Arama sonuçları: *

• Users: Urabe
  • Order by date
  1. U

İnceleme BEAST R75 HE PRO 8K Hz - MANYETİK & KABLOSUZ KLAVYE İNCELEMESİ

Hiçte bile değil, sesi baya güzelleşiyor ben alırsam ilk başta normal sesine bakıcam beğenmezsem kağıt bant yapıştırıcam, sırf ses yüzünden daha güzel bir klavyeyi heba etmek olmaz bence
  2. U

bende tam yazılımına bakıyordum yazılımıda gayet kullanışlı, en azından her açılışında çince açılmıyor, ayrıca başka kullanıcıların oluşturduğu makro,ışıklandırma ve ayarların profillerinede uygulama üzerinden ulaşabiliyorsun bide r75 pro incelemesi yapan kişi yazmış ve bu özellikte epomaker da...
  3. U

epomakerdaki şu knob olayı ve knob sevmeyenler için prinstcreen ve pause tuşu da takılabilme olayı çok iyi ve kasasında kabloyla kullanım için kablonun yönünü ayarlamak içinde olan kasa şeklide çok düşünceli olmuş ömürlük olarakta epomaker bariz şekilde daha iyi, benim için tek sorunu sesi ama...
  4. U

yapay zekaya doğru bilgiler verdikten sonra karşılaştırma yapmasını istedim ve sonuçlar bu, bence epomaker daha performanslı duruyor, 4000mah olmasına rağmen alınır zaten yatarken takarsın şarja olur biter
  5. U

switchleri buldum isterseniz sizde incelemenizi düzenleyin switchler bunlar: https://www.aliexpress.com/i/1005008998974091.html?gatewayAdapt=glo2tur
  6. U

ya aslında alsam zaten 4k hz de kullanırım 8k hz e gerek yok, yatmadan önce şarja takarım bide oldu bitti, şöyle bi 7-8 saati çıkarsa yeter benim için senin için yeterse sende epomaker al istersen, ben şuan bitek sesden dolayı bir kararsızlığım var bide epomakerda knob da varya o da bir artı...
  7. U

daha bişey almadım ama epomaker almayı düşünüyorum, sesi rahatsız edici duruyor ama daha karar veremedim o yüzden
  8. U

ne sorunu yaşamış acaba? switchleri hakkında bilgi vermedikleri için tereddüt içerisine girdim hala alınır mı? yoksa epomaker he75 mag mi alayim, ses konusunda gerçekten r75 pro daha iyi ama belirsiz cevapları beni sinir etti, ne yapmalıyım
  9. U

... ben anlamadım abi buney şimdi bir fikri olan varmı :D
  10. U

kablosuz 8k da sorun yok demi bide switchlerini sordum instagram dm den ama aktif olmalarına rağmen ne görüldü attılar nede cevap verdiler neyse, page up tuşuna yada page down tuşuna printscreen tuşu atayabilirim değil mi? şuan aula hero84 kullanıyorum v e bu klavyeyi almamın sebeplerinden...
  11. U

Epomaker HE75 mi yoksa BEAST R75 PRO mu daha iyidir sizce? 700 tl lik fark sadece knob mu?
  12. U

Outemu Red Panda Magnetic Switch yazmışsınız ama internetin hiçbir yerinde bu switchlerin manyetik haline rastlamadım bu beni biraz tedirginleştirdi, şarj süresi nasıl gidiyor şuana kadarki kullanımınıza göre? bide 8k hz anladık ama scan rate i ne kadar acaba? detaylı birçok bilgiyi göremedim bu...
  13. U

Çözüldü✓ Coverzone AJAZZ AK870 MC klavye alınır mı

Bu satıcı gücenilirmi acaba bende almayı düşünüyorum sipariş verirsen benide bilgilendirebilirmisin klavye genel olarak güzel ama satıcıyı ğek güvenilir bulamadım alan veya alıcak varsa benide bilgilendirebilir mi
Geri