Arama sonuçları: *

1. NitronzTrader

R5 7500F - Rtx 4060'lı kasa önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/347169/murat-gamsiz-mg1-amd-ryzen-5-8400f-tray-asus-dual-geforce-rtx-4060-v2-bulk-oc-8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ buyrun hocam bende bundan almayı düşünüyorum kafama yattı
  2. NitronzTrader

Sıfırdan boks öğrenebilir miyim

hocam eğer yanında emanet vs. yoksa bundan eminse mesafesinin korursa hele birde boyu uzun ve yeteri kadar teknik biliyorsa adama bişey olacağını sanmam yerse de az dayak yer. Sokak vs. kavga etmenin kötü yanıda bu belli olmuyor emanet fln havada savruluyor bu yüzden çoğu sporcu sokakva vs...
  3. NitronzTrader

onu ben bilemem o sana bağlı ama düzenli çalışmayla 6 ayda eski halinden eserin kalmaz baya iyiye gidersin, 10-12. aylarda giderek iyileşirsin ama zaman geçtikçe daha çok gelişirsin. Temel olarak 6 ay yeterli hocam diyebilirim
  4. NitronzTrader

aynen öyle hocam daha çok patür kütür vurma değil rakip okuma ön planda desek yeridir
  5. NitronzTrader

çıplak el vuracaksan elinin derisinin soyulmaması için bandaj takman lazım ve ayrıca eldiven alında bandaj takarsan eldiven kokmaz hocam, sen benim eldiveni görcektin nasıl kokuyor varya... eldiven oz belirlerken internette olması lazım cm'e göre oz boyutu yazar ama tahminimce 10-12 yeter gibi...
  6. NitronzTrader

nolur ne olmaz erkek adam belli olmaz son zamanlarda hele
  7. NitronzTrader

olabilir hocam, ama tekme atmak çok uzun zaman alır eğer esnek değilse veya daha önceden tekme atmalı bir spor dalına katılmadıysa mesela teakwondo gibi alışması çok zor ve uzun sürer 1750436139 kolların uzun olması ve boyununda uzun olması rakibe mesafe açısından sana +'ları daha fazla soviet...
  8. NitronzTrader

kendi gard stilini yt den belirle (long, high, low..) bu gard üzerine antrenman yap, alışman lazım gard almaya yani gard aldığın zaman kendini rahatsız hissetmemen su gibi rahat olman ve her harekette gardını koruyabilmen lazım. Daha basic yumrukları öğren direk, kroşe ilk etap için yeterli bu 2...
  9. NitronzTrader

Yardım Aldığım İşlemci Kullanılmışmı ?

iade et ne olur ne olmaz, o kadar para veriyon boşver bikaç gün daha bekle daha iyisini al
  10. NitronzTrader

MURAT GAMSIZ-MG1 4060 Alınır MI

nasıl yani hocam anlamadım
  11. NitronzTrader

hocam güzel sistem elinize sağlık ama çok fazla iş yapacağımdan 1tb ssd seçmem lazım seçince de 30k oluyor sistemi beğendim ama alabilir miyim bunu bilmiyorum çünkü pc'nin yanına monitor + klavyede alıcağım ikisi ile zaten fiyat 36-38 i bulur hocam
  12. NitronzTrader

bütçem 26k demiştim bu biraz beni aşar ama sağolun değerdiricem 1750195633 bütçem 26k demiştim bu biraz beni aşar ama sağolun değerdiricem
  13. NitronzTrader

onun dışında alınabilir bir sistemmi?
  14. NitronzTrader

bütçem 26k hocam, 4070 şuanlık istemem hocam
  15. NitronzTrader

https://www.gaming.gen.tr/urun/347169/murat-gamsiz-mg1-amd-ryzen-5-8400f-tray-asus-dual-geforce-rtx-4060-v2-bulk-oc-8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ 1 TB SSD olarak değişticem SSD yi onun dışında bu PC alınır mı alınmaz ise başka sistem önerir misiniz? Oyun olarak Valo, Cs, Mc gibi...
  16. NitronzTrader

Bu PC güzel mi, alınır mı?

böyle sistemler nerelerde bu kadar ucuz satılıyor belirtirseniz sevinirim...
  17. NitronzTrader

Bu PC güzel mi, alınır mı?

Merhabalar, PC toplama kararı aldım Itopya'dan aklımda RX6600 ile Ryzen 5 5500 içeren bir sistem vardı. Itopyada da hazır bir sistem varmış ama parçalarını değiştirebiliyormuşuz. Ayrı olarak Asus monitör seçtim bunlara bir bakabilir misiniz? Parçalar birbirine uyumlu mu kasa iyi mi anakart vs...
  18. NitronzTrader

Mediamarkt'ta Proje İçin Bilgisayar Kullanımı Mümkün mü?

bizim burda internet cafe fiyatları biraz tuzlu... birde fazla kullanıcağız biraz 1741111624 evet malesef ama oraya gitmekte biraz sıkıntı, burdakiler hem o kadar iyi değiller hemde pahalı...
  19. NitronzTrader

Mediamarkt'ta Proje İçin Bilgisayar Kullanımı Mümkün mü?

öncelikle tüm hocalarıma merhaba, yazdığım gibi bir okul projemiz var ve bu projede film çekmemiz lazım, film için sahne fln. çekeceğiz bunlarda sorun yokda, bizim film için arkaplan yok. Bizde 3D modelleme ve güzel bir ışıklandırma ile Blender Üzerinde 3D arkaplan ekleyeceğiz...
Geri