3 adet 8 mm bakır borusu bulunuyor 1000-2200 rpm gibi bir değer sunuyor ses konusunda seni rahatsız etmez soğutma açısından bence yeterli hocam üzeceğini sanmam fiyatı iyi bence 150-200 tl bandında benim tercihim olurdu.
Silverstone ve deep cool soğutucu tarafında bence başarılı markalar
https://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/islemci-sogutucu/silverstone-ar06-9-2cm-fanli-intel-lga1155-lga1156-lga1150-lga1151-ve-am2-am3-fm1-fm2-islemci-sogutucusu-sst-ar06.html...
rampage önermem sonuçta kasa alıyorsun psu yok ama yinede hava akışı konusunda malzeme kalitesi konusunda ürünleri iyi değil bence, gerçi 400 tl gibi bütçeye çok fazla bir malzeme kalitesi beklememek lazım fakat benim önerim...
Yok hocam kontrolleri yaptım bağlantılar doğru 8 pin takılı, sıcaklıklar gayet normal düzeyde yük altındayken bile gayet iyi durumda
1589996961
şuana kadar yük altında hiç sorun çıkartmadı arka planda hiç bir şey çalışmazken youtube gibi sayfalarda gezerken filan oluyor genelde
Herkese merhabalar 2 hafta kadar bir süre oldu yeni sistem topladım ilk iki gün bir sorun sıkıntı yoktu fakat sonradan youtube, twitch gibi sayfalarda gezerken yani sistem yük altında değilken birden bire seste takılma ve donma yaşayıp ekranın klavyenin ve mouse un gidip ana kartta beyaz renk...