Arama sonuçları: *

• Users: g21nj
  • Order by date
  1. G

40-50K Bütçeyle Nvidia ve Ryzen Sistem Önerileri

1080p de darboğaz olmaması için f/p olaran hangi işlemciyi önerirsin
  2. G

Bütçenizi Söyleyin Sistem önereyim

eğer arada gerçekten güzel bir performans farkı var ise 2k fark ile 9600x alınabilir. 9600X alındığı seneryoda anakart vs değişmek gerekir mi ?
  3. G

Hangi işlemciyi alırsam 1080 P kullanabilirim F/P açısından
  4. G

Alienware AW2523HF 24.5" 360Hz 0.5ms HDMI DP USB3.2 FreeSync Premium Pivot FHD Fast IPS Gaming Monitör kullandığım monitör bu , desteklemiyor sanırsam Hepsi Burada da bazı satıcılar değişik olduğu için insanda ister istemez güven sorunu oluyor
  5. G

Son bir sorum daha olucak kusura bakma , ürünleri hb olan turuncu siteden alsam sorun yaşatırmı taksitle almak istediğim için orası güzel bir taksit imkanı sunuyor ,Ayrıca bu 2k muhabbeti ne tam olarak anlamadım birisi 2k da kullanman gerekiyor demişti
  6. G

Bunları tercih etmeyi düşünüyorum. Önerebileceğin başka bir şey var mı ekran kartı haricinde bunu çıkartıp bunu koyabilirsin hem daha ucuz hem daha iyi diyebileceğin vs
  7. G

Bunları almayı düşünüyorum, şunu çıkartıp bunu ekleyebilirsin bütçe için daha iyi olur veya F/p açısından daha iyi olur dediğin ? Ekran kartı hariç, Nvidia tercih etmek istiyorum
  8. G

Anladım Hocam çok teşekkürler Ama galiba Nvidia tercih edeceğim . Birde 2k da kullanmak gerekiyor diyorlar , acaba sebebi nedir kullanmazsam ne olur bir, bilgin var mı bu konu hakkında ? 1740955224 Hocam eğline salık fakat bir sorum olucak , topladığınız sistem neredeyse 50 k , 45 -47k...
  9. G

Açıkçası Amd ekran kartı kullanmak istemiyorum Paneli vs pek çekici gelmiyor . Nvidia bandından önerebileceğin ekran kartı nedir
  10. G

Anladım hocam teşekkürler , 2. bir marka önericek olsan bu civarlarda hangi markayı veya hangi ekran kartını önerirsin - Nvidia-
  11. G

Farklı bir önerin olur mu çünkü 1080p kullanmak istiyorum ve Galax 4070 super iyi bir markamı -marka hakkında hiç bir fikrim yok-
  12. G

Peki Galax nin 4070 super versiyonu iyi midir?, marka hakkında hiç bir fikrim yok açıkçası
  13. G

sanırsam 4070ti aynı fiyat bandında var 1740917398 peki neden 1440 p , bilmediğimden soruyorum
  14. G

2k çözünürlükten kastın nedir ve soğutucu olarak arctic freezer 34 esports duo intel/amd gri cpu soğutucu kullanabilirmiyim eski bilgisayarımda bu parça var. Ayriyetten ekran kartı nvidia tercih etmek istiyorum önerin nedir
  15. G

Ekran kartı olarak Galaxy tercih etme sebeni nedir acaba. Farklı markalar tercih edilebilir mi ?
  16. G

Anladım çok teşekkürler
  17. G

Peki sizce hazır sistem mi almalıyım yoksa tek tek parçalarını mı almalıyım
  18. G

çok teşekkürler hocam farklı bir öneri yoksa kafamdaki bilgisayar ikinizin söylediği gibi 1740875419 çok teşekkürler hocam farklı bir öneri yoksa kafamdaki bilgisayar ikinizin söylediği gibi
Top Bottom