Arama sonuçları: *

• Users: 5500H
  • Order by date
  1. 5500H

2026 da xbox one alınır mı?

bro cloud save için gamepass gerekmiyor (ps ve nintendo'da gerekiyor, xbox'ta değil), hikayeli oyunlar da aboneliksiz oynanabiliyor. online multiplayer oynayacaksa oyununa göre değişiyor, bu durum zaten playstation için de aynı.
  2. 5500H

hayatında hiç xbox kullandı mı ya ahahha bana gamepass'in fotosunu atmış yarmaaa 1773156233 gamepass almadan ucuza birçok oyun alır aga, kafanız mı güzel sizin, xbox çoğu oyunu ucuza satıyor, yeni çıkanlar zaten her yerde aynı fiyatta, aboneliğe şartlanmışsınız siz, kaldı ki insanların sürekli...
  3. 5500H

değilsin. babalar gibi gider satın alırsın, oynarsın.
  4. 5500H

xbox cephesi hep daha ucuzdu hoca, yapma. abonelik şart değil, istediği oyunu genelde daha ucuza alabiliyor, tr fiyatlandırması iyi ms'nin.
  5. 5500H

XBOX SERİES S 9 BİN TL YE ALMAK MANTIKLI MI

fiyat iyi, nerdeyse biz de alalım yaw
  6. 5500H

Korsan oyun indirmelimiyim?

Dosya ayni dosya zaten, paketleme usulu degisiyor sadece. Iskence olan kisim orasi.
  7. 5500H

Korsan oyun indirmelimiyim?

Fitgirl kurulumlari iskence, offline arsiv tutacaksan asla onermem. Steamrip bak.
  8. 5500H

Windows 11 den windows 10 a geçilirmi

Bu downgrade icin degil upgrade icin bahane olurdu.
  9. 5500H

Windows 11 den windows 10 a geçilirmi

Bugün çalışır ama yarın kademeli olarak uygulamalar desteği kesmeye başlayınca ortada kalırsın. Attan inip eşeğe binme.
  10. 5500H

General Mobile'dan 46 Bin Liralık Telefon!

Tedarik ve dağıtım işini halletmeleri lazım önce, telefon milletin eline düşmedikçe, deneme imkanı olmadıkça satmaz. 1771944327 Madalyonun diğer yüzü o SoC ile o fiyat yan yana durunca komik geliyor : )
  11. 5500H

Öneri Işlemcimi güncellemeli miyim

Uğraştığına değmez.
  12. 5500H

PS ALMAK İÇİN SEBEP VARMI?

Yok. Almamak için daha çok sebep var.
  13. 5500H

ESET'in Robotunun anlamı ne?

robotu öldürdüler babaaa, artık robot yok babaaa :peeposad2:
  14. 5500H

Mühendislik ve ofis için laptop önerisi

Huawei iki farklı kasa kullanıyor, biri dandik diğeri güzel, D serisine karışık dağıtmışlardı, klavyesinden anlaşılıyor. Ideapad'lerin TN panelli olanları kötü, IPS'ler güzel, bu IPS. Plastik - metal kasa tercih meselesi, ben statik elektriklenmeden çok çektiğim için metal kasa pek cazip...
  15. 5500H

Steam'den oyun alıyor musunuz hâla?

alırım tabii ama şu anlık frenledim, pek benlik bi oyun çıkmadı.
  16. 5500H

Yeni Tarayıcı Eklentim:Exchange Talks

hocam bi ss atsaydınız keşke, tanıtım eksik olmuş
  17. 5500H

Öğrenilmesi En Kolay/En Zor Diller 2026

konuşma kolay çünkü irabı falan araplar bile uygulamıyor, sallayıp geçiyorlar.
  18. 5500H

Steam e 20 dolar yatırsam kaç tl keser

garip, normalde 7 24 etmesi lazım. ama sanal kart için özel şart var mı bilmiyorum ya da sonradan getirilmiş bir kısıtlama mı var bilmiyorum.
  19. 5500H

Steam e 20 dolar yatırsam kaç tl keser

steam troy kabul etmez, visa eder.
  20. 5500H

Çözüldü✓ SİTE DOLANDIRICI MI?

bunu yapan botlar var, türk olduğunu sanmam. ama olabilir de.
Geri