Arama sonuçları: *

1. kayracid

Yardım Colorful b650m ram uyumluluğu

Evet kontrol edebiliyorum ramleri önce de xpg vardı patriotun rgb ışıkları biraz daha soluk ve mavi yeşillerde ton farkı var uyumsuz kalıyor bu arada
  2. kayracid

Ankara-İstanbul en ucuz ulaşım yolu ?

Umarım sonuç beklediğiniz gübi olur deneyimlerini sonradan iletrbilirsrniz sevinirim
  3. kayracid

10-15K arası laptop tavsiyesi

Sahibinden üzerinden 1060 1070 2060 olan monster modellerine bakabilirsiniz ortalama oyunlarda işinizi görücektir
  4. kayracid

G6 odyssey bu fiyattan alınır mı

10800e trendyolcan mrcep satıcısından aldım sorunsuz geldi
  5. kayracid

Öneri 2k Oyuncu Monitör Tavsiyesi

ODyssey g6 aldım 27 240 1ms 2k memnunum 1 aydır kullanıyorum kaymak gibi
  6. kayracid

Monitör Önerir Misiniz?

Şenovo legion 240 hz 5500 civarı olması lazım biraz bütçeni artırıp almışken 240hz al bence
  7. kayracid

Yardım İ3 12100F 'DEN İ5 14400F GEÇİLİR Mİ ?

Farkı hissedersin fiyat olarak da bütceni zorlamaz
  8. kayracid

Yardım Yeni Sistemim için EKRAN KARTINI Şimdi mi almalıyım?

Evet ramlarimde sıkıntı var hala expo açınca artefact oluyo bios ekranında 2 kere felan reset atıp öyle açıyor sıkıntı etmiyorum ben 15 20 saniye geç açılmasını şimdilik fakat 3 5 fazla verip asus msi almak daha mantıklı
  9. kayracid

“AM4’ten AM5’e Geçiş: CS2’de 400+ FPS Hedefleyen Ryzen İşlemci Önerileri”

Hayırlı olsun hocam uzun süre arkanıza bakmadan rahat rahat oynarsınız Tek dezavantajı artık güncel donanım haberlerini pek de takip etmiycek olmanız 5 sene sonra görüşürüz 😅
  10. kayracid

Benimki bu aşşağıya attım sorun yaşıyorum ya ilk önce xpg cl32 6400mhz ramini aldım orda bu sıkıntıyı yaşadım Başlık '9070 XT arıza' https://forum.donanimarsivi.com/konu/9070-xt-ariza.1088151/ Bu sıkıntının Ramlerden olduğunu düşündüm iadeye yolladım adamlar biz denedik sıkıntısız çalışıyo...
  11. kayracid

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

25bin 30bin 35bin öncelik oyun genel kullanım
  12. kayracid

Çözüldü✓ Monster Leptop önerisi

Monsterın en azından adını duyduk bu ne
  13. kayracid

4060 OC R5 5600 İkinci El?

Neden satıyorsunuz laptop ile takas düşünürsebiz yazabilirsiniz
  14. kayracid

İnceleme Samsung Odyssey G6 G65B 1ms(GtG) / VA panel (LS27BG652EUXUF) Monitör Ghosting Testi

Scanline sorununu nasıl test ediyorsunuz ben de sipariş verdim denemek istiyorum
  15. kayracid

Öneri Rx6750xt den Nvidia gecmek istiyorum nasil yapayim?

kral eskişehirde bi bilgisayarcı var elinde 3070 3080 var 10k dan çözeriz https://www.instagram.com/vuralelektronikteknikhizmetler/ Trendyol mağazaları felan da var ben ordan alışveriş yapıyorum mezat wp gruplarından ya da direkt şahsi kasalarını aldım memnunum güvenilir satıcıdan böyleli alman...
  16. kayracid

1080P / 2K Monitör tavsiyesi

Kesinlikle fiyatına değiceğine inanıyorum aynı özellikte diğer monitörler 15 17k arası ben genel kullanım için alıcam hem fps rekabetci hem de hikayeli coop oyunlar için her yola geliyo
  17. kayracid

I5 13400F - MSI GeForce RTX 4060TI alınır mı ?

30bin TL'ye fp am5 ddr5 sistem toplayabilirsin eğer sadece veya ağırlıklı oyun oynayacaksan
  18. kayracid

M2 SSD Hangisi Alınır

Dram olması ne işe yarıyor ufak özet geçebilir misiniz
  19. kayracid

1080P / 2K Monitör tavsiyesi

Ben odyssey g6 aldım bugün sipariş geçtim forumda fantastiktürkün rehberi var bakabilirsin
  20. kayracid

Ben de şimdi yaşamadım sıkıntı ama şimdi xpg cl32 6400 mhz ramlerle beraber çalışcak mı
Geri