Arama sonuçları: *

1. W

Öneri Mouse Tercih Rehberi ve Tavsiyeleri

https://gamepowerpc.com/gaming-mouse/bane Kendi sitesinde 500Hz olduğu belirtilmiş. Gamepower tüm mouselerinde ortak bir program piyasaya sürmüş demek ki , siz en fazla 500Hz kullanabileceksiniz. Program bug olmasın diye bence 500Hz'e alın :)
  2. W

Tamam neden harflerin eksik olduğunu anladım :D Ben de rehberi yazarken birkaç defa sayfayı yenilemek zorunda kalmıştım o yüzden. Gamepower Bane yazdığım yazıya uyuyor. Bir istisna değil :) 500Hz olması iyiymiş ama.
  3. W

Yardım GAMEPOWER Sendo hangi USB portuna takıl malıdır?

USB 2.0 veya 3.0'a takarsanız fark hissetmeyeceksiniz. Ama siz yine de emin olmak istiyorsanız 3.0'a takın.
  4. W

Birkaç harfin eksik olmasından ötürü bir şey anlamadım ama teşekkür ederim :D 300'ün üstünde önerdiğim mouselerin incelemelerini izler , özelliklerini incelerseniz diğer ucuz mouselerden farkı konusunda algı oluşacaktır. Önerdiklerim arasında en ucuzu G402 mesela , diğer mouselerden ayrılan ...
  5. W

Farkları yok , dikkat etmeniz gereken tek detay fiyatları :) 1 hafta önceye kadar Teknosa'da G203 160TL'ye satılıyordu , bugün de MediaMarkt'da G102 160TL'ye satılıyor. Hangisini daha ucuza bulabiliyorsanız onu alın.
  6. W

PC toplarken her ne kadar çoğumuz bütçe ayırmasak da oyun donanımı çok büyük bir önem arz etmekte. Mouse olsun, klavye olsun kulaklık olsun oyun deneyiminizi doğrudan etkileyen unsurlar. Bu rehberde size doğru mouse nasıl seçilir, ne alınabilir ve neyden uzak durulmalı onu açıklayacağım...
  7. W

Yardım Ekran Kartı Overclock'u Ardından PUBG'ye Özel Doku Sorunu

Merhabalar. Bugün elimdeki kullanmadığım ''Evga GTX 950 SSC''yi OC yapmaya karar verdim. Overclock yapmayı öğrenmek için bu kartı seçtim , normalde GTX980 kullanıyorum. Elimdeki kart ile resimde görebildiğiniz değerlere ulaşabildim. FPS'e etkisini ölçebilmek için Rainbow Six Siege oyunundaki...
Top Bottom