Arama sonuçları: *

1. M

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

hızı düşük diye hemen gitmez belki demistim :)
  2. M

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

babama lazımdı iş görür mü yedek alması için
  3. M

❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

o değilse burdan gelen kuponla ne yaptınız ben alıcak bişey bulamadım hala
  4. M

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

zaten fiyatına göre çok iyi ama internette çok fazla dongle ı ile ilgili sorun gördüm bağlantı kopup tekrar bağlanmaması gibi ses kalitesinde 1000tl ye mükemmel bir şey bekleyemezsin mikrofonda da aynı şekilde ama oyunun ortasında kulaklığın bağlantısı gidicekse 1000tl de olsa 100tl de olsa...
  5. M

h3 bi ara çok kronikti o sorunları çözüldü mü?
  6. M

🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

gta da helikopter falan sürmüyosanız ekstra bir eksisi yok diye biliyorum
  7. M

daha geçen hafta geldi ama bu hafta da gelir mi acaba h2015 ya
  8. M

tamamen aynı şekilde ben de white jelly modelini aldım ilk başta 2 -3 tane tuş 2 kere basıyordu ama sonra yedek switchlerle değiştirdim ki zaten sonradan farkettim switchler çok hızlı cıkıyormuş o yüzden tam yerine oturmamış onun dışında şarj konusunda bi sorun vardı ama firmware update 2.ye...
  9. HyperX Cloud Core 7.1 Dts Kablolu Oyuncu Kulaklığı

Satılık HyperX Cloud Core 7.1 Dts Kablolu Oyuncu Kulaklığı

HyperX Cloud Core Dts(7.1) Kablolu Oyuncu Kulaklığı , ürün gayet temiz kullanıldı çok küçük aşınmalar(fotoğraflarda var belli bile olmuyor) dışında derilerinde soyulma yoktur, mikrofonu ve kutusu var yalnızca uzatma kablosu yoktur
    1,900.00 TRY
  10. Redragon K617 Fizz Kablolu Klavye

Satılık Redragon K617 Fizz Kablolu Klavye

Redragon K617 Fizz Beyaz Rgb Kablolu Oyuncu Klavyesi, ürün temiz kullanılmıştır hiçbir sorunu yoktur yanında kablosu ve 4 adet yedek switch i ile gönderilicektir kutusu mevcuttur, klavyeye sesi azaltması için tape mod yapılmıştır driverı mevcut
    1,000.00 TRY
  11. M

🔥İndirim İncehesap 23.00 İndirimi (Monitör)

stok olayı için şunu diyebilirim bi ara gaming gecesinde bir oem paket alıcaktım stok zamanla 10- 8 falan kaldı ama sonradan arttı tekrar 15 oldu yine aynı şekilde inişler çıkışlar oldu bi oynamama mı var stok mu eklediler bilemem ama 23 00 olduğu gibi siteye girdim zaten almıycaktım sadece...
  12. M

firmware update yaptım zaten 20-30 saat kullandığımı düşünmüyorum en son kullandığımda 1-1,5 gün içinde tüm gün kullanmamama rağmen bitmişti ama bilmiyorum şuan tekrar deniyorum şarj süresini rgb ler kapalı şekilde
  13. M

kronik denir mi bilmem ama pp platelerde tuşlara bastırırsan plate içe doğru çöküyor biraz
  14. M

onda da aynı hatta telefonuma bağlayınca cihazlar kısmında da şarjı 100 olarak gözüküyor
  15. M

evet ama sleep süresi 1 dakikada 1784844986 ve mesela bunu yazarken şarjı 8 gösterip sonra 0 a kadar artıyordu şuan direkt full gösteriyor
  16. M

arkadaşlar klavyeyi aldığımdan beri ilk olarak g ve v tuşları çift tıklıyodu bunun hakkında ulugames e yazınca yanında çıkan switchlerle değiştirin devam ederse bize ulaşırsınız gibi bir cevap aldım bu sorun şimdilik çözüldü fakat ben fn + b ye basınca tahminimce ilk olarak gerçek şarj çıkıyor...
  17. M

❌İndirim Bitti! Gta 6 3600 TL Vatan Bilgisayar

hesabına girmen lazım sepette düşüyor
  18. M

❌İndirim Bitti! Xfx Swıft Radeon RX 9070 XT 30.119₺

onlar otomatik onay gibi geldi bana da zaten indirim TCL marka tv ler için yapmılmış aslında o yüzden tv dışındakilere gelebilir ama nası altından kalkcaklar bilemiyorum sitedeki herşeyde işe yarıyor sanırsam şuan %20 indirim
  19. M

❌İndirim Bitti! Xfx Swıft Radeon RX 9070 XT 30.119₺

muhtemelen fiyat hatası çünkü sepette tcl tv lerde %20 indirim yazıyordu indirimin yanında ve şuan ramler dahil nerdeyse herşeyde %20 indirim var muhtemelen hata 1784494188
  20. M

❌İndirim Bitti! RTX 5050 11.215,20 TL

olmuyor bende
Geri