Arama sonuçları: *

1. Ç

Mondial sfc cup mı volta vs1 mi

merhaba iyi forumlar ben 14 yaşında bir gencim sizce mondial cup 50 cc (120 liğe çevrilmiş) onu mu alsam yoksa volta vs1 mi alsam daha memmun olurum (vs1 için menzil yeterli menzil konusunda sıkıntım yok şuanlık) şimdiden teşekkürler:)
  2. Ç

WİNDOWS 7 CHROME YAVAŞLIĞI

Yok be hovam ya Windows 10 sevmiyorum ben 7 de olur ama Chromu hızlı yapsam 4 dörtlük benim için
  3. Ç

yok hocam birdaha kurdum sıfır temiz kurulum yine aynı birini internet archiveden birinide technopat dan indirdim ikiside windows 7 ultimate di home premium falan denedim önceden yine aynı hatta ultimate den daha yavaştı google da home premium
  4. Ç

SSD bory r500 128 gb 1749554833 Hocam en iyi ISO dosyalarından güvenilirden indirdim eksik olamaz tam
  5. Ç

merhabalar iyi forumlar sistemim intel pentium e5400 amd hd5450 4gb ddr2 ram windows 10 2016 ltsb de chrome hızlı tek sonrası yavaş windows 8.1 dede alışamadım tek windows 7 yi seviyor ve kullanıyorum ama windows 10 da ve 8 de chrome neredeyse 1 saniyeden az sürede açılıyor ama windows 7 de...
  6. Ç

Windows 7 de kasıyor sistemim 8.1 de kasmıyor

Hocam Windows 7 İso şunu yükledim de yanlış mı yaptım anlamadım 😅
  7. Ç

Reis valla onu indirdiğim de sürekli güvenlik bahanesiyle ya siteye girmiyor yada indirme yapmıyor
  8. Ç

Peki hocam Windows 7 ye eski bir Chrome sürümü kursam performanslı çalışır mı baya (2015 sürümü falan)
  9. Ç

Home premium kurmuştum hocam ben kötü bir performans verdi pro da aynı ultimate biraz daha iyi performans verdi
  10. Ç

Normalde hızlı çalışması gerek baya ama olmuyor nedense
  11. Ç

Hocam niye öyle ya hakkaten bana göre Windows 7 Windows 8 ve 8.1 e fark atar
  12. Ç

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar sistemim Intel pentium e5400 dual core 2.7 GHz AMD Radeon HD5450 ekran kartı 4gb ram 500 GB HDD Western digital marka bory r500 128 GB SSD sistemim böyle SSD ye de kurdum HDD yede kurdum yine yavaş aynı performansı veriyor HDD de baya niye böyle mesela Chrome...
  13. Ç

Redmi Note 8 Pro İçin Soğutucu Fan Tavsiyesi

Valla hocam letgodan bakıyorum bende bulmaya çalışıyorum teşekkürler 1746557889 Hocam yurt dışı iyi ama benim telefonla da konuşma yapabilmem gerek 1746558008 Hocam note 8 pronun arksasi cam diye biliyorum öyle yazıyor
  14. Ç

O kadar olmaz be hocam ben note 8 pro da kalayım tercihim sizce alsam soğutucu ile sabit 60 verir mi 1746557577 Hocam o fiyata imkansız bence
  15. Ç

3.5—4K arası hocam
  16. Ç

Merhabalar iyi forumlar bende redmi note 8 pro alıcam da (param tek ona yetiyor) 1-2 haftaya pupg de ısındığını zaman 45-30 a düştüğü söyleniyor şimdi ben buna Memo cx 08 pro alsam soğutucu fan sabit 60 verir mi yada 50 nin altına düşmesin yeter şimdiden teşekkür ederim
  17. Ç

Easycep den redmi note 8 pro alınır mı

Tamam reis sağol
  18. Ç

Hmm anladım hocam ama bu iyi tek pupg oynayacağım için (bana göre iyi)
  19. Ç

Yenileriz hocam sıkıntı yok ya
  20. Ç

Yok hocam teşekkürler accubatert di yanlış hatırlamıyorsam
Geri