monitörümde renkler soluk gösteriyor

Merhaba. Klavyeyi ufaktan temizliyim dedim işim bitince ekran fotoraftaki gibi duruyordu ne yapmalı
  4. S

Telefonu sıfırlarken sorun yasıyorum

hayır güncelleme yapmıyordum 1755885759 bide şöyle bi yazı var
  5. S

Telefonu sıfırlarken sorun yasıyorum

Telefonu fabrika ayarlarına çektim ama açılmıyor sürekli bu ekrandaki yazılar dönüp duruyor her tuşa bastım açamadım telefonu
  6. S

Laptop uyku moduna geçmiyor

O nasıl yapılıyor
  7. S

Laptop uyku moduna geçmiyor

Laptop'u uyku moduna aldıktan 5sn sonra geri çalışıyor uyku'dan çıkmıyor ama fanlar'ı klavye maus'un ışığını yakıyor klavyeyle mausun bağlantısını kesince bi sorun yok ama her sabah tak çıkar la uğrasmak istemiyorum bi çözümü var mı
  8. S

Monitörüm bozukmu???

😂😂 1752114315 tv ye takdıktan sonra üsenip telefonda oynamıştım şimdi tekrar takdım düzeldi sorun teşekkürler.
  9. S

Monitörüm bozukmu???

Ne soğu reis otururken terliyorum
  10. S

Monitörüm bozukmu???

Tv de sıkıntı çıkmadı aynı kabloyla denedim monitördemi sıkıntı var
  11. S

Monitörüm bozukmu???

Mönitörü alalı baya oldu gücü laptop tan veriyorum bi bilgisayarcıya sordum ekran kartındandır dedi bende beklettim ama çözümü varmı diye bakmadım çözümü varsa yardımcı olurmusunuz.
  12. S

Oneshot wme için türkçe yama varmı?

Oneshot world machine edition için düzgün bir yaması olan varmı?
  13. S

One shot psf dosyam kayıp

Merhaba. Fotorafdaki dosyayı bulamadım elinde olan varsa atabilirmi oyun lerlemiyor.
  14. S

CELESTE KAYDIM SİLİNDİ :(

aynı yere geldim bu arada isteyen olursa kodları verem
  15. S

ahhh... sanırım kurtarılamaz neyse dead cells kasarım bende. yani dosyanın adını deistirmek ise yaramadı kaydımın kodları gitmiş hatta 2. kayıdıda sildim doğrumu diye evet oda aynı şekilde tepki verdi yok nası silinebilirsin sen dokunmadım hiç alt-f4 yapıp çıktım diyemi acaba ama mantıksız olur...
  16. S

steam
  17. S

Birden kaydım silindi yükleme basarısız diyor nasıl kurtarırım tam part 9un sonuna gelmiştim kafayı yedim
  18. S

Admin şifresini unuttum

İnternet admin şifresini unuttum nasıl deistirebilirim aklıma gelen tüm şifreleri denedim ama bulamadım not:şifreyi deistirmiştim hatırlamıyorum
  19. S

BÜTÇE VE KULLANMA AMACI SÖYLEYİN TELEFON ÖNEREYİM

15-20 arası oyun için ne önerebilirsin?
  20. S

Yeni monitör aldım ama ekran bozuk.

Merhaba. ASUS TUF VG249Q3R monitör aldım kasam olmadığı için laptop'a bağlıyorm ama ekran bozuk gösteriyor laptop ekranını yeni deyistirmiştim ondan kaynaklı olabilirmi ona göre iade edicem.
Geri