Arama sonuçları: *

1. Y

Laptop Önerisi(45k civarı)

başka önerisi olan var mı
  2. Y

Laptop Önerisi(45k civarı)

45.000 tl civarına önerebileceğiniz ben olsam bunu alırdım diyebileceğiniz bir laptop var mı? (Yazılım mühendisliği öğrencisiyim)
  3. Y

Yazılım Mühendisliği İçin Macbook Air M3 vs Gigabyte Aero 14

tamamdır 1741107117 peki bu oyuncu laptoplarının sarjı ne(oyun dışı) kadar gidiyor modelden modele değişir ama
  4. Y

Bu cuda çekirdeği yapay zeka ile mi ilgili değilmi sizdeki acer in hangi modeli acaba ben kendimi yazılımda hangi alanda geliştireceğime karar veremediğim için bir türlü karar veremedim. 1741105816 başka bir model tavsiyesi olanda yazabilir
  5. Y

Bütçeni ve kullanım amacını söyle laptop önereyim

45 bin civarı yazılım mühendisliği öğrencisiyim
  6. Y

bir şey daha sormak istiyorum elimde lenovo nun 8 gb ramli mx230 ekran kartlı i5 10.nesil dokunmatik bir laptopu var.Şuan 2.sınıfı okuyorum problem yapmadan götürdü çünkü proje yapmadım öyle okulda gördüğümüz şeyler 1.sınıfta c,c++ 2.sınıfta şuana kadar gördüğüm şeyler mysql,p5.js(grafik...
  7. Y

teşekkür ederim 1740940558 sarjıda biraz iyi olsun istiyorum genel olarak oyuncu laptoplarının sarjı ne kadar gider bilmiyorum modelden modele değişir elbet
  8. Y

oyun oynamayı çok düşünmüyorum
  9. Y

Arkadaşlar yazılım mühendisliği 2.sınıf öğrencisiyim normalde macbook air m3 16 gb ram 256 gb hafızalık modelini alacaktım.Son anda kafam karıştı gigabyte aero 14 4050 lik laptop ile sizce hangisini almalıyım
Geri