Arama sonuçları: *

1. sevenf0lt

Monitör Kapalı Kasa Çalışıyor!!!

Sanırım oyunlarda çok yük binince oluyor. Güç kaynağı yetersiz gelebiliyorsa, kablolardan veya monitörün kendisinden kaynaklanan bir sorun olabilir.
  2. sevenf0lt

1000tl kablosuz mouse önerisi.

Fury Z
  3. sevenf0lt

Nasıl Ucuza Fifa 23 Bulabilirim?

Gamesatış ve Itemsatış gibi siteler daha ucuz bir fiyata satıyor. Güvenilirliği hakkında bir fikrim yok ancak en ucuza oradan bulursunuz.
  4. sevenf0lt

Çözüldü✓ Gamepower Mythril kasanın soğutması için önerilerinizi bekliyorum.

250-350TL'ye 4 adet kaliteli fan biraz zor bulunur. Bence zamanla tek tek alman daha iyi olabilir. Bunları öneririm: Noctua NF-P12 Sistem çok ısınıyorsa kasanın yanındaki camı açmanızı da öneririm ama kasa daha hızlı tozlanacaktır.
  5. sevenf0lt

Öneri Hikayeli Oyun Önerisi

https://store.steampowered.com/app/207610/The_Walking_Dead/ Bu oyunun dört sezonu var, benim attığım birincisi. Diğerlerini de öneririm.
  6. sevenf0lt

Gta 5 ucuz nasıl alırım

Bazı siteler 5-10TL'ye satıyor ama maymunluk çıkabilir. Bence para biriktirip kendi hesabına al.
  7. sevenf0lt

Gamepower Air Turbine alınır mı?

Gamepower Air Turbine almayı düşünüyorum. İçinden üç tane fan, kontrolcü ve uzaktan kumanda çıkıyor. Birini egzoz fana diğer ikisini de kasanın üstüne takacağım. 1. Alınır mı? 2. İçinden çıkan kontrolcüye hangi kabloları bağlamam gerekiyor? Güç alması için sanırım molex kablosu. 3...
  8. sevenf0lt

SSD sanırım HDD ile birleşti, tam hızını vermiyor.

Evet, SSD var. Kabloyu değiştirmiş. Şimdi görüyormuş SSD'yi. Büyük ihtimal kablodan kaynaklanıyordu. Şimdi format atıp Windows'u SSD'ye kuracakmış.
  9. sevenf0lt

Konuyu açıp cevap vermeme konusunda haklısınız, görmedim. Çok özür dilerim. Bir de sizi maksimum 20-25dk beklettim. Görende 2-3 saat beklettim sanacak. Bir arkadaş 'New üye problems' yazmış. Siz tanımadığınız insanlara nasıl böyle diyebiliyorsunuz? 2-3 tane daha yazan var böyle. Ben bu foruma...
  10. sevenf0lt

20dk. cevap vermedik diye anama sövmediğiniz kaldı :D Bu arada SSD benim değil, arkadaşımın. Arkadaşımla iletişime geçmeye çalışıyorum. Belki konuyu geç açmış olabilirim. SSD Link...
  11. sevenf0lt

Soruyorum hemen.
  12. sevenf0lt

Arkadaşlar alan kişiyle iletişime geçmeye çalışıyorum benim olsa neden cevap vermeyeyim. Cevap bekliyorum ondan. Bu arada çok teşekkür ediyorum mesajlarınız için.
  13. sevenf0lt

Bir tanıdığım, Kioxia Exceria LTC10Z480GG8 adlı 480GB SSD'yi aldı. Format atarak SSD'yi kurmuş. Sanırım bu yüzden oldu. Bunlar normal mi? Eğer birleştiyse nasıl bunları ayırır? Ayırdığında SSD tam performansını verir mi?
  14. sevenf0lt

Arctic Freezer 34 Esports + Corsair LL120

Arctic Freezer 34 Esports ve Corsair LL120 alacağım. Arctic'in önde olan fanı arkaya, Corsair LL120 fanı da öne takacağım. Bunlar mümkün olur mu? Mümkünse nasıl ikili olur? Ve benim anakartım B450M S2H. Sanırım çoklayıcıda almam gerek. İki tane çoklayıcı buldum. RGB için ve fanın çalışması için...
  15. sevenf0lt

2000 TL - Kamerası iyi, kasmayacak telefon önerebilir misiniz?

Evet, o da iyiymiş. Teşekkürler önerin için.
  16. sevenf0lt

2000 TL - Kamerası iyi, kasmayacak telefon önerebilir misiniz?

Merhabalar, Honor 8X düşünmekteyim. Oyun için değil, önem verdiğim kamerası ve kasmaması. Sizce istediğim kriterlere bu telefon uyar mı veya daha iyisi var mıdır?
  17. sevenf0lt

Max. 1250TL Oyuncu Koltuğu Önerisi

Bir de instagram üzerinde XMAX marka oyuncu koltukları var. Onları önerir misiniz? 1591043467 Bu nasıl...
  18. sevenf0lt

Max. 1250TL Oyuncu Koltuğu Önerisi

Sizce maximum 1250TL'ye oyuncu koltuğu ne alınır? 999TL'ye Media Markt'ta satılan Rampage KL-R77 alınır mı...
  19. sevenf0lt

#evdekal Karantina Sürecinde Vakit Geçirebileceğiniz 30 Oyun

Witcher 3 baya sarıyor. Öneririm.
  20. sevenf0lt

Dark Freezer X126 alınır mı?

R5 2600X işlemcim var. Oyunlarda maximum 75-76 dereceleri gördüm nadiren 77-78. Overclock yapmıyorum, yapmayacağım da sadece daha serin çalışmasını istiyorum işlemcimin. Dark Freezer X126 alınır mı? Özellikleri iyi geldi bana bide ARGB'de bulunuyor CPU soğutucuda. Bütçem ise maximum 270TL. Sizce...
Geri