Arama sonuçları: *

1. T

Yardım Arkadaşlar Ramim İptal Sanırım (Şimdi Bilgisayarcıda Denettirdim)

denedim direkt çalışmıyor ram iptal bilgisayarcıdan geldim şimdi ram görüntü vermiyor okumuyor... 1789839519 özür diliyorum... 1789839608 asgard 1x16 kankam ama 3200mhz cl18 elimdeki ram 3000mhz cl16 hem hız hemde cl değerleri uyuşmuyor şuan mantıklı olan 2x16 alıp 5k civarına bence
  2. T

kankam samsun sinop kastamonudayım henüz pazarlık yapmadım illaki 500 750 düşürmeye çalışırım lexara ne diyorsun 5000 derse alayım mı ?
  3. T

BİRDE BEN ZAMANINDA BU 3.31VERSİYONLUK RAMİ İLK ALMIŞTIM İLK BAŞLARDA 8GB KULLANIYORDUM SONRASINDA 16 YA YÜKSELTMİŞTİM 2. RAMİM VERSİYON 4.32 YILDA 1 KEZ MAVİ EKRAN YİYORDUM ŞANS ESERİ YAŞIYORDU HER HALDE RAMİM 4.32 SAĞLAM ŞUAN 1789838652 anladım kralım teşekkür ederim bende düşünüyordum gidip...
  4. T

CORSAİR VENGEANCE 3000MHZ CL16 8GB RAMİM VAR 2X8 OLARAK KULLANIYORDUM AMA BUGUN MAVİ EKRAN YEMEMLE BİRLİKTE ELİMDEKİ VERSİYON 3.31 LİK RAM İPTAL OLDU YANİ HER SLOTTA DENEDİM TEK ÇİFT DENEDİM ÇALIŞAN DİĞER RAMİMLE BİRLİKTE ÇALIŞTIRDIM VS HER TÜRLÜ ÇALIŞAN TEK RAMİM GÖZÜKÜYOR. 8GB OLARAK GÖZÜKÜYOR...
  5. T

Yardım Lenovo legion 25-10 24.5 inç

benim düşüncem bu yönde umarım sesimiz çıkabilir çünkü bu monitörü kasım ayından beri takip ediyorum 6 ya düştüğünde param yoktu anca oldu sırf almak için kredi kartına başvurdum o da 2 taksit çıkıyor ziraat için taksit avantajını arttırırlarsa alabilirim. Herkes bir tane alsaydı da yığılma...
  6. T

Yardım Lenovo legion 25-10 24.5 inç

arkadaşlar dün bu saatlerde sınırlı indirim kuponlu satışa sundular ama ben ziraatim oldugundan dolayı 2 taksit çok fazla benim için bunun için. Abdullah abimiz konuşsa bi 6 ya indirse 1 2 haftalık stok verseler bizde yararlanamayız mı dün almaya çalıştım 1 tane almam gerekiyor televizyon...
Geri