Arama sonuçları: *

1. Z

Tebilona ve İnventus Övgü Postudur

Sayılır mı bilmiyorum ya da kanuna dayalı bir şey mi bilmiyorum ama psu yanlış aldığımı farkettim tam da o gün dolar altın uçmuştu aradığımda herhangi bir ekstra fiyat farkı olmadan siparişi verdiğim gün yeni psu nun fiyatı neyse ondan değişimi yaptılar diğer büyük siteler anında fiyatlara zam...
  2. Z

Tebilona ve İnventus Övgü Postudur

18.03.2025 tarihinde inventus.com dan aorus 9070 xt ekran kartı aldım 19.03.2025 te geldi kendilerinden yaşadığım yerin kargocular yüzünden ekstra özenli kargo istedim sağolsunlar gereken özeni göstermişler o yüzden burdan tekrar teşekkür ediyorum Ayrıca aynı tarihte Tebilon.com dan sistemin...
  3. Z

Gigabyte Aorus 9070XT elite tavsiyesi

Arkadaşlar uzun zaman sonra artık pc değiştirmem gerektiğinden ve çok bir bilgim de olmadığından forumlara videolara bakarak aşağıdaki sistemi topladım. Sistem hakkında ne düşünüyorsunuz ? Neler değişmeli, neler iyi olmuş? Özellikle psu yeterli midir görüşlerinizi bekliyorum. İşlemci ; AMD RYZEN...
  4. Z

Ryzen 9700x 9070 li sistem alınır mı?

İyi günler arkadaşlar. 10 yıldır rx570 ve ryzen 5 1600 lü sistem kullanan birisi olarak artık yeni ve güçlü bir pc toplamak istiyorum. Ortalama belki daha az bilgiye sahip biri olarak aşağıdaki parçalardan oluşan bir liste yaptım. Her türlü öneriye açığım şunu değiştir buna değmez çok pahalı...
  5. Z

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

70 k 9070xt li bir sistem önerebilir misin hocam
Geri