Arama sonuçları: *

1. O

Rx 9070xt furmark esnasında pc kapandı

Ben de en sağdaki gibi kullanıyorum oc yapmadıysanız yeterli olması gerekiyor aslında
  2. O

Rx 9070xt furmark esnasında pc kapandı

Ben de pinleri dediğiniz şekilde taktım hocam bende sorun olmamıştı psunuz kaç w 1742511753 3 pin yerine de pin taktınız değil mi?
  3. O

Gigabyte 9070xt furmark test sonucu

Teşekkürler hocam ben de merak etmiştim sonucu
  4. O

Gigabyte 9070xt furmark test sonucu

Sistemi yeni dizdim gruptaki merak edenler için 10 dakikalık test sonucu
  5. O

5k wireeles kulaklık önerisi

https://www.itopya.com/steelseries-arctis-nova-5-kablosuz-beyaz-gaming-kulaklik_u26185
  6. O

Yardım 9070xt 3 pin girişi nasıl takıcam

Bu hocam
  7. O

Hocam 3 tane çıktı biri cpu ikisi pcie
  8. O

Taijintek 850w psu aldım ama 2 pin girişli kartta 3 pin girişi var nasıl yapmalıyım
  9. O

Zoko amiral dk431 kasaya yeni fan takmalı mıyım?

Tamam hocam öyle yapayım o zaman teşekkürler.
  10. O

Zoko amiral dk431 kasaya yeni fan takmalı mıyım?

Arkadaşlar bu kasayı yeni aldım ancak henüz kurulumunu yapamadım. Molex bağlantı diye geçiyormuş heralde fanlar sabit hızda biraz sesli çalışıyor diye okudum. Yeni kasa fanları almalı mıyım sizce?
  11. O

İncehesap'tan PlayStation 5 Slim digital Edition alınır mı? (ithalatçı garanti)

Abi adam sitenin güvenilirliğini sormuş siz pc alın diyorsunuz. Ben alalı baya oldu hocam geri de satmıştım zaten şuan hatırlamıyorum ama incehesap güvenilirdir sorun yaşamazsın
  12. O

İncehesap'tan PlayStation 5 Slim digital Edition alınır mı? (ithalatçı garanti)

Site güvenilir hocam. Tabi ithalatçı garantili olduğu için sıkıntı yaşamanız durumunda daha geç çözüm bulabilirsiniz ama ben daha önce ithalatçı garantilı ps almıştım sorun yaşamamıştım. 1741810457 İncehesaptan almadım bu arada yaşnızca ithalatçı garantili olmasının sıkıntısından bahsettim ama...
  13. O

GIGABYTE Radeon RX 9070 XT Gaming aldım

Hocam gigabyte sıcaklık değerlerine baktınız mı nasıl
  14. O

Gigabyte 9070 XT Isınıyor

İade aldılar mı hocam ?
  15. O

9700x için soğutucu önerisi

Oyun oynayacağım hpcam sadece çok teşekkürler cevaplarınız için phantom spirit tercih etmeyi düşünüyorum
  16. O

hocam 4 e kadar çıkabilirim ama daha uyguna olursa da hayır demem işimi görsğn yeter
  17. O

9700x işlemci için hangi soğutucuyu almalıyım sıvı soğutucu mu yoksa hava soğutma yeterli olur mu fp olarak
  18. O

R7 7700x vs r7 9700x

9700x indirime girer mi ki
  19. O

R7 7700x vs r7 9700x

Eyvallah sağolun
  20. O

R7 7700x vs r7 9700x

Rx 9070xt ekran kartı aldım sizce hangi işlemciyi almalıyım aradaki 3000 tl farla değer mi?
Geri