Arama sonuçları: *

1. KremSanti53

Bütçenizi Söyleyin Sistem önereyim

Ssd yi kingston nv3 1tb yap bide psu eklememişsin psu olarakta nzxt c750
  2. KremSanti53

Çözüldü✓ Sıvı soğutma önerisi

Hocam siz bence işlemciyi bi değişin maşallah kurubuz la bile soğumuycak gibi gözüküyor o kadarda ısınan bir işlemci deyil ama
  3. KremSanti53

Kendim topladığım rx7700xt ve ryzen 5 7600 lü sistem nasıldır?

Toplamada sapphire pulse 7800xt yaptığımda fiyat neredeyse aynı kalıyor fakat dediğiniz gibi hazır sistem almak mantıklı 2. Eldede çok uğraşmak istemiyorum. Bende beklemedeyim hazır sistemleri bakalım youtuberlar sistem çıkartsın göreceğiz.
  4. KremSanti53

Sistemi şu an alamayacağım bu yuzden alabileceğim zamana kadar hazır sistem kampayalarını araştıracağım bulamazsam sizin önerdiğiniz şekilde satın alacağım.
  5. KremSanti53

Görüşünüz için teşekkür ederim önerdiğiniz b650 de bir tane ssd slotu var. Jombo adlı arkadaşın dediklerini yaptığım zaman 42.656tl tutuyor caguar psu bence corshair psusunu geçemez.Yinede f/p oranı güzelmiş. Hazır sistem kampanyalarını takip edeceğim
  6. KremSanti53

Hazır sistemlerde istediğim kalite bareminde bir sistem bulamadım. Ddr5 de ramin dual olmasının o kadar önemi varmı sizce? 750w psu seçmemim nedeni ileride yapacağım güncellemelerde bana sorun çıkartmaması. Yanıtınız için teşekkür ederim.
  7. KremSanti53

Öncelikle bana değer verip yanıtladığınız için teşekkür edirim ekran kartını sapphire nitro+ seçmeme ne dersiniz? Asus dual ile az bir fiyat farkı bulunmakta. İşlemci önerinizi güzel buldum 600tl fazla verip fazladan dahili ekran kartı almak bencede mantıksız bir karar olurdu Sapphire bu...
  8. KremSanti53

Merhaba değerli dostlar bir bilgisayar almak istiyorum. Kendimce kaliteli parçaları bir araya getirerek fotoraftaki sistemi akakçe sitesi üzerinden topladım. Bu fiyata bu daha kaliteli diyebileceğiniz şeyleri söyleyebilir misiniz? Ekran kartı ve işlemcisi aynı bir hazır sistem varsa söyleyebilir...
Top Bottom