Arama sonuçları: *

1. canxdev

FC26 Ultimate Edition - Nerede Satabilirim?

Nerede satış yapabilirim?
  2. canxdev

FC26 Taksitli nereden alabilirim?

Ultimate Edition Satabilirim Kendi Hesabımı Direk.
  3. canxdev

FC 26 EN UCUZ ŞEKİLDE NASIL ALINIR? EPİC

Ben hesabımı Ultimate ED Satıyorum, 1300₺
  4. canxdev

Hangi oyun hesapları/itemleri en çok satar?

Valorant harici bir önerin var mı?
  5. canxdev

Ortalama ne kadar sürüyor.
  6. canxdev

Oyunlara hile/bot gibi programlar yazarak hesap veya item kasmayı planlıyorum. Hangi oyunlara talep fazla ve hangisinde satış yapmak daha kârlı olur? Fikir ve önerisi olanlar konuya yorum yaparsa sevinirim.
  7. canxdev

Bloody v7 macro nasıl yapılır.

Farelerin orjinal makroları yasaklanmaya sebebiyet vermez.
  8. canxdev

TeamSpeak 6 yayın açamıyorum.

Hocam beta olduğu için böyle şeyler olabilir, normaldir. https://community.teamspeak.com/c/ts-client/14 Üzerinden yardım konusu açabilirsiniz.
  9. canxdev

FL Studio crack indirilebilir mi?

Forumda link paylaşmak yasak değil ise indirme linki atabilirim hocam.
  10. canxdev

FL Studio crack indirilebilir mi?

İndirilebilir hocam.
  11. canxdev

Epic Games ve Steam Çöktümü ?

Sizde sorun vardır bende sorunsuz giriyor.
  12. canxdev

Epic Games ve Steam Çöktümü ?

Giriliyor hocam.
  13. canxdev

Sizce Simpsonlar'ın 28 Şubat kehaneti gerçekleşecek mi?

Simpsonlar'ın 28 Şubat 2025 kehaneti yeniden gündem oldu. Kehanete göre, 28 Şubat'ta dünya elektriksiz kalacak ve büyük bir kriz yaşanacak yorumu yapılıyor. Ayrıca, 28 Şubat 2025'ten sonra enerjinin tamamen tükenebileceği de öne sürülüyor. Bu iki iddiayı birleştiren kullanıcılar, 28 Şubat...
  14. canxdev

İem type-c mi jak mi

Eğer laptopunda 3.5mm jak girişi varsa ve basit bir çözüm arıyorsan, bence jak girişli bir IEM kulaklıkla başlayabilirsin. Ama eğer daha iyi bir ses deneyimi istiyorsan ve geleceğe dönük bir şey olsun diyorsan, Type-C bir model düşünebilirsin. Yalnız, önce laptopunun USB-C portunun ses çıkışını...
  15. canxdev

Evrim bir GERÇEKTİR.

Sudan mı oldun yani? HÜĞP diye içine çektiğin bi anda yok olan sudan koca bir davar mı oldun? Puahaha Ancak, evrim teorisi canlıların ilk olarak nasıl ortaya çıktığını (yani cansız maddelerden canlılığın nasıl başladığını) tam olarak açıklayamaz.
  16. canxdev

IEM Kulaklık İçin Dönüştürücü Önerisi

https://www.hepsiburada.com/shinwa-type-c-to-aux-3-5mm-kulaklik-cevirici-donusturucu-adaptor-usb-c-adaptor-pm-HB00000VBH45 https://www.hepsiburada.com/samsung-uc10-type-c-to-3-5mm-jack-donusturucu-siyah-p-HBCV0000685NQ0
  17. canxdev

Discord uygulaması bir türlü açılmıyor.

İnternet sağlayıcısına göre v.s v.s, goodbyedpi çalışmayabiliyor hocam. Chromeden giriş yapabilirsiniz yada warp.
  18. canxdev

Instagramda kavga videoları çıkmaya başladı

Bi çıkıyor bi çıkmıyor değişik, algoritmalar bozulmuş olmalı.
Geri