Arama sonuçları: *

• Users: hone
  • Order by date
  1. hone

Rx7800xt alınır mı yoksa RTX4070S mi ?

F/p oldugundan 7800xt yi dusunmustum simdi 7800xt yi almaya daha yakinim aklimda cok bir soru kalmadi tesekkur ederim fikriniz icin 1740252533 Sorarim hocam merak etmeyin tesekkur ederim yardimlariniz icin kendinize iyi bakin
  2. hone

Bencede hocam forum sayesinde fikrim daha kesinlesti tesekkur ederim yorumunuz icin
  3. hone

Tesekkur ederim hocam buyuk ihtimalde 7800xt alacagim bir 2 ozellik icin 4gb vramden vazgecmeye gerek yok bir de zaten son zamanlarda oyunlar optimizasyonu dogru duzgun yapilmadigindan gereksiz bellegi gereksiz fazla oluyor bide
  4. hone

hocam valla hic rtx gibi seylerle alakam yok videolardan belki cok net goremiyorumdur canli gorsem belki daha farkli olabilir ama videolarda sanki ray tracing acilinca bazi oyunlar haric cok fark olmuyor ve cok fazla fps dusuruyor illa dlls acip toparlaman gerekiyor rx7800xt ekran kartinda da...
  5. hone

Hocam iyi aksamlar tavsiyeniz icin tesekkur ederim inceleyecegim onerinizi 1740251777 Evet hocam ama benchmarklarda arada cok fark yok yani amd ekside olmasina ragmen birbirlerine cok yakinlar fiyat farkida var almadan once buraya danismak istedim cevabiniz icin tesekkur ederim 1740251837...
  6. hone

Iyi aksamlar herkese Sapphire RX 7800 XT Nitro+ 11330-01-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartıni almayi dusunuyorum cogu arkadasim rtx4070super almami oneriyor ve sirf amd diye kotuluyorlar ekran kartini ama amd f/p oldugundan ve 16gb olmasindan dolayi 7800xt'yi almayi dusunuyorum acaba artısıyla...
  7. hone

Attack Shark X3 Şarjlı Makrolu Optik Kablosuz Oyuncu Mouse nasildir değer mi ?

İyi aksamlar herkese kendime yeni bir mouse almak istiyorum kafamdada oyle hangi mouse'u alacagima dair cok fikrim yok oynuyacagim cogu oyun hikaye tabanli olacak fps oynamak ilk amacim degil daha cok hikaye ve sakin tarzda oyunlar oyniyacam fakat fps oyunlari oynadigim zamanda beni uzmeyecek...
  8. hone

Corsair K55 RGB Pro CH-9226765-TR Kablolu Oyuncu Klavyesi nasildir değer mi ?

Hocam iyi aksamlar klavyelerden cok anlamiyorum %100 boyutunda multimedya tuslari olan bir klavye almak istiyorum ilk basta logitech g213 alacaktim fakat diğer kullanıcıların bazi sorunlari oldugundan ve iade ettiginden bahsetmislerdi su anda bu marka klavyeyi buldum deneyimleri olan kisilerin...
Top Bottom