Arama sonuçları: *

1. KremSanti53

Kali linux uyumlu wifi adaptör

Kali linuxda çalışacak monitör modlu yüksek çekim güçlü wifi adaptör arıyorum
  2. KremSanti53

Beyaz mouse pad önerisi?

Kullanıyorsanız deneyimlerinizden bahseder misiniz?
  3. KremSanti53

Beyaz mouse pad önerisi?

Desenli beyaz mouse pad önerisi lazım
  4. KremSanti53

VXE S1+ Mı ATK Blazing Sky X1 SE mi?

Bende r1se var ben memnunum sizin tercihinize kalmış kafanıza yatanı alın derim
  5. KremSanti53

SSD TERCİHİ İSTİYORUM!!!!

Bende kioxia pro var taş gibi
  6. KremSanti53

SSD TERCİHİ İSTİYORUM!!!!

Excria g3 plus
  7. KremSanti53

Çözüldü✓ Kendim topladığım rx7700xt ve ryzen 5 7600 lü sistem nasıldır?

7600için sıvı soğutma bence aşırı gereksiz sıcak bir yerde yaşamıyorsanız ben sistem beyaz olsun diye 2k soğutucuya verdim bütçenizi iyi kullanmak istiyorsanız thermalright peerless assasin veya sprit alabilirsiniz ekran kartı olarak 5060ti16g yada rx9060xt16g alabiliyorsanız bence daha mantıklı...
  8. KremSanti53

Çözüldü✓ Psu dan çıkan pci ve bölünmüş pci kablosunu nasıl takmalıyım

Şuan buşekilde kullanıyorum çünkü psudan 2tane 6+2 kablo yok resimdeki takılan kablolar var sadece en azından 2farklı kablodan güç beslmesi ysptım bence en güvenlisi bu
  9. KremSanti53

Çözüldü✓ Psu dan çıkan pci ve bölünmüş pci kablosunu nasıl takmalıyım

Şimdi psudan 1tane düz pci kablosu bide tek kablodan 2çıkışlı pci kablosu var yeni tek kablodan iki ekran kartı yuvasınıda doldurabildiğim tek kablo var split ksblonun bi ucunu takmasam düz pci ve split kablonu bi ucunu kullanmam mantıklımı?
  10. KremSanti53

Onu düşündüm fakat ventoda argb yoktu galiba bide küçük kasa almak istedim benim kasa zoko chiko bide daha 45e mal oldu
  11. KremSanti53

Onu düşündüm fakat ventoda argb yoktu galiba bide küçük kasa almak istedim benim kasa zoko chiko bide daha ucuzdu
  12. KremSanti53

Konudaki sistemi kurdum bi hayırlı olsun alırım isteyen herkeze nasip olsun.
  13. KremSanti53

Thermalrigt peerless assassin 140 white ram e değermi

Başlıktaki soğutucu asus prime b650mk anakartındaki ram e değermi ram 43mm yüksekliğinde
  14. KremSanti53

Royale kludge r75 alınır mı?

Başlıktaki klavye alınır mı? kullananlar varsa deneyimlerini aktarabilir mi? Bide beyaz sisteme hangisi uyar?
  15. KremSanti53

Zoko chiko kasaya Thermalrigt peerless assasin 140 sığarmı?

Bu kasaya bu soğutucu sığarmı kasanın kendi sitesinde 16cm destek var diyor ancak kasa tanıtımı videosunda 15.5 diyor kararsız kaldım ya sığmassa soğutucu 158mm bu kasayı kullananlar varsa cevaplayabilirmi
  16. KremSanti53

Psu için beyaz sarma kablosu

Çorap istemiyorum kötü gözükür makaron istiyorum ancak kablonun konnektöründen geçebilecek genişlikte makaron lazım tabi ıstıncada daralacak
  17. KremSanti53

Cheat Engine denemek için oyunlar

Her oyunda iş yapar herşeyi hızlandıran bir ayar vardı onla çok eğlenirsiniz
  18. KremSanti53

Psu için beyaz sarma kablosu

Siyah psu alacağım ancak sistem beyaz olacak bu yüzden psu kablolarını sarabileceğim bir şey lazım adını bilmiyorum bildiğiniz bir ürün varsa bağlantısını yazabilirmisiniz şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.
Geri