Arama sonuçları: *

1. O

Anakartım tpm desteklemiyomuş

ilk ekz duydum
  2. O

Anakartım tpm desteklemiyomuş

tmp ile lol alakasiz?
  3. O

AMD Ryzen 9 7900X için hava/sıvı soğutma

Peki hangisini tercih etmek benim icin daha mantikli olur?
  4. O

Hangi sivi sogutma tercihim olmali?

butcem 4000-5000 tl arasi ve alacagim 360mmlik sivi sogutma ile ya ryzen 7900x ya intel 14700kf yada ryzen 7 9700x i sogutacagim ve gordugum bazi sivi sogutmalar sunlar: (buarada 6 bin e kadar zorlayabilirim)...
  5. O

Ryzen 9 7900X vs i7-14700KF

Merhaba, Intel i7-14700KF almayı planlıyordum, ancak çok ısındığı söylendiği için Ryzen işlemcilere yöneldim. Fakat Ryzen’de de benzer ısınma sorunları olduğu söyleniyor. Ayrıca Intel işlemcilerin sorunlu olduğu da iddia ediliyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Intel gerçekten çok mu...
  6. O

uzgunum linki atamamisin bahsettigim sey bu idi: https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-arctic-liquid-freezer-iii-360-a-rgbacfre00144a-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,603868430.html senin dedigin ile arasindaki fark ne?
  7. O

birde boyle birsey buldum hangisi daha iyidir?
  8. O

Nedenkiepey ve pasmmartk puani bahsettiginiz islemciden cok daha fazla
  9. O

Peki neden? Butcem 7900x e yetiyor neden daha ucuzu alayimki?
  10. O

dijital olunce ne degisiyor? birde biri "7900x yerine 7900 alin daha az watt ve isi ile daha mantikli olacaktir" demis sence oyle yapmalimiyim?
  11. O

bazilarida 360 alti sivi sogutma anlamsiz diyor onun yerine hava sogutma alsam daha mantikli olmazmi ozmaan?
  12. O

Neden on tarafa takinca ne oluyorki?
  13. O

pardon kasam bu THERMALTAKE S200 TG 1740913723 360 alabilirim destekliyorsa 360 aldigimda hava sogutmadan kaliteli olurmu?
  14. O

Topladığım sistemde uyumsuz parça var mı?

Kendi sitesinde yazdigi icin bu bilgiyi verdim bende arasatiriken islimcinin detekledigi maksimum ram hizi olarak karsima cimisti boyle oldugunu bilmiyordum
  15. O

Merhaba, bütçem 4-5 bin TL, ancak gerek duyarsanız 5-6 bin arasına çıkabilirim. Şunu belirtmek isterim ki işlemcinin sıcak olmasına takıntılıyım. Kesinlikle boşta iken 30-35, maksimum 40 °c'nin altında, yük altında iken 70 °c'yi geçmemeli. Bir de nedir bu sıvı soğutma merakı falan diye sıvı...
  16. O

Amd kendisi 6000 onerse boyle yazacagini pek dusunmuyorum ama sana kalmis
  17. O

(ram hizi bellek hizi ile ayni maanaya geliyor buarada) ben doananim parcalarindan ve bircokseyden veril almak/karsilatirmak icin epey kullaniyorum ve genelde yanlis yapmazlar ama yinede baska yerlerdende bir bakayim 1740911954 evet epey dogru soyluyormus kendi sitesindede: "Max Memory Speed...
  18. O

Herseyin uyumlu ancak ram 6000 mhz de calisiyor islemcin ise maksimum 5600 desteklediginden maksimum 5600 alacaksin ram hizi olarak birde rap konusuna gelince ankartin destekledikleri ramlerin lstesi oluyor ama yuzde 90o listede olmayan ramleride destekliyor o ramide destekler muhtemlen ancak...
  19. O

Ryzen 7 7800x3D vs Ryzen 9 7900X

Dedigim gibi aslen amacim oyun oynamak degil sadece arasira roblox oydigimi belirttim islemci yukseltme istegimin temelinde bir cok uygulamayi aynianda acip birde ustune indirme yapince mevcut islemci yuzde yuz kullanimda oluyor bundan dolayi aslinda bana 7900x daha mantikli geliyor ama...
  20. O

Ryzen 7 7800x3D vs Ryzen 9 7900X

Merhaba ilk başta Intel 14700KF almayo planlıyordum ancak çok ısındığı ve bazı sorunları olduğu gerekçesi ile birçok kişi Ryzen alın demiş bende öyle yapacağım ancak bu ikisi arasından hangisini almalıyım bilemedim oyun olarak tek Roblox oynuyorum arasıra genelde oyun oynamam bilgisayarımda...
Top Bottom