Arama sonuçları: *

1. submititle

Araç plakasını nasıl elimde tutabilirim

plaka ne
  2. submititle

İ5 8400 ve rx580 li 2.el sistem kaç tl ye satılır

kaç yıllık? 1765874255 geçen vatan da pc toplarken kendi sistemimi de topladım 24 bin lira çıktı sıfırı. sistem şöyle: Anakart: MSI H310M PRO-VD PLUS İşlemci: İntel i3-9100F Ekran Kartı: Asus Rog Strix RX570 4GB Ram: Corsair 16GB DDR4 3000mhz Kasa: RampageRGB XForce
  3. submititle

İlk motorsiklet tavsiyesi

2450 km de 1 yaşında n250 aldım 100.000 e :) Oradan hesap et bence
  4. submititle

istanbuldan dışarı çıkamadığım için çok uzun yol tecrübem olmadı. en fazla beylikdüzü kadıköy yapabildim. Ama konfor sele taktırmanı öneririm. Benimkinde zaten vardı yormuyor insanı. Hız olarakta maksimum 130 küsürleri falan göreceğinden bence yeterli olur ama tabi süreceğin otobanı bilmiyorum...
  5. submititle

Bundan 5-6 ay önce aynı konuyu burada açtım. Ve dünya kadar saçma cevap geldi. Ehliyet sınavından sonra motor araştırdım. Bajaj Pulsar N250 aldım. 2. elden... 10 Ağustos'tan bu yana biniyorum. 2450 km de aldım şu an 8000 e yaklaştı. Yağmurda, çamurda, sıcakta, soğukta kullandım. 1 (BİR) kere...
  6. submititle

Ekran Kartsız PC Toplama

İhtiyaçlarım şu şekilde: Yüksek ram ve mhz kapasiteli min. 16 max 32 gb ram. Ekran kartsız ekrana görüntü verebileceğim bir işlemci modeli. Mümkünse son nesil yüksek ghz değerinde Hava soğutmalı kasa min 1tb ssd Teşekkürler
  7. submititle

Vatandan Airpods aldım, sınırlı garanti diyor??

hocam bayağı hızlı oluyor ama 😀 Soyledigin gibi tarihi düzelmiyor eğer tarihin düzelmesini istiyorsan Apple Destek'e faturayla beraber ulasmam gerekiyormuş onlar düzeltiyormuş
  8. submititle

konuştum benim satın alım tarihim orada gözüküyor dedi sistemde daha sonra otomatik olarak güncellenir dedi fakat bana inandırıcı gelmedi troy var burada oraya soracağım
  9. submititle

Selam bugün Vatan PC den airpods aldım, kurulumunu yaptıktan sonra sınırlı garanti yazdığınızı ve garantinin 31.01.2027 tarihinde biteceğini gördüm. Normalde 05.09.2027 olması gerekmiyor mu? Haziran ayında macbook almıştım onda tam olarak bahsettğim gibi tarih. Tam 2 yıl? Ne yapmam gerekiyor?
  10. submititle

Disk kilidi önerisi (Uygun Fiyat Maks Performans)

Selamlar, yeni motorum için disk kilidi bakıyorum. Uygun fiyatlı (maks 2000) ve yüksek performans bir cihaz lazım. yüksek desibel ses çıkarabilmeli. kaliteli markaların önerilerini bekliyorum.
  11. submititle

Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!

bu konu neden bu kadar popüler oldu :D
  12. submititle

Bluetooth kulaklik öneriniz var mi?

https://www.turkcell.com.tr/pasaj/cep-telefonu/cep-telefonu-aksesuarlari/kulakliklar/kablosuz-kulaklik/belkin-soundform-play-true-wireless-kablosuz-kulaklik-
  13. submititle

1200 vp ye yagmacı vandal alınır mı?

konu dışı soru olacak ama: İmzandaki PC özellikleri GTA online da kasıyor mu? Denedin mi hiç, fps değerlerin nasıl?
  14. submititle

7500F Sıcaklıkları Normal mi?

evet yok maalesef
  15. submititle

25-30 K arası Telefon önerisi

"xiaomi burda daha iyi bi tercih olur iphonedansa" "xiaomi burda daha iyi bi tercih olur iphonedansa" "xiaomi burda daha iyi bi tercih olur iphonedansa" geceleri uyku uyutmuyor bu cümle
  16. submititle

yazılımsal bir sıkıntı olabilir mi? belki derece daha düşüktür fakat göstermiyordur
  17. submititle

Rtx 50 serisi almaya değermi

"çok kötü" mü biraz insaflı yorum yapalım
  18. submititle

70-80 dereceler oldukça normal.
Geri