Arama sonuçları: *

1. C

Türk Telekom Hızı Kasıtlı Düşürüldü

Btk şans eseri bakıyor sanırım arıza kaydı için hiç bir yanıt alamamıştım hayırlı olsun 1741271256 50 üstü zaten desteklemiyor ama hiç kopmalar yaşamadığım için bahane olduğunu anladım zaten amaçları kullanıcıları çoğaltıp hızları bölmek. Muhtemelen yoğunluk dedikleri de bu olsa gerek.
  2. C

Keşke GigaFiber falan olsa düşünmeden geçerdim de 75mbps (hepsini vereceği belli de değil.) için değmez gibime geliyor.
  3. C

Her halükarda Türk Telekomdan daha iyi bence 100 Mbps paketlere 600-700 tl ödemek pek uygun değil.
  4. C

Kablonet altyapısı maalesef bende yok. Sorguladığımda hiç bir şekilde çıkmıyor umarım en kısa sürede ulaşırsın ara sıra başvurup sor kesinlikle işi bunlara bırakmamak lazım.
  5. C

Cidden garipler altyapı desen onu yapmıyorlar işçi desen düzgün çalışmayıp istemediğin teklifler sunuyor işi daha da berbat ediyorlar başka da bir şey değil. Geçen başıma geldi zaten taşınmayı bile düşünüyordum yapmayacaklarına inanıp gerçekten yapmıyorlar. 1741262118 Sıkıntı şu ki telefon...
  6. C

Geçen kablo kopmuştu zar zor onu yaptırdık. İlk başta 50 Mbps hız almasaydım neyse derdim ama o gün aynı dakikasında testi yaptığım zaman 50 rahat alıyordum paketin kendisini düşürmemiş direkt sınır koymuş. 1741261951 Sürekli bir bahane üretiliyor. Tanıdık olmasa kim bilir hiç bir şekilde...
  7. C

Teşekkür ederim cevaplar için. evet 24 Mbps üzerine yeteceğini biliyorum ama bile bile sınır koymaları o kadar sinir bozucu ki 1 senedir 50mbps olarak kullandığım neti düşürüyorlar sanki çok fazla bir hız vermişler gibi... Bugün görüşmeyi planlıyorum umarım bahane üretmezler.
  8. C

Arızayı çözmeye gelen ekipten birisi stabil değil bahanesi ile 1 senedir 40-50mbps download/13mbps upload kullandığım bağlantıyı 24mbps ile sınırladı. Hala 50mbps paket olarak ödüyorum? (sınırlamadan hemen önce hız testi yaptım 50 mbps olarak sonuç aldım internet bir daha kesildi bu sefer 24...
Top Bottom