Arama sonuçları: *

1. F

Oyun Donduktan Sonra Sistem BIOS’a Atıyor

Son birkaç gündür bilgisayarımda daha önce yaşamadığım bir sorun oluşmaya başladı. Ark Survival Ascended oynarken (oyunun optimizasyon sorunları olduğunu biliyorum), oyun bazen donuyor ve ardından sistem kendini yeniden başlatıyor. Ancak yeniden başladıktan sonra Windows yerine direkt BIOS...
  2. F

Honor Magic 8 Pro (≈70–80 K) alınır mı?

Arkadaşlarım o paraya iphone alınır diyor ama ben iphone hiç sevmedim tek endişem honorun kamerası zaman içerisinde kötüleşir mi ? Bildiğim kadarıyla iphone böyle bir şey yok. Android olduğu için zamanla donma kasma yapabilir mi ve honor 8 de yoyo diye kişisel asistan olacakmış o 7 de var mı...
  3. F

Honor Magic 8 Pro (≈70–80 K) alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, Honor Magic 8 Pro’yu almak istiyorum ve Türkiye fiyatının 70–80 bin TL civarında olacağını tahmin ediyorum. 📍 Kullanım amaçlarım: • Fotoğraf / video çekimi (özellikle gündüz & gece performansı) • Oyun (yüksek grafik, akıcı FPS / ısınma durumu) 📍 Sormak istediğim: Bu fiyata...
  4. F

Bu 3 oyunu almayı düşünüyorum, önerir misiniz?

Merhaba, Yakın zamanda aşağıdaki 3 oyunu almayı düşünüyorum: ARK Raiders Age of Empires IV Age of Mythology: Retold Bu oyunları oynamış olanlar varsa; Oynanışları uzun vadede sarıyor mu? Tek başına oynamak ne kadar keyifli? Fiyat / performans açısından alınır mı? Alternatif olarak...
  5. F

Öneri Asus ROG Gladius 3 veya Önerileriniz Nelerdir?

Onlara baktım ancak sarj vceya yazılım sıkıntısı söz konusu diyorlar şuan '' Attack Shark X3 pro '' sipariş ettim
  6. F

Belki de hikayeli oyunlara dönme vakti gelmiştir bizim için hocam :( sağ olasın
  7. F

Birkaç gün önce Logitech G502 X mouse aldım. İşlevsel olarak oldukça iyi, ancak FPS oyunlarında biraz ağır geldi. Elimde titreme hissi yaratıyor, adeta eli titreyen bir doktor gibi hissediyorum. 😄 Bu yüzden Asus ROG Gladius 3 almayı düşünüyorum. Palm tutuş stilim var ve bütçem 3000-5000 TL...
  8. F

Öneri Öneride bulunabilir misiniz ?

Selamlar, Yakın zamanda oyun için hem mouse hem de klavye almayı düşünüyorum. Aklımda şu üç ürün var: 🖱️ Razer Viper V3 HyperSpeed – Kablosuz oyuncu mouse 🖱️ SteelSeries Rival 5 – Kablolu oyuncu mouse ⌨️ SteelSeries Apex 7 – Mekanik oyuncu klavye Açıkçası SteelSeries markasına karşı bir...
  9. F

AMD Yazılımında Kayıt Özelliği Kayboldu (Teknik Bilgim Az)

Merhaba arkadaşlar, Benim bir sorunum var ve yardımınıza ihtiyacım var. Bilgisayar bileşenleri veya BIOS gibi teknik şeylerden pek anlamıyorum, bu yüzden basit bir şekilde açıklarsanız çok sevinirim. Sorunum şu: Kullandığım AMD Software: Adrenalin Edition (sürüm 25.10.16) programında "Kayıt...
  10. F

Öneri Razer BlackShark V2 Pro 2023 mü, yoksa SteelSeries Arctis Nova 7 mi?

Merhaba, Yeni bir kablosuz oyuncu kulaklığı almayı düşünüyorum ve iki model arasında kararsız kaldım: Razer BlackShark V2 Pro (2023) SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless
  11. F

Oyun ve Müzik için Kablosuz Kulaklık Önerisi

Merhaba, yeni bir PC kulaklığı almayı planlıyorum. Öncelikli kullanım amacım oyun, ancak müzik dinlerken de kaliteli ses performansı sunmasını istiyorum. Kablosuz bir model tercih ediyorum çünkü hareket özgürlüğü sağlıyor. Oyunlarda ses kasma (ayak sesi, çevresel sesler vb.) için yüksek ses...
  12. F

Öneri Fiyat/Performans Oyuncu Monitörü ve Çift Monitör Kurulumu İçin Öneri

Survival oyunları fps li oyunlar da oynuyorum 8-9 tane oyun var PC de
  13. F

Ne farkı var bilmiyorum bugüne kadar hiç eksiklikte hissetmedim ama oyunlar da görsel güzellik ve gecikme olmasın isterim
  14. F

Merhaba arkadaşlar, Şu anda kullandığım monitörü tam olarak bilmiyorum (marka/model bilgisi yok), ancak yeni bir monitör alarak mevcut monitörümü ikinci monitör olarak kullanmayı planlıyorum. Yeni alacağım monitörü DisplayPort (DP) bağlantısı ile kullanacağım ve oyun odaklı bir sistemim olduğu...
  15. F

Battlefield 1 Başlatılamıyor: Sistem Donma Sorunu

Merhaba arkadaşlar, yeni topladığım sistemimde Battlefield 1 oyununu çalıştırmayı denediğimde oyun açılmadan bilgisayar tamamen donuyor ve tepki vermiyor. Sistemim oldukça güçlü olmasına rağmen bu sorunu çözemedim, fikirlerinize ihtiyacım var. Sistem özelliklerim şu şekilde: İşlemci (CPU): AMD...
  16. F

Ekran Kartı Destekçisi ve 3D Yazıcıyla Basılmış Hulk Fanlara Zarar Verebilir mi?

Merhaba, Ekran kartı destekçimin ağzında lastik yok, tamamen plastikten yapılmış. 3D yazıcıyla basılmış yeşil bir Hulk figürü kasanın içinde ekran kartı fanlarının yanında duruyor. Zamanla sıcak hava akışı nedeniyle bu figürün eriyip ya da yerinden oynayıp fanlara zarar verme ihtimali var mı...
  17. F

Armoury Crate Bellekleri Görmüyor ?

Merhaba arkadaşlar, Topladığım bilgisayarda Armoury Crate uygulamasında belleklere erişemiyorum. Bellekler uygulamada görünmüyor. Oysa anakartın QVL (Qualified Vendor List) listesine baktığımda, kullandığım belleklerin desteklendiğini görüyorum. Sizce bu sorunun nedeni ne olabilir? Sistemim şu...
Geri