Arama sonuçları: *

1. O

Anarko Nihilizm Insanlarin ortadan kalkmasinimi savunuyor?

Oncelikle sunu soyleyeyim anarko nihilizm bir felsefemi yoksa ideolojimi bir fikrim yok o yuzden felsefe olarak actim konuyu ama siz felsefemi yoksa ideolojim oldugunu belirtirseniz mutlu olurum. Anarsist bir arkadasa "Anarko Nihilizm nedir" diye sordugumda bana: "insanın var oluşunu...
  2. O

Nintendo switch 2 kirilirmi? Nezaman kirilir?

Ona gore alcagim :d
  3. O

Nintendo switch 2 kirilirmi? Nezaman kirilir?

Merhab bu konularda cahilim biraz sorum baslikta gordugunuz gibi ve kirildiktan osnra tum oyunara erisebiliyorumuyum? Tespit edilebilirmiyim? Eksi yonleri oluyormu?
  4. O

Bir hikayeli oyun oynandiktan sonra ikincisini oynamadan once ara vermelimiyiz?

Hocam bende oyle oyanayamam oyle oynayinca bence tadi cikmaz zaten Bence oyle tadi cikmiyor ve sindiremiyorsun
  5. O

Bir hikayeli oyun oynandiktan sonra ikincisini oynamadan once ara vermelimiyiz?

Merhaba suan Control oyununu oynuyorum ve bu oyundan once sifu yu bitridim ardindan hemen bu oyuna basladim ardindan witcher 3 sonra god of war sonra cyberpunk oynayacgim ancak ara vermeyince bir garip oluyor siz nasil yapiyorsunuz nasil yapmaliyim sizce?
  6. O

Kirilabilen ve Sensorlari iyi playstation 5 kolu gibi titresen konsol onerisi

Merhaba Steam deck veya asusun konsallari kirlabiliyormu ve kirlma nasil oluyor cahilm bu konularda onun disindada konsl onerebilirsinizbirde nintendo switch de aklida onu ps 5 kolu gibi tiresmesi cok iyi onun gibi tiresenolursa iyi olur
  7. O

Max 6 k ya gaming kulaklık

kesinlikle tws kulaklik al
  8. O

Ateist vb. inanclara sahip insanlar buyu konusuna nasil yaklasiyor?

hocam buyunun psikolojik oldugunu dusunupte musluman olamiyorsun maalesef cunku buyunun var oldugu yaziyor Hocam merak ettim kurtulmanin yolu nedir? hocam arkadasinda dedigi gibibuyu yapilan insan kendsine uyu yapildigini bilmiyorki?
  9. O

Ateist vb. inanclara sahip insanlar buyu konusuna nasil yaklasiyor?

Merhaba biliyorsunuz buyu olaylari falan oluyor yani siz bunun sahte ldugunumu dusunuyorsuuz veya psikolojik falanmi merak ediyorum degerlendirecegim.
  10. O

Cyberpunk Dlc si olmadan olurmu?

dlc hikayenin devamimi?
  11. O

Cyberpunk Dlc si olmadan olurmu?

Merhaba herkes cok ocmus ondan soruyorum epicde ki indirimden god of war witcher 3 ve cyberpunk alacagim ancak dlc ye butcme yetmiyor. Digelimki oynadim snradan dlc yi alsam olurmu (yani dlc oyunun sonunda basliyor nasil oluyor bilgilendiriseniz sevinirim)
  12. O

Gamepower bull t10 vs monster aryond a24 v2

Baska kisilerde oyle soyledi tesekkurler.Peki daha baskin bir ozelligi yokmu msi yani neden hz panel ve gecikme suresinden baska birone cikan oalligi yokmmu? yani neye gore degerlendirecegim?
  13. O

Millette bunu onermis. Neden peki? Neye dikkat etmeliyim monitor secerken? Bunun onalrdan ne farki bunda g-sync yoktu diye hatrliyorum g-sync olmamasi buyuk bir eksi ayrica game power 0.5ms bu ise 1
  14. O

neden 180 hz den 144hz e ve 1 ms den 0.5 e duseyimki? fark nedir? butce maks 5 bin
  15. O

dostum amdem ikiside kotu ozmaan o fiyata ne almaliyim onu soyle diyorum
  16. O

ikiside değil demişssin bir sebebp belirmemişssin vallaha böyle olunca ayar oluyorum
  17. O

hangisini almalıyım neden? ghosting olurmu veya herhangibir sorun?
  18. O

Ryzen 7 7800x3d ile rtx 3070 dar bogaz yaparmi?

Sorum budur tesekkurler
  19. O

NVIDIA Nis Ayarı Performans ve Kalite Etkisi

çözünürlükle ilgili bir ayar kullanımına göre performans artırıyor ve düşürüyor diye hatırlıyorum ancak sanırım artırınca kalite düşüyor bilemiyorum kafamda deli sorular yardım edebilirmisiniz?
  20. O

Ryzen 9 9900x3d için soğutucu

şiddetele söylüyorum bunu sıvı soğutma alma birçok kişi buna katılmayacak ama alma birçok kişi benle zıt düşünecek şi di ama hangi büyük frima sıvı soğutma kullanıuor bi söyle playsytation xbox vs bu adamaların kafa çalışmıyormu sizce çünkü adamlar sorun çıksın istemiyor düşünsene millet hiç...
Geri