Arama sonuçları: *

1. Zekeriya CMRT

İnternet karar süreci

Tanıdığım biri Türk Telekom kullanıyor dediğine göre 10Mbs'e 85 civarı felan ödüyormuş (yanlışım varsa düzeltin). Ben ise 6 senedir Turkcell Superonline kullanıyorum. Geçen sene 10Mbs ten 25e geçtim acayip fark etti. Bu sene tahaüttümün bitmesine 15 gün kala aradım dedim sözleşme yenilemek...
  2. Zekeriya CMRT

Direksiyon seti önerisi

2. el g27 alabilirsin ama temiz bulmak zorundasın gidip g25 e çok para bağlama vitessiz otomatik istiyorsan 2.el dfgt yada sıfır rampage v900s alabilirsin.
  3. Zekeriya CMRT

Superonline Modem Arayüzüne Bağlanmak İstiyorum Nasıl Bağlanabilirim?

evet modem arayüzüne bağlanabildim. Şimdi arayüzden istediğim bir cihazın bağlantısını kesebilirmiyim? Ve kestiğim cihaz modem açılıp kapanınca bidaha bağlanabilirmi?
  4. Zekeriya CMRT

Superonline Modem Arayüzüne Bağlanmak İstiyorum Nasıl Bağlanabilirim?

Abiler benim bir sorunum var anlatmaya başlıyorum. Biz 7 kişi yaşıyoruz biz çekirdek olarak 5 kişiyiz diğer 2 kişi ise amcam ile nenem. Bunlar ne zaman smart tv den yotube bağlanıp saçma sapan şeyler izlemeye başladıklarında benim internetimde sıkıntı çıkıyor izlemeyin bağlanmayın diye dilimde...
  5. Zekeriya CMRT

Steam Hesabımın Çalındığını nasıl anlarım?

Abiler selamlar bir kaç haftadır bilgisayarı açtığımda hep steam otomatik açılır ya hani bende işte son 1 haftadır steam şifresi ve guard istiyor bende dün facebookta bir grupta bu durumu sorduğumda çalınmış olabileceğini kontrol etmemi ve desteğe yazmamı tavsiye ettiler bende direk sabah şifre...
  6. Zekeriya CMRT

Yardım Laptop HDD Sorunu (SSD Alsam Düzelir mi?) (ACİLL!!)

Arkadaşlar Benim 6 senelik bir laptopum var. İçinde Segatenin mevcut 500GB HDD takılı. Bilgisayarın genel özelliklerini yazıp sorununma geçmek istiyorum: İşlemci: İntel Core İ3 4030U 1.9Ghz 2 Çekirdekli 4 iş parçacıklı HDD: SEGATE 500GB Ekran Kartı: Nvidia Geforce 820M 1GB (Mobile) Ram: 4GB...
  7. Zekeriya CMRT

Rocket League Arkadaşlarla Nasıl Oynayabilirim? Acil Cevap!!

Dostlar biz arkadaşlar ile epic üzerinden Rocket League Oynayacağız ama Epic'teki ara yüz İngilizce olduğu için nasıl arkadaş ekleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olabilirimsiniz? Nasıl arkadaş ekleyebilirim ve lobisine nasıl bağlanabilirim?
  8. Zekeriya CMRT

Donanım arşivinden ürün alıcam güvenilir mi?

güvenilir olmsa bu kadar insan bu forumda neden olalım ki
  9. Zekeriya CMRT

Valorant VAL:43 Hata

Riot İstemcisini nasıl yeniden başlatabilirim
  10. Zekeriya CMRT

Valorant VAL:43 Hata

Arkadaşlar Valorantta yeni başladım dün ilk defa oynıyacaktım gireyim dedim VAL.43 ve 40 hataları aldım sorun bendemi yoksa oyun sunucularındanmı? Eğer sorun benden kaynaklıysa Nasıl çözebilirim? Birde Oyuna girerken Arayüzde en az 3 dk bekliyorum bunu nasıl düzeltebilirim? SİSTEM: İ3 4030U 1.9...
  11. Zekeriya CMRT

İşlemci Driver Güncellemesi

Dostlar ben yıllardır bilgisayar kullanırım ama 1 kere bile olsun driverları hiç güncellemedim dünde bir konu açmıştım driverların güncel olup olmadığına ilgili orada cevap veren tüm abilerime kardeşlerime teşekkür ediyorum antivürüs programına güvenme dediler bende güvenmiyorum ancak bu...
  12. Zekeriya CMRT

Bilgisayarımda Böyle Bir Sorun Var Acaba Driver Güncelleme mi İstiyor?

peki güvenilir mi? biraz açıklarsan sevinirim ve driverları güncellemem lazımmı sence bilgisayar ilk aldığım driverlerdeki gibi duruyor en az 5 kere sıfırladım ama driverlar otomatik olarak yüklendi sence bir kontrol edeyimmi
  13. Zekeriya CMRT

benim 1 yıllığına kaspersky üyeliğim vardı çok önceden bitti o zamanlarda fazla anlamıyordum bu işlerden ücretsiz başka ne öneririsin
  14. Zekeriya CMRT

yok zaten bu programlardan güncellmiyeceğim bu sadece bilgisayarımdaki driverların güncel olmadığını söylüyor değilmi
  15. Zekeriya CMRT

360 TS adlı virüs programı tam kontrollde aşşağıda eklentilerini bıraktığım sorunları gösteriyor acaba bunlar işlemci anakart vs. direver güncellemelerimi yardımcı olursanız sevinirim. @Abdullah Hacıgül abi bi bakarmısın? Eğer bunlar driver güncellemeleri ise güncel driverları nereden...
  16. Zekeriya CMRT

Minimum ayarda Valorant oynuyabilirmiyim?

Dostlar ben valoranta başlamak istiyorum internetim 25mbs ancak sistemim biraz eski; İşlemci: İ3 4030 Ekran Kartı: Nvidia Geforce 820M 1GB (intel hd de var oda 1 gb) 4GB Ram 500GB HDD bu bilgisayarda en düşükte 35 fps gta 5 oynuyabiliyorum genelde akıcı oynuyorum çok nadiren drop giriyor...
  17. Zekeriya CMRT

Steam Başarı Vitrini yapsam ban yermiyim?

bir video izledim bir program üzerinden yapılıyormuş ama steam üzerindende yapan varmış nereden yapıyoruz arkadaşlar
  18. Zekeriya CMRT

Steam Başarı Vitrini yapsam ban yermiyim?

Arkadaşlar Steamden ZUP'S oyununu aldım. Tüm başarımları açtım ama başarı vitrini yapmak istiyorum başarım vitrini yapsam ban yermiyim?
  19. Zekeriya CMRT

Euro Truck Simulator 2 de - ye düşme

Dostlar o gün benim arkadaşım parayı euro dan tl ye çevirdi. Oyunda heralde otomatik kur olduğundan para birden bire eridi. Bir tane sıfır tır aldı arkadaş ve birden -ye düştü. Hile ile geri + ya çıkarmak istiyoruz ama Cheat Engine ile olmuyor. Biz parayı nasıl - den + ya çıkaracağız?
  20. Zekeriya CMRT

Redmi Note 8 vs Redmi Note 9 vs Realme 6

Aklımda bu 3 telefon var şu anki kura göre bütçeme uygun hangisini almalıyım nedenleri ile söyleyin
Geri