Arama sonuçları: *

1. C

İphone 11 Orjinal sarj adaptörü

pil sağlığımı berbat etti orjinal alıp dertsiz kullanmayı düşünüyorum.
  2. C

İphone 11 Orjinal sarj adaptörü

arkadaşlar bana orjinal iphone 11 için sarj adaptörü önerir misiniz? kablo ile ne kadar geliyorsa yan sanayi olmasın.
  3. C

1660 super 60 derece normal mi

tamam sağol.
  4. C

işlemcim çok ısınıyor stok fan ses cıkartıyor sessız soğutucu önerin varmı i5 11400F
  5. C

Steam üzerinden oynuyorum grafikler full 61 derece dolaşıyor oyun kışın oynadığımda 40 derece çıkıyordu max normalmi? pes 17 oynuyorum.
  6. C

Bilgisayar anakart logosunda takılı kalıyor

Bilgisayar bazen açarken anakart logosunda takılı kalıyor yeniden başlatıyorum kasadan sonra f9 basıyorum bios girip esc den çıkınca düzeliyor ama bu önceden olmuyordu bunun çözümü nedir bilen varmı? alakası var mı bilmiyorum ama her pc kapattığımda fişi çekiyorum genelde . Anakart hiç...
  7. C

Hangi Program silicem?

tamamdır teşekkürler.
  8. C

Hangi Program silicem?

onu kaldırdım en sondaki silmem lazımmı?
  9. C

Hangi Program silicem?

bi zararı yoksa tamam kalabilir sağolun gereksiz program durmasın yeter benim için.
  10. C

Hangi Program silicem?

Konu yanlış mı açtım bilmiyorum ama Visual Studio 2022 indirmiştim proje için şimdi silicem ama hangilerini silicem karıştırdım Windows kendi şeyleri ise silmek istemiyorum yardım edermisiniz. Visual Studio 2022 kalıntılarını silmek istiyorum sadece.
  11. C

Pes 17 nereden indirebilirim?

arkadaşlar ben steam versiyonu oynuyorum ama Trial versiyonu demo yani ben bu oyunu sorunsuz nereden indirebilirim? Bazıları burayı önerdi burası güvenlimi ? https://archive.org/details/pes-2017_202105
  12. C

Kule tipi soğutucu öneri

soğutması falan nasıl peki sizin attığınızmı yoksa öbür olan mı
  13. C

Kule tipi soğutucu öneri

tamam hocam sağolun 1745179640 hocam sessiz istiyorum iyi midir? bu
  14. C

Kule tipi soğutucu öneri

uğraştırıcı bakalım denicem
  15. C

Kule tipi soğutucu öneri

hocam peki ram çarpma olayı olurmu özelden size fotoğrafını atsam kasanın içini
  16. C

Kule tipi soğutucu öneri

valla sağolun hocam bunu alıyorum o zaman https://www.gaming.gen.tr/urun/566644/thermalright-burst-assassin-120-se-tl-c12c-120mm-6-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/?ref=akakce#cr_qna cebimden de az çıkar .
  17. C

Kule tipi soğutucu öneri

anladım peki nasıl yapabilirim bu indirim olayını .
  18. C

Kule tipi soğutucu öneri

bedava geliyormuş resmen kararsız kaldım bunu mu alsam bütçe artırıp phantom mu alsam şu stok fan sesinden kurtulayim yeter.
  19. C

Kule tipi soğutucu öneri

1500 kadar çıkabilirim bu önerdiğiniz sığar ise alıcam muhtemelen.
  20. C

Kule tipi soğutucu öneri

nasıl soğutucu peki vermişken kaliteli almak istiyorum bütçe artırabilirim.
Geri