Arama sonuçları: *

1. acaglarcevik

Öneri Ethernet kablo onerisi

babam elektirikçi değil ayrıca türkçe imla kurallarına dikkat edersen sevinirim
  2. acaglarcevik

elektirikçiden alabilirsin merak etme kötü şeyler yapmazlar arada sırada dışarıya çıkmak insana iyi gelir emin ol
  3. acaglarcevik

Çözüldü✓ Maks 25k lık bana en iyi performansı vericek ekran kartı önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/569400/galax-geforce-rtx-5070-1-click-oc-12gb-gddr7-192-bit-dlss-4-ekran-karti-57non7mdbroc-2-yil-birebir-degisim-garantili/ yapıştır gitsin acıma
  4. acaglarcevik

cat 5 internet kablosu işini görür en yakın elektirikçiye git yapar sana
  5. acaglarcevik

Black shark v2X mikrofon sorunu ve ses kartı önerisi.

ses ayarlarını kontrol ettiniz mi anakartınız gayet yeterli o kulaklık için
  6. acaglarcevik

Yeni mikrofon için ses kartı önerisi

yanmai micpro x2 isimli mikrofonu bugün satın aldım eve geldim kurdum ama malesef seste cızırtı var bilen arkadaşlarıma sorduğumda ses kartı lazım dediler bi ses kartı önerir misiniz yada usb ses kartı usb ses kartı daha pratik olur aslında ama pek anlamıyorum ses işlerinden bir öneri alabilir...
  7. acaglarcevik

F/p mikrofon önerisi

maksimum 1000 tl ye mikrofon önerisi yapabilir misiniz çok profesyonel olmasına gerek yok dc valo falan için ama kendi arayüzü olursa mikrofonun sevinirim
  8. acaglarcevik

Rx 580 2048sp fan hızını 0 yapmak

tekrardan bozuldu arkadaşlar ekran kartının durumundan ötürü 50 derecenin altına düşmemesi gerek onuun için arkada sürekli furmark açık render kapalı bir şekilde 50 derecenin altına düşmesin diye ama malsesef yine fan ayarları bozuldu
  9. acaglarcevik

Rx 580 2048sp fan hızını 0 yapmak

msı afterburnerdan fan hızı yüzde 25 altına inmiyor neden acaba dün iniyordu bugün indiremedim yardımcı olabilir misiniz 1743231206 çözdüm arkadaşlar fan ayarlardan zero curve bilmem ne ayarını açtım oldu yapamayanlar için
  10. acaglarcevik

Ekranda Çizgiler ve Driver Sorunu Çözümü

teşekkürler
  11. acaglarcevik

ortalama ne kadar tutar kart zaten 3 k civarı 1 1.5 k ücret çıkarmasın bize :) 1743184500 bide istanbul anadolu da var mı güvendiğiniz bir yer
  12. acaglarcevik

nasıl çözeriz fırına mı atayım ayırıp 1743183350 ısınsa da zaten 65 dereceyi geçmiyo kart yük altındayken 2 fan yaprağı kırık olmasına rağmen furmarkda
  13. acaglarcevik

Oyun açık değilken falan yani soğuduğu zaman ya da yük altında değilken ekrana çizgiler geliyor sapıtıyor bir driver hatası veriyor yazılımdan şu an bunu yazarken arkada FurMark açık kapanmaasın diye nasıl çözebilirim sadece bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
  14. acaglarcevik

Yeniden başlama sorunu olan sitemde sıkıntılı parçayı bulmak için yardım

Tamam hocam denerim bi 1741882256 Olmadı yine aynı
  15. acaglarcevik

Ekran kartında problem olmadığını düşünüyorum çünkü görüntü ekran kartından geliyor biosta 5 6 saat açık kalsa da problem yaşanmıyor ayrıca Windows kurulum öncesi de kapanmıyor ilk PC yı aldığımda ekran kartı problemli çıktı stress test falan yapmama rağmen yeni kart gönderdi adam bende...
  16. acaglarcevik

Sata ssd 1741880781 Malesef adam iade olmaz diyor şu sıralar ortalık da malum iyi değil uğraşmak istemiyorum
  17. acaglarcevik

Arkadaşlar önceki açtığım konudan da probleme ulaşabilirsiniz ancak problem şu bilgisayar açılıyor belli bir süre sonra kapanıyordu YouTube a falan bile girebiliyorum 30 saniye 1 dakika sonra ortalama kapanıyordu bende format atayım windowstadıe belki de problem dedim format USB sini taktım...
  18. acaglarcevik

PC Sürekli Yeniden Başlıyor: Yardım İstiyorum

Hâlâ reset atmadı bu ekrandayken acaba ssd kaynaklı mı(sata)
Geri