Arama sonuçları: *

1. M

Asus Rog Strix 750w Aura Edition 2. El Kaça Satılır?

2024 Sonbaharında Vatan Bilgisayardan almıştım faturası kutusu ve kabloları var 2 yıla yakın kullandım hiç bir sorunu yok zaten hiç zorlanmadı bile. Ne kadara ilana koymalıyım sizce?
  2. M

RTX 5080 Super Çıkacak mı Cıkarsa Ne Zaman Cıkar ?

Şahsen ben beklerim beklemesine de benim şuan ki ekran kartının o kadar süre bekleyeceğinden şüpheliyim.
  3. M

Yani almışken super modeli almak istiyordum 4k için zaten şuan 2027ye kadar ekran kartı almam mümkün değil o zamana kadar bekleyeceğim her türlü. Cevabınız için teşekkür ederim
  4. M

Fiyatlarda hayvan gibi şişmiş iyice yapay zeka kedi videoları yüzünden düştüğümüz hale bak 1785365710 Bende öyle düşünüyorum ama bir umut işte
  5. M

iyi ki heves ettik 24gb vramli ekran kartımız olacak diye hep bundan oluyor bunlar
  6. M

Sorma hocam ya 1660 super ile dımdızlak kaldık ortada bekleyip duruyorum
  7. M

Ocak ayında böyle bir konu oluşturmuştum üstünden aylar geçti fakat halen resmi bir açıklama yok bu konuda ilim bilim sahibi bilge arkadaşlar bilgilerini paylaşabilir mi?
  8. M

🔥İndirim Arctic P14 Pro 140mm Pwm Pst - 5x Fan Set (Siyah) 2489 TL

Egzoz fanı olarak takılamıyor ön tarafa ise iki tane 140mm bir tanede 120mm takabiliyorum galiba iyi fırsat aslında ama 120mm'den şaşmayım ben
  9. M

Kasa İçin Fan Önerisi

Sisteminiz çok şık duruyor güle güle kullanın hocam. Önerdiğiniz fanı not ettim diğer fanlar ile karşılaştırıp en uygununu bulmaya çalışacağım yardımcı olduğun için teşekkürler
  10. M

Kasa İçin Fan Önerisi

Peki sıcaklıklar nasıl hocam kasa içinde?
  11. M

Kasa İçin Fan Önerisi

ARGB'li modelleri var mı bulamadım ben ama
  12. M

Kasa İçin Fan Önerisi

Yan camdan ön fanlar çok gözükmüyor önemli olan önden fanların gözükmesi birde galiba benim kasaya 140mm fan takılmıyor bunun düz hali varsa bir bakayım
  13. M

Kasa İçin Fan Önerisi

Hocam ARGB şart ya kasanın şık görünmesi için argb gerekiyor benim sisteme
  14. M

Kasa İçin Fan Önerisi

Ya işte üç öne bir tanede arkaya egzoz fanı olarak takacağım normal düz fan olması gerekiyor diye biliyorum
  15. M

Kasa İçin Fan Önerisi

3-4 bin en fazla
  16. M

Kasa İçin Fan Önerisi

Kasa fanları yerine takabileceğim 4 adet fan alacağım iyi performansı olan kaliteli bir şey arıyorum fakat kasa monitörün hemen yanında olduğu için aşırı gürültülü olmaması gerekiyor birde ARGB olması gerek. Bilgisayar kasası çok rahat hava akışı alabilecek bir konumda değil maalesef birde...
  17. M

CPU Tutucu Sıcaklığı Etkiler mi?

Ya sistemde bir kaç keyfi değişiklik yapacağımda eğer 2-3 derece etkiliyorsa bana mantıklı geldi
  18. M

Hmmm o zaman gereksiz
  19. M

2-3 dereceyse gayet mantıklı bence eğer bir zararı yoksa
  20. M

Arkadaşlar AM5 CPU tutucu sıcaklığa etki ediyor mu? Eğer ediyorsa linkini attığım ürünü almayı düşünüyorum birde kârı ve zararı nedir bu ürünün? https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BMM693NQ/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A1BHBMUMTOD9CS&th=1 Sistem bileşenlerim şöyle MSI MPG X670E CARBON WIFI...
Geri