Arama sonuçları: *

1. R

7800x3d Arctic 360 ııı pro ısı değerleri

Merhaba fan rpm yüksek çalışıyor genel olarak 2000rpm civarı ama 1500 sabitlediğimdede aynı dereceleri alıyorum. Boşta 48 derecelerde tam yükte 81 derece üstüme çıkmadı 1 saat test ettim. İçinden çıkan macuna içim ısınmamıştı ekte videosu var. Test ettiğim oyunlar ; Black desert online 71...
  2. R

Çözüldü✓ ARCTIC liquid freeze 360 3000 RPM ÇALIŞIYOR

hocam dc moda aldım 3000rpm sabit çalışıyor şuan
  3. R

Şöyle yaptım her şey okey gibi. Her açtığım uygulamada fan devirleri zıplamıyor. %70 70 derecede koydum oyunda 70 derece ztn sesde rahatsız etmiyor kulaklıksız oynuyorum .
  4. R

Termal macunu videoda gösterdim sıktığımdada böyleydi
  5. R

Steam bile açtığımda fan rpm artıyor bence normal değil ya termal macunu yenileyip tekrar test edeceğim
  6. R

Montajda ne gibi sorun olabilir? İçinden çıkan macunun kıvamı pek hoşuma gitmemişti onun haricinde montajı basit geldi bana tek sorun macun gibi geliyor ama bir deneyeyim
  7. R

Bios böyle hiç ayar yapmadım tavsiyenizi deneyeceğim . Varmı ayar önerisi olan
  8. R

doğru diyorsunuz ama işlemci yüke binince ses değişiyor . Kasa fanları rahatsız edecek olsa her zaman eder ama işlemci yüke binince rahatsız oluorum 1768743607 buda tam yük hali
  9. R

Soğutmadan yana sorunum yok ama steame bile açtığımda fan deviri artıyor çok hassas davranıyor radyatör fanları 1768743234 kasa fanları devri yok hocam sabit dönüyorlar die biliyorum çünkü anakarta bağlamadım kasa fanlarını
  10. R

sys fan olanmı hocam radyatördeki fanları beni rahatsız ediyor biraz ses ama kasa akvaryum ondanda kaynaklı olabilir die düşünüyorum.
  11. R

Merhaba 7800x3d ile birlikte arctic ııı 360 kullanıyorum. fan sesi rahatsız etti, fan rpmleri 3000 leri buluyor ve evde çok gürültü yapıyor. eşim bile rahatsız oluyor bu kasa nie bu kadar sesli diye. boş halini görsele bıraktım. Tam yükte 78 dereceleri görüyor, oyunlarda max 70 dereceler boşta 45 .
  12. R

9070xt 3 pin girişi 3 ayrı 8pin yok çalışırmı?

Hocam şöyle benim bu kasa da ayrı bi sıkıntı var 29cm den büyük gpu alamıyorum sıvı soğutmayı üst tarafa sığmadığı için yan tarafa konumlandırdım oyüzden tek alabileceğim gpu bu 1768078622 Kablonun üstünde yazanlar bunlar 2 adet 2x 8 çıkışlı kablo var
  13. R

Kasa içerisnden çıkan psu . Kasa bitfenix ceto premium 750w ayrıntılarını bulmaya çalıştım ama bulamadım internette
  14. R

Merhaba [H3 id='Ggabyte+Radeon+Rx+9070+Xt+Gamng+Oc']Gıgabyte Radeon Rx 9070 Xt Gamıng Oc [/H3] Gpu almayı düşünüyorum. Güç kaynağından 2 ayrı 8-8 çıkış var ve 2 ye bölünmüş. 2 çıkışta 4 adet 8 çıkış mevcut. Ayrılmış olanlandan takarsam çalışırmı yoksa psu mu değiştirmem lazım ?
  15. R

29.5cm ekran kartı ihtiyacı ve öneri ihtiyacı

Hocam son bir ekleme yaptım ve fotoğraf ekledim bakma şansınız varmı ? Galax 5070 ti aklımda almışken ti olsun da diyorum
  16. R

Yardım LianLi vs Arctic vs Corsair vs Thermalright Sıvı sogutma tavsiyesi

Arctic lf 3 pro radyatörü çok büyük 420lik radyatörlü versiyonuyla aynı hemn hemen oyüzden kasa seçini iyi yaparsanız ben yan tarafa takmak zorunda kaldım oda şuan bana gpu alırken boyutlara takılmama neden oldu . 1. Fotoğrafta lf pro 360 lık 2. 420 lik
  17. R

29.5cm ekran kartı ihtiyacı ve öneri ihtiyacı

Merhaba kasam bitfenix ceto premium, konuyu özetlemek gerekirse [H3 id='Arctic+Liquid+Freezer+III+Pro+360+A-RGB+White+IntelAMD+Uyumlu+360mm+Radyatrl+3x12cm+P12+PRO+A-RGB+PWM+Fanl+Sv+lemci+Soutucu+Beyaz+ACFRE00188A+Soutucum+mevcut.']Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB White Intel/AMD Uyumlu...
  18. R

Çözüldü✓ Bitfenix ceto premium fan yönleri

Merhaba ilk defa akvaryum kasa kullanacağım için soruyorum. Kasanın görsellerini ekledim yan tarafta kalan 3 adet fan egzoz fanı görevi görüyor gibime geliyor hava sirkülasyonu ne kadar iyi olur anlayamadım . Alt tarafada 1 veya 2 fan takıla biliyor galiba ama başka öneri kasa varsa iade...
Geri