Arama sonuçları: *

1. A

Rx 6600 den arc b580 e gecmek ?

ram fiyatlarinin ne seviyeye geldigi ortada, bu yakinda ekran kartlarini da vurucak galiba. bu yuzden elimdeki coil whine sorunu olan ve yukte harbiden sesli calisan sapphire pulse rx 6600 u emekli edip yerine intel arc b580 almayi dusunuyorum. neden diyecek olursaniz olabilecek en uygun fiyata...
  2. A

2K monitörde 1080p video ve oyun nasıldır?

hocam benim de merak ettigim bir konu var. su an 24 inch 1080p gamepower bir monitor kullaniyorum, renk dogrulugu ve siyahlar beni tatmin etmedigi icin (ayrica isik sizmasi da hatri sayilir seviyede var) yeni bir monitor almayi dusunuyorum. 2k 27 inch monitorler fiyat acisindan fazla ve fazla...
  3. A

2-3k arasi monitor onerisi

ikinci monitor olarak kullanicam tavsiyeleriniz var mi
  4. A

En Az 5-6 Yıl Götürebilecek İkinci El Telefon Tavsiyesi

hocam sizin belirttiginiz aralikta hangi telefonlar var pek bilmiyorum ama kucuk bir apple istiyorsaniz secenekler malesef kisitli applein ve diger ureticilerin kucuk telefonlar cikarmayi birakmalari can sikici kucuk telefon arayan insanlar icin buyuk ihtimalle butceyi artirmaniz gerekebilir...
  5. A

sizin istediginiz sey stabilite ve telefonun kompakt olmasi se2 ideal boyutta bir telefon cok hafif ve cok ince bu yuzden se2 yi oneririm
  6. A

hocam iphone konusunda tavsiyem se2 olur telefonlar ayni telefonlar ve se2 yi uzun bir sure kullandim aradaki fiyat farkini vermeye degmez su an bu yil da guncelleme alir ve bu uygulama desteginin kesilmesi anlamina gelmez hele de whatsapp gibi hafif ve herkesin kullandigi bir uygulama se3 de...
  7. A

750w kaliteli bir psu önerisi

aynen hocam pek gerekli degil zaten fsp markasi en iyi markalardan direkt kendisi uretiyor guc kaynaklarini 1747085222 ayrica undervolt yaparak ayni performansta kartin cok daha az guc cekmesini saglayip daha az sicak ve haliyle daha sessiz calismasini saglayabilirsiniz
  8. A

anladim hocam 750w icin bir sey diyemem ama 80+ sertifikasina takilmayin o cok onemli bir sey degil sizin asil bakmaniz gereken kullanilan kapasitorlerin menseinin neresi oldugu (japon kapasitorler en iyileridir) ve guc kaynaginin korumalari 80+ sadece gic kaynaginin 750 watt icin prizden ne...
  9. A

hocam isterseniz bitfenixin 700w lik kutusu acilmamis guc kaynagi var butcenizden cok daha ucuza size verebilirim guc kaynaginin modeli 700bpab yuksek sicaklik,akim,voltaj ve kisa devre korumasi var.
  10. A

🔥İndirim İyzico+Parolapara ile 700TL Cashback! (GamingGen)

iyi denkgeldi hocam kacirmamak lazim simdi alicisina gidiyor
  11. A

🔥İndirim İyzico+Parolapara ile 700TL Cashback! (GamingGen)

az once 1619 tl lik bir assasin spiriti 800 tl ye aldim. halen cozemeyenler icin anlatiyim, ilk basta parolapara dan hesabi acip sanal kart olusturuyosunuz eger sonra iyzicoya girip yuzde 10 luk kampanyaya katiliyosunuz eger ilk siparisinizse ilk siparise ozel 300 tl lik kampanyaya da...
  12. A

Zincirleme elektrik baglantisi cihazlarima zarar verir mi ?

anladim hocam ama kablolara dusecek yuk cok fazla degil ve kullandigim uzatma kablolarininmarkasi viko isinma sorunu yasamam pek muhtemel mi hani toplasan 600 watt anca eder
  13. A

peki hocam duvar prizine akim korumali priz taksam butun prizler icin koruma saglar mi
  14. A

5 metrelik 3lu bir prizde 24 inch lik monitorum 500w psu lu bilgisayarim ve bir 3w lik iki tane hoparlorum var ama ben bu priziin yerine 5 li bir 5 metre priz takip ekstra olarak su anki kullandigim 3lu kabloyla self hosting icin eski laptopumu takip calistiricam bir sorun yasar miyim bu sekilde...
  15. A

1.5 -2k bandinda hoparlor onerisi

bilgisayarim icin amazondan bi hoparlor almistim redragon gs510 waltz ses acisindan cok kotu degildi beni idare ediyordu ama bostayken gelen dip ses rahatsiz edici oluyor bu yuzden onu iade edicem amas baska bi hoparlor bulmaya calistigimda butceme gore bir hoparlor bulamiyorum kaliteli denicek...
  16. A

🔥İndirim Trendyol Kazı Kazan Başladı !

500 cikan varsa ulasabilir mi cok buyuk hayir isler
  17. A

Fiyat performans hoparlor onerisi

sistemim icin uygun fiyatli bir hoparlor ariyorum, temiz ses vermesi benim icin yeterli cok yuksek veya cok bas aradigim bir sey degil. tasarim acisindan da minimalist bir tasarim olmasini istiyorum (siyah) benim buldugum bir hoparlor var kullanmis olan varsa deneyimlerini aktarabilir kafamdaki...
Geri