Arama sonuçları: *

1. W

Pttavm guvenilirmi ?

güvenilir power aldım ben burdan 1767980928 ama geç getiriyorlar kargoyu
  2. W

Bilgisayasar masa önerisi

masaüstü bilgisayarım için masa önerilerinizi bekliyorum bütçem 2 k ama normal masamı yoksa L masamı alsam karar veremedim masanın rengi açık kahverengi olursa güzel olur teşekkürler...
  3. W

Yardım Bir önceki bios sürücüsü ile win indirebilirmiyim ?

Flaşı şimdi alicam sonra nete gidip win atcam içine eğer gerek yoksa sonrada yaparım bios yukseltmesini 1764518879 Bilgili biri varsa etiketlesene ben tanimiyorum 1764518906 Git gel yapicam ve 1 flash var
  4. W

Sorun olmaz bence değil mi 1764518174 3602 yerine 3287
  5. W

Merhaba arkadaşlar kasa şuan sıfır win 11 kurcam ama anakart sürümü en yeni sürümde değil bı önceki sürümünde ben bunu win 11 kurcam birazdan bu sürümlerde yükleyebilirim degilmi
  6. W

Bilgisayarımı toplatmak istiyorum ama nereye ?

Merhabalar arkadaşlar bilgisay montajı kim yapabilir acaba yakınımda bilgisayarcı var ama hava sogutmalı sisteme bile 800 TL istiyorlar Mağazalar montaj yapiyomu bilmiyorum o yüzden konu açtım ne vatandan monitör alicam ama montaj yaparlarmi bilmiyorum ilk size sorayım dedim. teşekkürler
  7. W

Monitör tavsiye oyun

9 12 arasi
  8. W

Monitör tavsiye oyun

RX 7800 XT ekran karti R5 7600 işlemci Merhabala arkadaslar monitör almak istiyorum 2 model arasında kaldım oynadığım oyun valorant oynuyorum FPS tarzı oyunlar 1 model Dell alienware AW2525HM 2.model VG259QMRL5A Bu iki model arasında kaldım aralarında 2.5 k fiyat var hangisini alacağım...
  9. W

10-12K civarı 240Hz Monitör Önerisi

Dell alienware AW2525HM 320 HZ FULL HD 25 inç tam sana göre 12 k 1760424576 Bende ondan alicagim baya iyi monitör sikintti çıkarsa Dell direk değiştiriyor. Müşteri hizmetleri aradiginda
  10. W

17 yaşında biri tek başına otobüse bilnebilirmi ?

Veli izin belgesi gibi birşeyler istemezlermi yani
  11. W

17 yaşında biri tek başına otobüse binebilirmi

İstanbuldan Denizli'ye gideceğim online bilet alıp. yanımda bir yetişkin olması gerekiyormu veya benimle otogara kadar gelmesi lazimmi yani yanımda yetişkin yok diye otobüse almamazlik yaparlarmi ve aplarsaniz sevinirim teşekkürler
  12. W

17 yaşında biri tek başına otobüse bilnebilirmi ?

İstanbuldan Denizli'ye gideceğim online bilet alıp gitmeyi planliyorum ama otobüse bindiğinde yanımda Velim yok diye almamazlik yaparlarmi İzin belgesi gibi yanında bir yetişkin olması gerekiyormu ? Cevaplarsanız sevinirim
  13. W

Medimarkt 3 al 2 öde Steelseries nova 5 3800₺

Arkadaşlar İstanbul içi nova 5 alicam beyaz elinde fazla olan varmı özelden yazarsanız sevinirim
  14. W

Kablosuz kulaklık alıcam da çok kararsızım

Nova 5 öneririm yakın zamanda bende alacagim
  15. W

Monitör tavsiyesi ...

Anladim tekrar teşekkürler
  16. W

Monitör tavsiyesi ...

ÖLü pixel sanırım YouTube renk videoları açarak bakıyorduk Ama ışık sızması hakkında bir bilgim yok
  17. W

Monitör tavsiyesi ...

Anladim sana güveniyorum bunu alicagim monitör aldıktan sonra ne gibi kontroller yapmalıyım
  18. W

Monitör tavsiyesi ...

Kronik sorunu falan varmıdır acaba
Geri