Arama sonuçları: *

1. Z

Bu göz sağlığı ile askerlikten muafiyet alınır mı?

Hadi kolay gelsin sana
  2. Z

Olum helal olsun lan sana
  3. Z

Askerlik Muafiyet, Hk.

Son durumunuz ne oldu hocam? Sadece meraktan soruyorum.
  4. Z

Merhaba, Kardeşimin gözleri ilk okul dönemlerinden beri bir hayli bozuk. Gözlüğü çıkardığı anda, hemen bir metre önündeki dünyadan bile habersiz. 1) Gözü belirli bir derecenin üstünde bozuk olanlar askerden muaf oluyormuş. Kardeşimin bu göz sağlığı ile askerlikten muaf olması mümkün mü...
  5. Z

Yardım 7.000 TL bütçe kulaklık önerisi

Memnun kalınmayacak bir kulaklık değildi. İyiydi. İade ettik. Yıllar önce aldığımız KHX Kingston üretimli HyperX Cloud 2 kulaklığa alışkın olmamızdan dolayı şimdilik bu kulaklıkla devam etme kararı aldık.
  6. Z

Yardım Yeni bir tablet aldığımızda şarjı fulledikten sonra mı kullanmalıyız?

Merhaba, Honor Pad V9 sipariş ettim. Diyelim ki şarjı %52'de geldi. Şarjı %10 seviyesine kadar kullandıktan sonra %100 seviyesine mi getirmeliyim? Yoksa ilk önce şarja takıp %100 seviyesini gördükten sonra mı kullanmaya başlamalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. :)
  7. Z

Yardım Redmi Pad 2 tablet bana bozuk mu geldi?

İade kodu aldım kendilerinden. Duruma göre 2 güne falan iade edicem.
  8. Z

Yardım Redmi Pad 2 tablet bana bozuk mu geldi?

Merhaba, 16 Aralık 2025 yani bugün, saat 12.30'da elime ulaşan tablet, %60 şarj ile açıldı. 15.45'de ise %24 şarjı kaldı. Ayrıca dokunmatiği bazen algılamıyor ve algılamadığı tutunca bir 4, 5 belki 8, 10 kere deniyorsun ama dokunmatiği çalışmıyor. Sonra tekrar bırakıp denediğinde ise sorunsuz...
  9. Z

Annem iğneli biyopsi yaptırmalı mı?

Merhaba, Arkadaşlar benim için kritik bir öneme sahip olacak cevaplarınız. Tabii ki de nihai karar bana/bize ait olacağından sorumlu hissetmeyin. Ülkemizde yeni doğmuş bebekleri bile öldüren bir sağlık sektörü var. Bence dünya karanlık, iğrenç bir yer. Bunu sadece bu ülke ile bağdaştıramayız...
  10. Z

Yardım M.2 SSD olan GIGABYTE B650M S2H sisteme ikinci bir M.2 SSD takılabilir mi?

Merhaba, Arkadaşıma ikinci bir M.2 SSD takabilir miyiz yoksa yeni bir 2 TB'lık M.2 SSD almak zorunda mıyız? Eğer yeni bir M.2 SSD almak zorundaysak, bu sisteme yakışan, çok iyi, serin, iyi değerleri olan ve kronik sorunu olmayan M.2 SSD önerisi isteriz. Örneğin Kioxia Exceria PRO 2 TB iyi mi...
  11. Z

Razer BlackShark V3 X HyperSpeed pedleri “yarı deri – yarı kumaş” hibrittir. Yani: Pedin dış yan yüzeyleri genelde suni deri (leatherette), Kulağa temas eden ön yüzeyi ise kumaş dokudadır. Tek parça peddir ama iki farklı malzeme birlikte kullanılır. 1764931796 Baktık hocam. SteelSeries...
  12. Z

Razer'ın yeni çıkarmış olduğu Razer BlackShark V3 X Hyperspeed kulaklığı almaya karar verdik hocam.
  13. Z

Bu kulaklıktan haberim var. Sipariş verdim ama stoklarda yok diye iptal etti Sinerji Bilgisayar. Tekrardan alana kadar 3 video izleyeyim dedim ve izlediğim videoların hiç birinde ses kalitesine değinilmiyor yani sesler bize gösterilmiyor dinletilmiyordu ve şüphelendim. Ayrıca kulaklıktaki sesin...
  14. Z

Bu mu Asus Rog Pelta mı hocam peki?
  15. Z

Merhaba, 7.000 TL bütçem var. Aradığım kriterler: 1) Ses kalitesi 2) Valorant performansı 3) Mikrofon kalitesi 4) Mümkünse hafif, konforlu 5) Malzeme kalitesi benim için önemli detaylar. Kulaklık konusunda, piyasadaki kulaklıklar ile ilgili bilgi sahibi kişiler yardımcı olursa sevinirim...
  16. Z

Sistemimi VALORANT ve DDR5 için bu şekilde yükseltmek doğru mu?

Kardeşim 15 yaşından beri radyant. Şu anda 18 yaşında. SteelSeries Rival 3 kablolu mouse ile hayatı boyunca o zamana kadar mouse pad kullanmadan radyant oldu. İki gün öncesine kadar Corsair K68 mekanik klavye kullanıyordu ve manyetik switchlere göre dezavantajlıydı. Milisaniyelerin önemli olduğu...
  17. Z

Sistemim 2.el olarak kaç TL'ye satılmalıdır?

Merhaba, Sarı site ya da alternatif sitelerde, piyasanın ne altında ne de üstünde, asla kazık yemeyecek şekilde sistemimi satmak istersem, kaç TL'ye satışa koymalıyım? Sistemim: İşlemci: Intel Core i5 10400F Anakart: MSI B460M-A PRO Ekran kartı: Inno3D GeForce RTX 2060 RAM: Crucial Ballistix...
  18. Z

Bildiğim kadarıyla DDR5 geçersem RAM 1x16 GB olarak tek slot kullanabiliyorum. Peki SSD şart mı yoksa onu da direkt olarak almam mı gerekecek? RAM ilk başta 1x16 GB alırım ve diğerini 1x16 GB olarak sonradan bütçem olduğunda eklerim.
  19. Z

Hocam öncelikle ilginize teşekkür ederim. Şu anda bu parçalar 19.000 TL ve işlemci 7500F olacağı için kule tipi soğutucu da almam gerekecek gibi duruyor. Yani 21.000 TL oluyor masrafım. Benim bu kadar param bile yok. Duruma göre kredi çekerek alacağım ve ödemek benim için çok kolay olmayacak. O...
  20. Z

Merhaba, Sistem gün geçtikçe eskiyor. E-spor seviyesinde rekabet eden kardeşim için sistemi yükseltmek, bunu yaparken ise DDR4'de kalmak istemiyorum. Valorant için L3 ön belleğin çok önemli olduğunu, bunun AMD işlemcilerde çok daha yüksek/iyi seviyede olduğunu duydum. Dolayısıyla, AMD işlemci...
Geri