Arama sonuçları: *

1. D

🔥İndirim Casio f91w saat 554 tl

teşekkürler paylaşım için
  2. D

İphone 17 şarj adaptörü önerisi

ileride olurda sarj sıkıntısı ile ilgili garantiye verirsek apple sarj kullanilmadi diye sıkıntı yaratıyolar gibi bir sey duydum hurafe mi?
  3. D

Dolandırıldığım kişinin adı soyadı numarası ve ibanı var ne yapabilirim

seni dolandiracak kadar zeki ama 🙂
  4. D

Ramazanda gym'e gitmek

arkadaslar program onerisi var mi peki?
  5. D

Ramazanda gym'e gitmek

şöyle bi durum var ben oglen 12de gitmek zorundayim işimden ötürü
  6. D

Ramazanda gym'e gitmek

selamin aleykum. spora yeni basladim ramazanda da ara vermeden gitmek istiyorum ama güncel olarak buna uyan bi spor programim yok onerebilir misiniz?
  7. D

God of War Epic gameste 360tl Alınır mı????

açıkçası beleş :'D alinca full hikayeye odaklanma sagda solda takıl yoksa cok cabuk bitiyo
  8. D

2-4k arasi monitor onerisi

bu forumda onerildi zaten arkadaslarin soyledigi her seyi karsiladi gercekten de. gonlun rahat bir sekilde alabilirsin
  9. D

2-4k arasi monitor onerisi

AOC AGON 24G42E 180hz monitor kullaniyorum bunun yanina 2. monitor olarak bir sey önerir misiniz butce 2-4 arasi tesekkurler simdiden
  10. D

Iphone 17 alınır mı?? sorunu varmı?

neye karar verdin onun hakkinda aydınlatabilir misin. teşekkürler
  11. D

Iphone 17 alınır mı?? sorunu varmı?

17 ile alakali gordugum az sayida olumsuz yorumlardan biri. neden memnun kalmayacak onu da soyler misin?
  12. D

XDrive 15'li Plus Alınır mı ?

anka kullaniyorum pişmanım demişsiniz sonra da hira şikayetini atmışsınız o garip geldi. ikisi ayni mi?
  13. D

XDrive 15'li Plus Alınır mı ?

hira mi kullaniyosun anka mi? 😄
  14. D

🔥İndirim Xiaomi Redmi Watch 4: 1999 TL (Amoled - Dahili GPS) 🔥 Gümüş - Trendyol Satıcılı

silikon kılıflar ne derece koruma sagliyor ona gore alalim
  15. D

Protein tozu onerisi

merhaba bir sure once spora basladim. protein acisindan eksiklik cektigim icin creatin ve whey protein arayisindayim. eger varsa indirim tarzi bir sey linklerseniz cok iyi olur. tesekkur ederim
  16. D

İncehesap yavaşlıgı.

Gaming gecesinde (22 agustos) sistemlerden birini aldim ve hala fatura kesilmemiş. bu yavaşlık ozellikle benim sansima mi yoksa sistem alan diğer arkadaşlar da aynı şeyle mi karşılaştı?
  17. D

Kablosuz klavye önerisi (2,5k bütçe)

v3 ile aralarında fark var mi?
  18. D

Klavye ve mouse öneriniz varmı ?

matcha latte switch mi onerirsiniz yoksa cabbage tofu mu? genel kullanim icin
  19. D

Hangisini tercih etmeliyim?

bu monitör hakkinda iyi seyler duymadigimi hatirliyom o yuzden secenekler arasina koymamistim
Geri