Arama sonuçları: *

1. Furchlost

Gulikit KK3 pro mu ES pro mu

çıkıyor, ben kablolu kullanıyorum fifada,polling 900-1000hz veriyor, dualshock 4 vardı, ona göre çok hızlı tepki veriyor gibi hissediyorum
  2. Furchlost

❌İndirim Bitti! Bölgesel İndirim Koenıc Ktf 1026 Tr Tower Fan 1550 TL

he siz kulaklık demişssiniz, 6-7k lık 90w bt hoparlör vardı, ben onun için demiştim :D
  3. Furchlost

❌İndirim Bitti! Bölgesel İndirim Koenıc Ktf 1026 Tr Tower Fan 1550 TL

telg.da gezinirken geldiği gibi saniyesinde girdim, temin edilemiyor dedi direkt, bot kadar hızlıydım
  4. Furchlost

ES pro aldım hocam, yaptığınız ayar veya güncelleme var mı? Şunu yapsan daha iyi oluyor dediğin
  5. Furchlost

Ne kadar süredir kullanıyorsunuz hocam, birde soyulma falan yaptı mı joystick
  6. Furchlost

Hissiyatı naısl hocam, şuan dualshock 4 kullanıyorum, sürekli analog arızalanıyor, değişim zamanı geldi
  7. Furchlost

Herkese selamlar, eafc26 da ultimate team için gamepad alacağım, gecikme değerlerinde dolayı es pro daha mantıklı görünüyor fakat kk3 pro da daha kaliteli duruyor, tavsiyesi fikri olan var mı
  8. Furchlost

🔥İndirim Secuzi LIG-3601 Gamepad CIHAZTV250 Koduyla 1200tl

Yok elimde dualshock 4 var zaten 6 yıldır kullandığım, onun yerine mi alsam diye düşünüyorum
  9. Furchlost

Analog ve tuş kalitesi olarak hangisi daha iyi hocam
  10. Furchlost

Dualshock 4 ten iyi midir?
  11. Furchlost

Tcl soundbar subwoofer eşleşmesi

Selamlar, s643w modelini kullanıyorum, subwofer birden çalışmamaya başladı, ışığı da yanıyor ama, Bilen var mı
  12. Furchlost

Elektrik & Elektronik mühendisliği / Bilgisayar mühendisliği ?

Sistem mühendisliği için iyi seviyede yazılım, test cihaz standartları, iş akış gereksinim tanımlama, belli bir seviyeye kadar da donanım gerekiyor, döküman işleri bayağı bir yoğun
  13. Furchlost

Bedelli askerlik ve yüksek lisans tecili hakkında yardım

Herkese selamlar, 31 aralığa kadar yoklamayı yapın diye uyarı geldiği için geçtiğimiz hafta ben yoklamayı tamamladım, tercih yapın e devlette, askerlik belgesinde de 2026 nisan a kadar otomatik tecil edilmiş fakat sevk belgesinde de 31 aralığa kadar tercih yapınız diyor, şubatta da yüksek lisans...
  14. Furchlost

DualShock 4 flex kablosu değiştirilirse kısa devre sorunu çözülür mü?

besleme veya herhangi bir algılama hattı kısa devre olup entegreleri yakmış olma ihtimali var, multimetren varsa entegrelerin pinlerini direnç modunda bir ölç, fikir verir
  15. Furchlost

TCL Q85H 860 W Ray Danz DTSX SoundBar Siyah 15 BİN TL

elinize ulaştı mı hocam
  16. Furchlost

❌İndirim Bitti! MediaMarkt TCL Soundbarlar İndirimde

Q85h kullanan var mı, surrod tam hissediliyor mu
  17. Furchlost

Gamepower virtual 7.1 problemi

Yardımcı olabilecek yok mu ?
  18. Furchlost

Gamepower virtual 7.1 problemi

Selamlar, driver i kurdum, kulaklık takılı olmasına rağmen lütfen usb takınız diyor, çözümü bilen veya daha eski versiyonu elinde olan var mı
  19. Furchlost

Gamepower kulaklık driver sorunu

hocam benim de aynı, çözdünüz mü
  20. Furchlost

GamePower Ryo Siyah 7.1 Surround Rainbow Gaming (Oyuncu) Kulaklık. 419 TL

Sitemizden sipariş vermiş olduğunuz GamePower Ryo Siyah 7.1 Surround Rainbow Gaming (Oyuncu) Kulaklık ürününüz tedarikçi firma tarafından hasarlı gelmiştir şeklinde dönüş yaptılar hocam, sizinkiler geldi mi
Geri