Arama sonuçları: *

1. U

Msı mag b650m wifi anakart wifi driver sorunu

Msı mag b650m wifi anakartım wifi çalışmıyor sorun ne olabilir driver yüklemeye çalışırken böyle bir aygıt bulunamadı diyor
  2. U

MSI MPG B650 Gaming Plus WiFi-MSI MAG B650 Tomahawk WiFi

tavsiyereniz için çok teşekkür ederim değerlendircem bunları ileriye dönük iyi düşünmek şart kesinlikle
  3. U

ilerde erkan kartı olarak rx7800xt şuanda 2060 super var elimde birde 7500f neden tavsiye ettiniz normalde aklımda olan işlemci oydu ama ben bir yandan evden çalışıyorum araların dahili ekran karttı olması avantj benim için ekran kartına bir sey olur vs bos siyah ekrana bakmıyım dedim birde...
  4. U

hocam tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim bütcem kısıtlı normalde 8k ya kadar bir anakart alıcaktım ama dün 8600 b650 Hawk buldum o yüzden sordum 9k veya 10k ya çıkamıyorum 8600 e zar zoor çıktım yanında amd ryzen 5 7600 işlmeci sipariş edicem
  5. U

teşekkür ederim peki bu gaming anakrtların normal anakartlardan farkı nedir
  6. U

sizce hangisini almalıyım ne gibi ne gibi farkları mevcut gaming ankartların ne gibi özellikleri var
  7. U

AMD Ryzen 5 7600 VS 9600X

7600X YOKTA 7600 VAR AMA OLABİLİR BENİM DE AKLIMDA O VARDI O FARKA DEĞİCEK PERFORMANS VARMI ARALARINDA 1740297516 7600 EVET DÜŞÜNDÜM ASLUINDA 32GB RAM YAPTIM SONRA DEDİM ACABA ARALARINDA O FİYATA DEĞİCEK PERFORMANS FARKI VARMI DİYE VİDEO FALAN İZLİCEM SİMDİ ANAKRT SECİMİM DE BU MSI Pro...
  8. U

EVET 1080P OYNICAM AMA İLERDE 2K OYNAMAK İSTERSEM GENE BİR SORUN VEYA PROBLEM OLUCAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM SENCE ?
  9. U

BUGÜN İŞLEMCİ SİPARİŞİ VERİCEM DE 2 Sİ ARASINDA KALDIM ARALARINDA ÇOK BÜYÜK BİR FİYAT FARKI DA YOK 2200TL OYNUYOR BENİMLE FİKRİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM RAM DERN KSIM İŞLEMCİYE VERİCEM PARAYI 7600 ALIRSAM 32GB RAM TAKICAM AMA 9600X ALIRSAM 16 GB RAM ALICAM DİYORUM Kİ 9600X İYİYSE İLERDE RAMI...
  10. U

Ddr5 sistem toplamak am5 olur intel olur help me

genel olarak kule timi diyorsun yoksa noctua d15 mi çok pahalı değil mi
  11. U

ben uzun süre yan kapaksız kullandım pek sorun olmuyor sadece biraz daha hızlı tozlanıyor sorun cok ufakmış en kötü probleminiz böyle olsun hep :D
  12. U

Gayet başarılı ve güçlü duruyor sistem yakında bende böyle bişey olmasa bile yakın birseyler yapmayı planlıyorum biraz bazı seyler ani gerçekleşti
  13. U

teşekkür ederim aklımda bulunsun karar verirsem rahatsız edicem seni
  14. U

bütcem 30 a kadar çıkıyor ama 20k daha mantıklı geliyor cok cıkmakta istemiyorum direk rx7800 alıyım sonra am5 ana karta geçerim diye düşünüyorum işmleci ana kart ram vs değiştirim diye düşünüyorum 1740037687 hazır sistem bkıyorum da bütceme göre ddr5 ve sistem yok bütceyi aşıyor
  15. U

YENİ EKRAN KARTI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM İŞLEMCİM İ5-8400

tekrar teşekkür ederim tavsiyelerin içn bakıyım yarın cuma indirimi bekliyorum olmadı tek tek parça alıcam
  16. U

işlemci -İ5 8400 anakart- asus prime bm360-m ekran kartı-asus 2060 ramlar- jwskills 2x8 psu- xmatek 650+80
  17. U

ikinci el ekran kartın da biraz şüpheci yakalsıyorum ama aslında mantıklı da geliyor bütceye göre biraz da indirimleri kovalamaya çalıyorum 1740036539 maalesef her sey cok pahalı suan ekran kartım zarar görmüş olmasa biraz daha sabrederdim de ekran kartım GG
  18. U

psu nun eskidiğini düşünüyorum yada oyun açtığım zaman görüntü gidiyor sesler var ama görüntü yok ya kart arzalandı yada psu artık kaldırmıyor
  19. U

dediğin çok mantıklı aslında yapılablir birsey benim 30k ya kadar bütcem var o zaman içinde kart zarar görürmü bilemiyorum uzun saatler açık tutuyorum pc yi konuda açtım yeni ddr5 ve ya am5 sistem önerisi diye bakalım nasıl olucak indirimleri bekliyorum belki direk hazır sistem alırım,teşekkür...
  20. U

şuan hazırda kullandığım sistem ddr4 ve ekran kartım artık eskimeye baslasdı bende yeni sistem toplamak istiyorum gün geçtikce fiyatlar artıyor bütcem max-30k gün geçtikce fiyatlar daha da artıcak yarımcılı olursanız çok sevinirim eliniz ve fikirleriniz dert görmsin şimdiden
Geri