Arama sonuçları: *

1. A

Soğutma Fanları Dönmüyor

Bir bakayım. Teşekkürler
  2. A

Soğutma Fanları Dönmüyor

Hazır sistem olarak aldım. Fanların hiçbir bağlantısına dokunmadım. Hazır gönderirken bile yanlış takılabiliyor olabilir demek
  3. A

Soğutma Fanları Dönmüyor

Cooler Master Masterliquid 360 sıvı soğutma kullanıyorum. Fanların ışıkları yanıyor ama hangi sıcaklık ve hız ayarını yaparsam yapayım fanlar dönmüyor. Bilgisi olan var mı ? Diğer fanlar dönüyor ama üstteki 3 fan hiç dönmüyor
  4. A

ANAKART BOOT IŞIĞI SORUNU

Bu şekilde görünüyor Ez Modda
  5. A

ANAKART BOOT IŞIĞI SORUNU

Arkadaşlar 1 ay önce bir sistem topladım. Anakart - MSI PRO X870E-P WIFI 8200mhz Gpu - Gigabyte 9070 XT CPU - 9800x3d Dün akşam forza 5 oynarken pc bi anda kendini kapattı ve tekrar açtığımda otomatik olarak beni biosa atıyor. Biostan çıkınca tekrar biosa atıyor. Tüm bios güncellemelerini...
  6. A

4K Monitör Tavsiyesi

Model adı nedir
  7. A

4K Monitör Tavsiyesi

15-30K arası 4K monitör tavsiye edebilecek var mı ? Genelde Pubg oynuyorum. Oled mi yoksa diğer panel tipleri mi daha mantıklı ?
  8. A

Rx7800xt ve 7500f li sistem darboğaz sorunu

sanırım ilk etapta pc yi toplayıp belli bir süre elimdeki monitörün performansını test etmek daha mantıklı. konu ile alakalı bir sorum olursa kesinlikle size danışırım.
  9. A

çok teşekkür ediyorum. yukarıda arkadaşında yazdığı gibi çoğunlukla Pubg steam oynuyorum. bu sisteme 2k monitörde eklemem daha mantıklı olur gibi. şu an kullandığım 2k değil.
  10. A

40-50k arası bütçe mevcut
  11. A

kardeşim sistem olarak mı aldın acaba yoksa parça parça mı topladın ? eğer link varsa paylaşırsan sevinirim.
Geri