Arama sonuçları: *

1. Ö

Lenovo LOQ 17IRX10 - Type 83JH ile ilgili yaşadığım sorunlar

Hp Omen ryzen 9 ai rtx5070 32gb 1tb ssd modeli aldım bende iyi ki de almışım 5 Kasımda aldım. Diğer konuya yazmıştım bu açıklama linkini vermişsin buraya yazayım dedim, keşke ilk sorunu yaşadığında direk iade etseydin servis süreci ile uğraşmasaydın zaman değerli buradaki zaman kaybını...
  2. Ö

Hyper cloud 3 2600tl alınır mı

Troy kartla ödeme görmedim dün ama 100tl indirim kuponum var MediaMarkt ta ayrıca mağazata gidip ekstra fiyat alabilirmiyim dediğinde indirim uyguluyorlar genellikle. İçerde arkadaşlarım çalışıyor hyperx düşünüyorumda kablosuz mu karar veremedim yada başka bir markada olabilir bakacağım artık...
  3. Ö

Hyper cloud 3 2600tl alınır mı

link atar mısın. Mediamarkt 2900tl trendyolda göremedim.
  4. Ö

Satıcının kim olduğu gözükmüyor güvenilir mi ?

11 inç al apple sitesinde 53.999₺ öğrenci belgen varsa pozitif teknolojide havale ile 51.999 13 inç neden tercih ettin bilmiyorum.
  5. Ö

2 laptop arasında kaldım

Masterkart kayıt edersen ekstra 300₺ indirim https://www.n11.com/urun/hp-omen-16-ap0004nt-c52r0ea-ryzen-ai-9-365-32-gb-1-tb-ssd-8-gb-rtx5070-16-dos-dizustu-bilgisayar-102587026?magaza=notisteknoloji Bende satınaldım cuma teslim alacağım. Asus ve lenovoyu elemek zorunda kaldım.
  6. Ö

Game Garaj Slayer R9T-5060 alınır mı?

Lenovo 5060 modelini alabilirsin veya lenovo legion 5060 modelini bende hp omen aldım 70 bine bekliyorum yolda :)
  7. Ö

Casper excalibur g915

Yeni kasası bu soğutma sistemi vs hepsi değişti. Şuan daha iyi bir casper var şikayet olmadı daha alanlardan bazı gruplarda kullanıcıları var. F/P olarak öneriyorum GGaraj'dan iyidir. :D 53 bin temiz. RTX5000 serisi bütün modelleri iyi Bende hp omen siparis verdim 70 bin'e cuma günü gelir...
  8. Ö

Ugreen usb c hub 854 TL'ye alınır mı?

Kulaklık BT Wireless kullanamazsınız gecikme çok ben aldım iade ettim. ( Oyunda gecikme çok ) Kablolu kulaklık şart. PUBG ve diğer oyunlar için klavye mouse satan satıcı ile iletişime geçmek lazım. 1762285996 hdmi veya display kablo'da lazım varsa bağlarsın. Capture card gibi bir akış alamazsın.
  9. Ö

Game garaj slayer alınır mı? ?

Parasını hak eden bir markada model değil kendisi. Fiyat gözünüze biraz uygun geliyor donanıma bakınca anlıyorum ama değmez. Casper al 53 bin'e yeni kasa G915 modeli 32gb ram 1tb sde rtx 5060 i7 13650H sıkıntısız cihaz.
  10. Ö

Render için laptop önerisi

https://www.trendyol.com/apple/13-macbook-air-apple-m4-chip-with-10-core-cpu-and-8-core-gpu-16gb-256gb-ssd-gumus-p-904728347 bu satıcıdan al alırsan 250tl kuponu ile 1 tl trendyol Plus al 42.900 e düşüyor :D yukarıda paylaştım da iç içe girmiş amazon ile. 13,6 iyidir sorun yaşamazsın...
  11. Ö

Evet yanlış atmışım ama m4 ' de aynı fiyat orda 6 taksit imkanı var sadece 15 inc gereksiz. https://www.amazon.com.tr/dp/B0DZDFB85P/?th=1 Kendi monitörüne bağlayabilirsin evde kullanırken...
  12. Ö

Öğrenci belgesi ayarlarsan 40 bin https://www.pt.com.tr/macbook-air-13-6-inc-m3-8cpu-8gpu-16gb-256gb-gece-yarisi-mc8k4tu-a Öğrenci belgesiz en iyi fiyat 43 bin...
  13. Ö

Alabilirsin uzun ömürlü olur merak etme kafan rahat eder. Ekran kartını da güncelleyebilirsin hem Mac hem windows sistem daha iyi olur. Ben 4K render alıyorum Capcuttan daha ağır yazılımlarla :) m2 ile. Ayrıca ben After effects 2024 kullanıyorum.
  14. Ö

256gb ile başlangıc yapabilirsin bende o şekilde kullanıyorum. Yanına iyi bir ssd alabilirsin. Adobe kurarız hertürlü :D ama finalcut pro daha sağlıklı diğer (parasız) usüllere göre ve photoshop yerinede Affinity photo 2
  15. Ö

Gamegaraj Laptop alınır mı

https://www.trendyol.com/lenovo/loq-17irx10-intel-core-i7-14700hx-64gb-2tb-ssd-rtx-5070-8gb-17-3-fhd-165hz-ips-freedos-83jh006htrn4-p-996070827
  16. Ö

Gamegaraj Laptop alınır mı

Ömürlük olmaz o cihaz. Hp Omen, lenovo legion veya LOQ gibi cihazlara bakabilirsin ekstra daha pahalı olsun istersen asus rog kasalar acer predator gibi.
  17. Ö

Bütçe? Macbook yeterli evet. Adobe her ay ücret. FinalCut Pro tek seferlik ücret Davinci bazı özelliklere kadar ücretsiz ( biraz karmaşıktır.) Capcut vs için değmez. Uzun şarj süresi kullanım rahatlığı taşınabilirlik Sessiz çalışma Apple kalitesi ise macbook. Alırken rami yüksek alman lazım...
  18. Ö

PUBG Mobile oynayamıyorum.

Ben 1-2 saat oynamıyorum. Rahat 10 saat video kaydı, yayın vs. Bizim gibilere cihaz yeterli gelmiyor her yıl değiştiriyoruz o yüzden sürekli şarjda kalıyor uzun süredir bu işler yapmıyorum kanalım hacklendiğinden bu yana. Global kanal yönetiyordum. Tek platform üzerinden YT. Bakalım tekrar...
  19. Ö

Pc den hiç oynamadım bilmiyorum rtx 5070 kartlı bir laptop alacağım bu hafta bakalım ipad pro ile oynuyorum normalde çıktığından bu yana her sene ipad güncellemekten bıktım. 2 yılda bir üretseler keşke. Şimdide m5 çıktı m4 ile arasında çok fark yok 🤣
  20. Ö

300 maç arena at ama pusmadan try hard ( önemseyerek ve çabalayarak oyna ) tuşlara hızlı basmaya çalışma. Önceliğin ateş ve dürbün açma tuşunu parmağına göre en iyi şekilde ayarlaman. Tablet yada telefon fark etmez. Joystik, ateş etme ve dürbün sadece bu 3 lüyü kullan öncelikle artık alıştıktan...
Geri