Arama sonuçları: *

1. M

Shein indirimli ürünler

kablodan zaten oynatınca çok kısa süre gelip gidiyor konusunu açtım
  2. M

Kz dawn sağ kulaklık bir anda bozuldu

şuan amacım yeni bir kulaklık almamak sadece sağ tarafı kullanıyo gibi birşeydim yani ikisini birden nadir kullanıyodum biraz da sol tarafı aynı şekilde kullanıcam gibi duruyor o da bozulursa alınabilecek en mantıklı iem o gibi
  3. M

Kz dawn sağ kulaklık bir anda bozuldu

kz dawn kulaklığın shein indirimleri zamanında 40tl civarına almıştım ve beni gerçekten şaşırtarak çok hoşuma gitmişti ve artık kulak üstü kulaklığım kullanmıyordum ki az önceye kadar 1 saat önce çalışan kulaklığın sağ tarafı yemek yiyip odama döndükten sonra bozuldu ve bu olaya moralim bozuldu...
  4. M

Shein indirimli ürünler

arkadaşlar burda birkaç ay önce konusu geçen kulaklıklardan bir tane almıştım sheinden (kz dawn) ve 40tl'ye göre gerçekten çok memnundum(olay sadece 40tl olması değil iem kulaklık çok rahat geldi ama en ucuzundan 1000tl de bayılmak istemiyorum) ama az önce bi anda sağ kulaklığın sesi gitti...
  5. M

Klasse Longteng Mouse Pad 1.079 TL

bu kaliteli olarak geçinenlerin en ucuzu :D anlamıyorum ben de 1yıl önce falan 500tl bandındaydı ozaman bile çok geliyordu şimdi daha da çok insanlar mouselarından pahalı mousepadler alıyorlar.
  6. M

8 POŞET FİYATINA ANAHTARLIK 🔥(PREMİUM İLE)

satıcı ismi ne ?
  7. M

🔥İndirim Samsung Odyssey G4 240Hz IPS oyuncu monitörü - 6.999 TL

garantilik bir sorun yaşamadım şuana kadar hatta hiç sorun yaşamadım genel olarak memnunum eksi diyebileceğim bir özelliği yok denilebilir ilk geldiğinde ghosting ve piksel testlerini de yaptım bende hiçbir sorun çıkmadı laptopumda kullanıyorum hdmi ile gayet verimli çalışıyor
  8. M

ben de laptopda kullanıyorum 120hz ekranı var ondan geçtim ve 240h zile arasında baya fark var gerçekten genel olarak memnunum bir sorununu görmedim şuana kadar parlaklık konusunda size göre değişebilir belki ama şöyle diyim ben %50 de kullanıyorum ve fazlasıyla yetiyor ben de 7k ya almıştım...
  9. M

arkadaşlar yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum sorunuz varsa cevaplayabilirim
  10. M

🔥İndirim World kart Steam ve Apple-Microsoft 300 TL indirim Mart-Nisan(KİŞİYE ÖZEL)

arkadaşlar 2 sorum olucak 1.si Babamın yapıkredi hesabında sadece troy kart var visa/mastercard sanal kart oluşturulup bundan faydalanılabiliyor mu? 2.si Örneğin 300tl yaklaşık 6,8dolar yapıyor (44den hesaplayınca) bu civarlarda bir oyun alsam hiç oynamadan iade etsem iade ederken karta mı...
  11. M

Yardım 3k ya mouse ve klavye

kasım indirimleriyle alakalı pek bi bilgim yok ama 2yıldır k617 kullanıyorum ve şuana kadar hiç sorununu görmedim %60 değiştirilebilir switch ve en kaliteli fp olarak bunu bulmuştum ve hala sorunsuz kullanıyorum 1200tl civarında sanırım hala öneririm mouse olaraksa vxe r1 pro max kullanıyorum 1...
  12. M

Shein indirimli ürünler

arkadaşlar vxe pro max için skatez almayı düşünüyorum sizce çok kötü olmayan bir skatez alınır mı sheinden ayrıca ismi ne tam bilmiyorum ama tuşların yanda olduğu keycapslerden de almak istedim açıkcası bunlardan biri alınır mı 1 2 gün önce kz dawn aldım 40 tl ye tekrar yeni hesap açıp başka...
  13. M

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

sanırım gaming gecesinde farklı bir indirim kullanılmıyordu
  14. M

34000 TL, 7500F + RX9060 XT + A620M-H

herkes pahalı diyor ama daha iyisini önerebilen yok şuanki piyasaya göre uygun bi sistem kasa değiştirilip alınabilir
  15. M

ÖĞRENCİYİM BİLGİSAYAR ALACAĞIM 23 000 BÜTCE VAR

alınr ama biraz daha biriktirebiliyosan ddr5 sistem toplasan daha uzun ömürlü olur senin için ve sistemin linkini atsan daha iyi olur kalitesiz markalardan almanı önermem
  16. M

30k hazır/toplama sistem önerisi

hocam buna benzer ddr4 sistemler çok var ama daha uzun ömürlü olması için ddr5 bi sistem bakıyorum teşekkürler yine de
  17. M

o sistemin kasasını değiştirince bütçeyi aşıyor bu nasıl sizce https://www.incehesap.com/genesis-nova-tavsiye-sistem-fiyati-81937/?hsu=2365508,2365511,2365514,2365517,2365520,2488755,2365529 1755549462 üstte attığımı bitfenix kasa yaparak düşünüyorum fsp psu varmış içinde
  18. M

sorun ekran kartında değil ki zaten çok fazla hikayeli oyun vs de oynamıyorum sorun kasada incehesaptaki hazır sistemlerin genelinde kasalar frisby gameboost gibi markalar o yüzden güvenemiyorum pek
  19. M

ssd 1 tb yapmak ben de istiyorum ama bütçe yetmiyor aynı şekilde ssd için de kasa hakkında ne düşünüyorsunuz? 1755548182 işte bu yüzden çekiniyorum almaya belki de kasasını vento yapıp...
  20. M

sistemdeki kasa frisby ama iyi midir? sorun çıkarır mı?
Geri