Arama sonuçları: *

1. K

Yardım 700-750 bandından otomatik araç

Bu araba için hangi aralıkta olsa fiyatı ortalama olur ?
  2. K

Yardım 700-750 bandından otomatik araç

Herkese Merhaba, 700-750 bandında otomatik araç artıyorum. Kriter olarak 150 bin geçmemiş, Kaput, Tavan, Bagaj harici boya değişen olabilir. Mümkünse kolay satılabilecek bir araç arıyorum. Aşağıdaki araç ilgimi çekti ama alınır mı emin olamadım. Siz ne dersiniz başka önerileriniz var mı ...
  3. K

Tuşlu telefonda Hattın Kapanıp Açılması

Merhaba, Tuşlu bir telefon var Samsung gt5611. Hattımı takınca sürekli kapanıp açılıyor. Hattı çıkardım başka hat taktım sorunsuz çalışıyor. Kendi hattım da diğer tuşlu telefonlarda sorunsuz çalışıyor ancak bunda sürekli kapanıp açılıyor. Sim kartı resetledim. 4.5 G yi kapattım ama yine de...
  4. K

Asus Gameplanet Hediye Kod Kampanyası

gameplanet steam gibi bir platform mu ?
  5. K

Asus Gameplanet Hediye Kod Kampanyası

Kampanya hakkıda bilgisi olan var mı ? Nasıl ve nerede kullanabiliyoruz ?
  6. K

Çözüldü✓ İkinci El 4070 sistem Bu fiyata alınır mı ?

Fikiriniz önemliydi teşekkürler. Şimdi 0 bi sistem alcam beyini yanıyor 3 aydır. İyisi ile kötüsüyle 0 alıyorum.
  7. K

Çözüldü✓ İkinci El 4070 sistem Bu fiyata alınır mı ?

Sisteme 38k fiyat yazmışlar bu fiyata alınır mı ? Nelere dikkat edelim ?
  8. K

Sizce 4060 alinir mi?

BÜTÇEN ONA UYGUNSA ALINIR KRAL BELİRLİ Bİ FİYAT VERİRSEN ONA GÖRE YORUM YAPARLAR.
  9. K

AMD 9000 SERİSİ EKRAN KARTI ÇIKINCA 7000 SERİSİ UCUZLAR MI

AMD 9000 SERİSİ EKRAN KARTI ÇIKINCA 7000 SERİSİ UCUZLAR MI ?
  10. K

Çözüldü✓ PC HOCASI GG 13 ( Almak mı ? Yeni Kart Beklemek mi ? )

Bütçemin Top limitine çıktım aslında daha fazla kesinlikle çıkamam. Hikayeli oyun oynamıyorum çok fazla, pubg,cs,valo,rainbow6,rocket lig felan oynuyorum.
  11. K

Herkese fikirlerinden dolayı teşekkürler. Daha önceden hiç tek tek sistem toplamadım. Denemek en iyisi olacaktır o zaman. Ekran kartı ikinci el alıp sizin dediğiniz şekilde yapacağım.
  12. K

Merhabalar, Aşağıdaki sistemi almayı düşünüyorum ancak kafamda bir kaç soru var. Bu fiyata bu sistem iyi midir ? 1-2 ay daha bekleyebilirim yeni kartlar çıkınca bu sistemler ucuzlar mı ? Şimdiden cevaplar için teşekkürler
Geri