Arama sonuçları: *

1. ilberhoca

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

hb de 27 499 galiba ben de ordan sipariş geçtim mağazası var mı tv nin. tv box olmadan iptv uygulaması kurabiliyor muyuz?
  2. ilberhoca

9070 xt ekran kartı aldım işlemcim uyumlumudur

Ben de aynı durumdayım. 2K da ufak bir darboğaz yaşayabilme ihtimalimiz var galiba. OC yapmak gerek işlemciyi düzgünce
  3. ilberhoca

9070 xt neden satışta değil

pure 9070 di. Sonraki atılan 9070 xt pulse
  4. ilberhoca

❌İndirim Bitti! - TEMU - TÜM İNDİRİMLER (Sürekli Güncellenecek)

Bilemiyorum çünkü dün sipariş verdim daha temudan :)
  5. ilberhoca

Bende de var 9. nesil. Ona rağmen aldım x15 i. Hem de ne kadar uğraştıysam hiç bir kampanyaya dahil edemeden, dümdüz aldım gitti.
  6. ilberhoca

İkisi de resmi. İkisinde de aldım ben bir sorun yok
  7. ilberhoca

AJAZZ AJ159PRO TEKRAR STOKLARDA!!!!

Hem siyahını hem beyazını kullanıyorum 2 haftadır. Beyazını evde oyunda. Siyahını da ofiste. Bence bu mouse a yetecek bütçe varsa bu paraya gidip de başka mouse alınmaz. Beyaz olanına sol tıkladığımda hafif bir gıcırtı sesi geliyor arada. Neden kaynaklıyor çözemedim. Pek de önemsemedim.
  8. ilberhoca

Şu easysmx 15 gamepad i kredi kampanyasıyla almak istiyorum üzerine bir şeyler daha ekleyip ama 1 haftadır yeniliyorum sayfayı bir türlü kampanya sayfasında göremedim bu ürünü. Ne yapmam gerekiyor görebilmem için bilen var mı?
  9. ilberhoca

Msi Geforce Rtx 4070 Ti Super Ventus 38.252 TL!!🔥🔥

sss Sadece link yapıştırmışsınız hocam. Cevap olarak da sadece linkle cevap vermiş arkadaş işte. Bir iki kelime bir şey yazsaydınız bari paylaşırken.
  10. ilberhoca

videoda anlattığını yaptım işe yaramadı
  11. ilberhoca

sepetimdeki bir ürünü ne yaptıysam kampanya sayfasında göremedim. Nasıl yapılacağını bilen var mı?
  12. ilberhoca

🔥İndirim North Bayou F80 Monitör Kolu Standı (2-9 Kg) - 17 / 30 inch

O zaman vesa desteği yok yazsalarmış bari ilk defa böyle bir şey gördüm
  13. ilberhoca

🔥İndirim North Bayou F80 Monitör Kolu Standı (2-9 Kg) - 17 / 30 inch

Monitörünüzün vesa standardı 75x75 yazıyor internette. Bu standın desteklediği standartlar arasında yer alıyor bu da. Sizin ki nasıl olmadı anlayamadım
  14. ilberhoca

Monsgeek fun60 klavye tuşları

Monsgeek in sayfasından uygulamasını indirip bir inceleyin derim. Orda fn ile aktif olacak tuşlar vs detaylıca bakarsınız
  15. ilberhoca

❌İndirim Bitti! North Bayou F80 Monitör Standı

İndirim bitmiş ama favori mağaza satıcısında şu an 1300 tl idi. Ben de aldım bir tane şu an. Umarım North bayou yollarlar. Bir dahaki ay 1 tane daha almam gerekecek.
  16. ilberhoca

Bende neden eksik kaldı jetonlar o zaman sizce?
  17. ilberhoca

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

İlk alışveriş olacaktı. Dakika vs bir şey dedi mi hatırlamıyorum. Büyük ihtimal başka bir arkadaşın dediği gibi dediği sürede alamadığımız için 10 jetonu vermedi ve 1200 e tamamlayamadık.
  18. ilberhoca

Ben 1700 tl alışveriş yaptım kalan 50 jetonu 1200 e tamamlamadı iptal ettim siparişi. Daha üzerine de izin vermiyor gümrük sınırından dolayı nasıl olacak bu iş anlamadım doğrusu
  19. ilberhoca

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

1000 tl kredi olayında, kalan 50 jeton için vergi hariç 1000 küsür tl sepet oluşturdum sipariş tutarı 1700 tl civarı ödemeyi yaptım ama jetonu 1200 e tamamlamadı malesef. Bu durumda yapılacak bir şey var mı?
Geri