Arama sonuçları: *

• Users: erayg
  • Order by date
  1. erayg

Düşük GPU ve CPU kullanımına bağlı FPS düşüklüğü

işlemci kullanımı artmıyor ki sıcaklık değerlerim artsın o sadece benchmark testinde gördüğüm maximum değer ayrıca cs2 de bütün çözünürlük ve grafik kalitesi ayarlarını denedim 300 fps leri birak 120-130 u geçmiyor bazen de 80-90 lara düşüyor
  2. erayg

Düşük GPU ve CPU kullanımına bağlı FPS düşüklüğü

Merhaba yaklaşık 1 hafta önce bir sistem topladım sistemi toplamadan önce youtube dan aynı işlemci ve ekran kartının birlikte çalıştığı benchmark test videolardan yola çıkarak bu sistemi toplamaya karar verdim, sistemin işlemcisi ve ekran kartı ikinci el, anakart ve ram sıfır yeni aldım, diğer...
  3. erayg

Mining yapilmis 5600xt alinir mi?

arkadaslar tesekkurler yorumlariniz icin, bugun gidip karti aldim nispeten dis kismi temiz mining yapildigi belli fakat sogutma blogunda herhangi bir toz vs yoktu driverlerini kurdum sikinti sorun yok suanlik frumark testi yaptim 16dk lik sonuclari: gpu-z den furmark sirasinda voltaj...
  4. erayg

sanirim bilgisayar parcalari satan bir dukkani var saticinin boyle bir problem olursa goturup veririm diye dusunuyorum. 1741274736 ben de piyasisi o civarlarda oldugu icin firsat oldugunu dusundum sadece miningli olmasi ne kadar problem yasatir onu bilmiyorum, satan kiside 8 adet kart varmis 1...
  5. erayg

merhabalar, cok fazla oyun oynayan birisi degilim lol, cs2, valorant gibi oyunlar oynuyorum eski ekran kartim bozuldugu icin(r9 280x) ekran karti arayisindaydim ikinci el pazarlikla 3000tl ye xfx 5600xt ekran karti almayi dusunuyorum fakat ekran kartiyla mining yapilmis, satici herhangi bir...
Geri