Arama sonuçları: *

1. E

Lian Li O11 içi fan önerisi

Hocam satmak amacıyla diyorsanız teşekkür ederim. 3er tane takmak istiyorum o yüzden 120lik gerek.
  2. E

Evet bende yan tarafların ışıklı olduğu modelleri daha çok beğeniyorum. SL aldım ilkini bilmeden ama egzoz arka fan olduğu için çokta problem olmaz zaten yanlar gözükmeyecek. Hatta daha iyi bile olabilir gibi.
  3. E

Arkadaşlar selam Lian Li O11 kasaya bir sistem toplayacağım. Şu an beyaz modeli stoklarda olmadığı için biraz beklyiroum o sırada fanları almaya başladım. 3 reverse fan alt yüzeye, 3 reverse fan yan/çapraz kısma, 1 düz fan arkaya egzoz olarak takacağım. Bir de 360mm sıvı soğutma yukarıya. Fakat...
  4. E

4070 superli pc toplama önerisi

Arkadaşlar ikinize birden cevap vermek istedim. Haklısınız bende biliyorum aslında bu paraya daha iyisinin toplanacağını ama akvaryum beyaz bir sistem hayalim vardı, onu yapmak istiyorum. Lianli 011 dynamic evo model kasa 6-7 adet fan 3600mm sıvı soğutma vs hoş bir görüntü ve hava akışı...
  5. E

Hocam fiyat belli mi çok bilmiyorum açıkçası, veya bir tahmininiz var mı? Ayrıca bazı parçaları şuan almak istiyorum kasa ile vs başlamamda sorun yoktur sanırım
  6. E

Dostlar selam, 4070 super ekran kartlı bir sistem toplayacağım. Fiyat performans ürün aramıyorum kaliteli ve uzun süre sorunsuz götürmesi önemli. İşlemci olarak ise biliyorum bu ekran kartının hakkı 2k ama 1-2 yıla yakın 1080p kullanmak durumundayım o yüzden işlemcim beseleyebilmeli 1080p de...
Top Bottom