Arama sonuçları: *

1. evans_xp

Bilgisayar montajı yapmali miyim

Toplarken 3 kere bayılıyordum 2 kere mavi ekran yedim dikkatle yaparsan halledersin
  2. evans_xp

🔥İndirim Yemeksepeti Market Bedava Ürünler

Ciddi misin aga zaten ekledim üstüne kendi istediğim üründe ekledim 200 TL'yi geçti olmuyor 1766874731 Sabah tekrar denemeyi bekleyeceğiz mecbur konu sahibine teşekkürler
  3. evans_xp

🔥İndirim Yemeksepeti Market Bedava Ürünler

İleri tarihi kabul etmiyor saat güncelleme tuşu da çalışmıyor şansa bak
  4. evans_xp

Ethernet bağlanma sorunu

Bu ise yaramayabilir kendin farklı bir bilgisayardan sürücü indirip USB ile kurmayı denemelisin o zaman Bu videoda sürücüyü nasıl bulabileceğini anlatıyor Güncelleştir sonra devre dışı bırak tekrar etkinleştir önce basit olan çözümleri dene en son sürücü silip tekrar kurarsın
  5. evans_xp

Ethernet bağlanma sorunu

Sürücüleri silip kur
  6. evans_xp

Bu yeni çıkan şarkı gibi bir şarkı vardı sanki...

İlk on saniye bir rap parçasında vardı sonrası için senin dediğin şeyi bende duyumsadım dinleyince ama benimde aklıma gelemedi bir türlü
  7. evans_xp

2 fanlı ekran kartında destek gerekli mi

Önlemini al çok pahalı bir parça değil zaten kafan rahat olur
  8. evans_xp

Işlemci sıcaklığı nasıl

Sistemi balkona kurmuş
  9. evans_xp

G Skill RipjawsV 16GB (2X8) DDR4-3600Mhz CL18 Siyah 1.35V -1687 TL

Evet iyi kapmış arkadaş 4 katına rahat satar
  10. evans_xp

Yardım Sağ Ön Fren Sürtme Sesi ve Aşırı Isınma

Eve gidince tekeri söker kontrol ederim duruma göre 3 ay önce tamir edene gider söylerim ayar çeksin başka bir şey olursa farklı bir yere götürürüm
  11. evans_xp

Diğer disklerle aynı çizik biryer hatırlamıyorum diskler yeni değiştirdi diye biliyorum babam ben kendi başıma kontrol edebilir miyim sadece tekeri söksem yeterli olur mu kontrol edebilmem için
  12. evans_xp

Merhaba arkadaşlar, Aracım 2011 model Renault Symbol 1.5 dCi. Son zamanlarda sağ ön tekerlekle ilgili bir sorun yaşıyorum, tecrübesi olanlardan fikir almak istedim. Yaşadığım Sorun: Hızım 50-60 km/s civarına çıktığında sağ ön taraftan bir ses gelmeye başlıyor. Bu ses ince bir balata ıslığı...
  13. evans_xp

🔥İndirim Whiskas Yaş Mama 16₺ 🔥

Yumurtayla güzel oluyor sağol
  14. evans_xp

❌İndirim Bitti! Ne olduğunu anlamadığım şey ( 3.50 TL ) Amazon US satıcı

Bez parçasıymış örnek küçük kumaş alınabilecek bir şey değil
  15. evans_xp

❌İndirim Bitti! 🔥Ekran Kartı Destek Aparatı Nvidia Baskılı 64TL🔥

Kaç cmye kadar çıkıyor bu
  16. evans_xp

❌İndirim Bitti! 6 Tane kartlık 7.8 TL

Satışa kapandı
  17. evans_xp

Chatgpt ye sahte servis iade formu hazırlattım sorun olurmu

Risk analizi sıfır hep makarna ekmekten
  18. evans_xp

Sıra arkadaşına hediye önerisi

Yüzük
  19. evans_xp

❌İndirim Bitti! DA-FRIDAY / INTEL 5 225F / MSI GeForce RTX 5070 12GB 40.999 TL

Sonradan farkettim abi sağol değiştiricem ekstra fan ve fan hub bakıyorum bide termal macun değişimini aynı anda halletmeyi düşünüyorum 1765285469 Dün instadan ST olarak 5070 5060 sistem attı Abdullah abi onuda mı kaçırdın Ağa( işlemci senin istediğin değilmiş kb)
Geri