Arama sonuçları: *

1. S

Yeni Bilgisayar Sistemi Parça Seçimi Hakkında Yardım.!

Onu öylesine yazdım Avrupa'da yaşıyorum hepsi 2600 Euro tuttu.
  2. S

Evet farkındayım bir tık pahalı olduklarının ama bulunduğum konumu söylemeyi unuttum şu an avrupadayım ve burada ekran kartlarının fiyatları 5070 ti hariç hepsi Msrp nin 400-500 euro üzerinde bu ekran kartını Msrp ye yakın fiyata bulabildim ve ondan aldım zaten öyle ahım şahım bi fps takıntım...
  3. S

yani kontrol ettiğim kadarıyla sistemimin maximum güç gereksinimi 750W idi bende 100 fazladan aldım. Olmadı ilerleyen zamanlarda değiştirebilirim. Peki ekran kartı hakkında ne düşünüyorsunuz acaba? Oc olmayan bir ekran kartı ama 2512mh yanılmıyorsam ve diğer Zotac ekran kartlarından daha fazla...
  4. S

➡️ Almışken bi kerede hepsi Lian li olsun dedim:LOL: parçaların hepsi evde daha kurulum yapamadım anakart ve ekran kartı henüz gelmediği için Sanırım değişim hakkımı yitirmiş olabilirim çünkü parçalar geleli 1 ayı geçti Ekran kartı yüzünden çok bekledim ondan dolayı artık iade edemeyebilirim...
  5. S

Öncelikle herkese selamlar ve iyi forumlar dilerim dostlar. Yeni bir sistem toplamış bulunmaktayım 2 bileşen dışında hepsi elime ulaştı kalanlar ise bir kaç güne gelir. Sizden ricam sistemim hakkında bütün parçaları iyi seçmiş miyim? her hangi bir problem yaratacak bir parça var mı yok mu...
  6. S

PC Bileşenleri ve Uyumluluk Tavsiyeleri

Evet Lian li kısmı biraz öyle oldu. Rtx li bir sistem istiyorum ya, ama dediğim gibi 4070ti super / 4080 ve 5070 ti arasında gidip geliyorum. 5070ti sanki parasını hak etmiyor gibi geldi bana anakartı da asus yapabilirim illa msi olacak diye bi şeyde yok. Bu arada Almanya’da yaşıyorum. Fiyatlar...
  7. S

İşlemciyi yazmayı unutmuşuz😂 dostlarım işlemci Amd ryzen 7 7800x 3d 1740565911 Bunu çıkarmam dediğim bi şey yok aslında ama ekran kartında emin değilim çünkü 4070ti super de aklımda var önerilere açığım kral. Bu arada sistemi hem oyun hem yayıncılık için kullanacağım İşlemci amd ryzen 7 7800x 3d
  8. S

Öncelikle herkese merhaba dostlar iyi forumlar. Şöyle bi pc toplamayı düşünüyorum bileşenler konusunda darboğaz yapar mı yapmaz mı? Değiştirmem gereken bi şey var mı yok mu? Bi yardımınızı rica ediyorum. ➡️Kasa: Lian li O11 dynamic evo ➡️Anakart: Msi MPG b650 edge wifi ➡️ İşlemci: Amd ryzen 7...
  9. S

Çözüldü✓ PC Bileşenleri ve Uyumluluk Tavsiyeleri

Öncelikle herkese merhaba dostlar iyi forumlar. Şöyle bi pc toplamayı düşünüyorum bileşenler konusunda darboğaz yapar mı yapmaz mı? Değiştirmem gereken bi şey var mı yok mu? Bi yardımınızı rica ediyorum. ➡️Kasa: Lian li O11 dynamic evo ➡️Anakart: Msi MPG b650 edge wifi ➡️Ekran kartı: Msi Geforce...
  10. S

Çözüldü✓ PC Bileşenleri ve Uyumluluk Tavsiyeleri

Öncelikle herkese merhaba dostlar iyi forumlar. Şöyle bi pc toplamayı düşünüyorum bileşenler konusunda darboğaz yapar mı yapmaz mı? Değiştirmem gereken bi şey var mı yok mu? Bi yardımınızı rica ediyorum. ➡️Kasa: Lian li O11 dynamic evo ➡️Anakart: Msi MPG b650 edge wifi ➡️Ekran kartı: Msi Geforce...
Geri