Arama sonuçları: *

• Users: Sqerz
  • Order by date
  1. S

⚠️AMD RX 9000 Serisi Tanıtıldı⚠️Fiyatlar Belli Oldu

Anladım, yeni toplama sistem için ekran kartı seçimi yapmaya çalışıyorum o yüzden merak ettim, teşekkür ederim. 1740786897 RTX'e bir yönelme sebebi daha oldu benim için.
  2. S

Evet evet genel olarak bi değerlendirsene
  3. S

https://www.epey.com/ekran-karti/karsilastir/846084-997268/sapphire-nitro-plus-radeon-rx-7900-xtx-vapor-x-24gb_sapphire-pulse-radeon-rx-9070-xt/ ben pek anlayamadım sen anladıysan ?? 1740780956 4K için gaming için özellikle
  4. S

Sizce Sapphire Nitro+ Radeon RX 7900 XTX'den ne kadar farklı olması bekleniyor ?
  5. S

Ryzen7 9800xd ile uyumlu sistem tavsiyesi

Soğutucuyu düşürmek kasayı büyültmekten daha mantıklı olacak o vakit 1740768936 Söylediklerinizi inceledim, hoşuma gitti fakat beni düşündüren bir durum var. Bilgisayarı kendim bir çok kez söküp takmama rağmen bu fiyatlara bir ürün alırken kendim montajlamasını yapmak istemiyorum. Bu yüzden...
  6. S

Ryzen7 9800xd ile uyumlu sistem tavsiyesi

Herkese selam, eskidiğini düşündüğüm bilgisayarımı değiştireceğim, yeni PC toplama süresince bir çok farklı araştırma ile kendime bir bilgisayar oluşturdum. Uyumluluğu konusunda emin olmak istediğim ve 2k,4k görüntü kalitesinde oyunlarda ki performansları sizce nasıl olur bilmek istediğim için...
Top Bottom